1) un chitarist cu o viteza uluitoare, precizie matematica, care stapaneste tehnica de a canta la chitara la perfectie ...
2) ... dar care live de multe ori prefera solouri atonale, acorduri dubioase care aparent si uneori chiar intentionat suna fals, si armonii care suna extrem de fain
3) o masca de plastic pe fata, si o galeata de la KFC pe cap
4) omul a fost crescut de gaini (cel putin asa zice el in autobiografie

5) Cam tot ce se stie despre el e faptul ca il cheama Brian Carroll, ca s-a nascut in 1969, si ca a cantat si cu Guns N' Roses
6) a aparut pe zeci de albume, are la randul sau zeci de albume scose, face piese pentru filme gen Mortal Kombat (word up, MK foreva), Dragon Ball Z sau Johnny Mnemonic.
7) Canta si cu Mike Patton (trebuia sa mentionez si aspectul asta)
Deci punem la un loc tot ce am zis mai sus, si avem ... tam tam tam ... un compozitor si chitarist avant-gardist, pe numele sau de scena Buckethead. Tipul imi place enorm prin tot ceea ce face, am ascultat vreo 2-3 albume (Enter The Chicken m-a dat gata, e genial, si e scos la casa de discuri a lui Serj Tankian, si si el canta pe cateva piese, The Cuckoo Clocks of Hell e absolut demential, are printre cele mai tari riffuri ce le-am auzit in viata mea, niste solouri care l-ar face si pe Vai sa se rusineze, si niste ritmuri de drum machine super faine, Kaleidoscalp care ca si alte albume ale sale e scos la Tzadik Records (suna familiar ? e vorba de casa de discuri a lui John Zorn).
Buckethead din punctul meu de vedere face parte din gasca de experimentalisti a lui Patton, Spruance, Zorn, DJ Eddie Def, Ichirou Agata sau Dj Flare. Omul e super tare, un artist de care nu cred ca o sa ma plictisesc vreodata.
Alti fani ?