Digital Atheneum Constanta

ce-a fost pe Muzici o data

Digital Atheneum Constanta

Mesajde Sergiu » Mar Aug 21, 2001 8:30 pm

Din informatiile mele a fost foarte foarte bun.

Si foarte mult lume spre deosebire de Brasov. Unii spuneau ceva de 50.000, desi totusi cifra pare exagerata.
Sergiu

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Aug 21, 2001 10:00 pm

bun venit pe forum sergiu!
daca tu zici ca au fost atati,eu te cred...la craiova se va tine in piata Mishu Viteazul...deci va fi jalnic...Iris va concerta in piata unde vor fi toti manelistii...vor manca seminte si vor striga tampenii...dana,nu vei pierde nimic
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 22, 2001 8:06 am

Initial trimis de Rockeru'Somer
bun venit pe forum sergiu!
daca tu zici ca au fost atati,eu te cred...la craiova se va tine in piata Mishu Viteazul...deci va fi jalnic...Iris va concerta in piata unde vor fi toti manelistii...vor manca seminte si vor striga tampenii...dana,nu vei pierde nimic

SERGIU, WELCOME!!!

Eram curioasa cand vor mai veni noi tovarasi.

Shomere, eu am auzit ca se tine pe stadion in Craiova, dar o sa mai sun sa mai intreb odata. Oricum nu cred ca am bani sa ma misc. Ultimii i-am folosit sa experimentez o noua prietenie. He.. He... Rezultatul a fost, ca de obicei cel pe care-l asteptam asa ca a meritat banutii.
gaga

Mesajde alina » Mie Aug 22, 2001 5:37 pm

Initial trimis de DANA

SERGIU, WELCOME!!!

Eram curioasa cand vor mai veni noi tovarasi.

Shomere, eu am auzit ca se tine pe stadion in Craiova, dar o sa mai sun sa mai intreb odata. Oricum nu cred ca am bani sa ma misc. Ultimii i-am folosit sa experimentez o noua prietenie. He.. He... Rezultatul a fost, ca de obicei cel pe care-l asteptam asa ca a meritat banutii.

in craiova sigur se tine in piata MV uita-te la vidioclipul Ultimul ....
pe antena 1 pe la sfarsit scrie ca se va tine acolo
in constanta am auzit si eu ca au fost multa lume cam vreo 10000 de oamenii parca pe Radio Contact
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 23, 2001 8:09 am

Asa este, e in piata MV, am aflat si eu.
gaga

revenind la subiect

Mesajde May » Vin Aug 24, 2001 12:46 am

concertul din constanta a fost frumos cat a fost minculescu pe scena.........de fapt, pe mine ma enerveaza oricum "umplutura", adica daca ma duc la concert iris, pe ei vreau sa-i vad.....
dar a mai fost o faza naspa atunci cand a aparut felicia filip si toti manelarii din spate au inceput sa huiduie ca niste idioti......
"Get away from me!
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
May
Junior Member

Re: revenind la subiect

Mesajde gaga » Vin Aug 24, 2001 9:20 am

Initial trimis de May
concertul din constanta a fost frumos cat a fost minculescu pe scena.........de fapt, pe mine ma enerveaza oricum "umplutura", adica daca ma duc la concert iris, pe ei vreau sa-i vad.....
dar a mai fost o faza naspa atunci cand a aparut felicia filip si toti manelarii din spate au inceput sa huiduie ca niste idioti......

Dobitoci. Nu i-a caftit nimeni?
gaga

Re: Re: revenind la subiect

Mesajde alina » Vin Aug 24, 2001 12:12 pm

Initial trimis de DANA

Dobitoci. Nu i-a caftit nimeni?

penibil ce sa mai zic !!!!!!!
alina
Junior Member

Înapoi la De pe muzica