rapp on eminem and D-12

ce-a fost pe Muzici o data

rapp on eminem and D-12

Mesajde sexologu » Mar Sep 04, 2001 5:55 pm

mama pana acuma cateva sapt. nici nu stiam de D-12 dar acuma toti ii considera cei mai buni (inclusiv eu) pentru ca ei chiar sunt cei mai buni si abia astept sa vad ce mai scot.

THE'Y REALLY RAPP!!!!!!!!!!!!!!!!
sexologu

Re: rapp on eminem and D-12

Mesajde Vizitator » Mar Sep 04, 2001 11:34 pm

Initial trimis de sexologu
mama pana acuma cateva sapt. nici nu stiam de D-12 dar acuma toti ii considera cei mai buni (inclusiv eu) pentru ca ei chiar sunt cei mai buni si abia astept sa vad ce mai scot.

D12 s-au ridicat datorita lu eminem dar asta nu inseamna ca sunt cei mai buni...
Vizitator

aaahaa

Mesajde Vizitator » Mie Sep 05, 2001 6:14 am

eu nu ii consider ca un grup ..marfaa!! ..adica aici in west nu sunt asa de tarii..."ii mai mult muzica pentru copilasii"nu poti sai comparii cu Lost boyz,Dungeon fam..sau altii....
Vizitator

yoyo-yo!!!!!

Mesajde neky » Joi Sep 06, 2001 2:23 am

Frate eu is din cj unde sant o gramada de hopari ,da eu cred ca nu ai dreptate deoarece D-12 este si va deveni ,bineinteles cu eminem,un dintre cele mai bengoase formatii chiar dac nu ii vor lua pe greii muzicii hip hop din state .Pace !!!SI fara suparare ,da mai documenteaza-te,k?da-mi un raspuns...si din nou PAce
neky
Junior Member

Re: yoyo-yo!!!!!

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 4:14 pm

Initial trimis de neky
Frate eu is din cj unde sant o gramada de hopari ,da eu cred ca nu ai dreptate deoarece D-12 este si va deveni ,bineinteles cu eminem,un dintre cele mai bengoase formatii chiar dac nu ii vor lua pe greii muzicii hip hop din state .Pace !!!SI fara suparare ,da mai documenteaza-te,k?da-mi un raspuns...si din nou PAce

scuza-ma dar e vorbesc de WEST west wesst adica america...haha...si normal ca in romania sunt marfa pentru ca acolo se asculta numa trupele care o ajuns pe la Mtv..
Spunemi carei competitia la d12 in ro.??.....nu exista ...aa??aa???
ar trebui sa asculti Va-the realest (2pac)...sa vezi ce **** le da la
eminem ,dr dre snoop.si altii...
peace out!!
Vizitator

Re: Re: yoyo-yo!!!!!

Mesajde neky » Joi Sep 06, 2001 7:03 pm

Ba frate nu compara ceva vechii care deja exista de ani cu ceva ce o aparut de ,2-3? ca habar n-an e cand am auzit prima data de eminem.DR.DREE ii unu dintre greii muziicii hip hop din state,in comparatie cu eminem care ii "ncepator",si nu uita repu ii inventat de negrii si eminem ii singuru sau primu raper ca o avut tupeu sa se lanseze in hip hop si sa ajunga unde o ajuns.
RESPECT:neky
neky
Junior Member

Re: Re: Re: yoyo-yo!!!!!

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 7:37 pm

Initial trimis de neky
Ba frate nu compara ceva vechii care deja exista de ani cu ceva ce o aparut de ,2-3? ca habar n-an e cand am auzit prima data de eminem.DR.DREE ii unu dintre greii muziicii hip hop din state,in comparatie cu eminem care ii "ncepator",si nu uita repu ii inventat de negrii si eminem ii singuru sau primu raper ca o avut tupeu sa se lanseze in hip hop si sa ajunga unde o ajuns.
RESPECT:neky

adevarat....pace
Vizitator

daca

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 7:42 pm

daca e placut urechii mele, e muzica buna...asta e singura categoriseala.

fara west, east shi alte alea
Vizitator

Re: Re: Re: Re: yoyo-yo!!!!!

Mesajde neky » Vin Sep 07, 2001 5:43 pm

Initial trimis de 9mm

adevarat....pace

Vezi cine cunoaste stie si pa mine sincer sa spun ma cam dispera toti care vorbesc fara sa cunoasca ,nu si in cazu tau , RESPECT!
neky
Junior Member

Re: Re: rapp on eminem and D-12

Mesajde neky » Vin Sep 07, 2001 5:49 pm

Initial trimis de SHM

D12 s-au ridicat datorita lu eminem dar asta nu inseamna ca sunt cei mai buni...

BA omule in hip hop nu prea conteaza cu cine te lansezi ci cum canti si tu ii <cred,conzideri pa D12 naspa cinstiti,nu?Da tin sa te anunt ca D12 nu facx parte din hip hopu vechi si nu au cum sa fie asa buni cum te astepti tu .Mai asteapat si o sa vezi e ce is instare .RESPECTsi mai gandeste-te inainte ssa scrii000000000
neky
Junior Member

Re: rapp on eminem and D-12

Mesajde neky » Vin Sep 07, 2001 5:53 pm

Initial trimis de sexologu

Tin sa te anunt ca nu is cei mai buni pt.ca anbia sau lansat si cum ai spus tu ca ai auzit ei,zic eu cam tarziu,da daca se straduiesc o sa ajunga cei mai buni .pace si prosperitate
neky
Junior Member

andy05

Mesajde andy » Sâm Sep 08, 2001 2:52 pm

Fratilor vreaub sa-mi fac fan-club Eminem in Severin.Putreti sa ma ajutati si pe mine .Trimiteti-mi mailuri la andy05@k.ro sau la
shumy007@k.ro
andy

Mesajde Vizitator » Sâm Sep 08, 2001 2:56 pm

FraTILOR VREAU SA-MI FAC FAN CLUB eMINEM IN SEVERIN
DACA VA INTERESEAZA SCRIETI-MI un mail la andy05@k.ro
Vizitator

creere fan club

Mesajde Vizitator » Sâm Sep 08, 2001 3:02 pm

eMINEM E CEL MAI TARE !!!!!!NU CREDETI
Vizitator

Re: creere fan club

Mesajde neky » Sâm Sep 08, 2001 7:08 pm

Initial trimis de andy05

frate Eminem ii cel mai tare raperi dintre albi nu dintre toti,cel putin acum ,da ramne de vazut,si poate ai dreptate,si baga bine la cap ce ti-am zis,RESPECT:neky
neky
Junior Member

D-12

Mesajde Vizitator » Dum Sep 09, 2001 12:34 pm

IMI PLACE MULT EMINEM MA-I ALES D-12
Vizitator

Re: D-12

Mesajde Vizitator » Dum Sep 09, 2001 4:38 pm

Initial trimis de X-PAC

m-ai ales????
esti bou??
e grea limba asta a noastra
mai ales se scrie
Vizitator

Mesajde muresan bogdan » Lun Sep 10, 2001 2:25 pm

Initial trimis de andy05

O fi mai o fi... dar eu cel putin nu cred asta chiar daca imi place ft. mult pt. ca sunt alti mai po****ri cum e Dree, Snoop dog si alti dar e bun trebe sa recunosc
muresan bogdan

Mesajde Pushicat » Mie Sep 12, 2001 3:09 pm

Ce-i al lui e-al lui!!!!!!!!!!!
Pushicat

Re: Re: rapp on eminem and D-12

Mesajde Stava » Mie Sep 26, 2001 9:33 am

Initial trimis de SHM

asta cam asa este dar oricum cant misto
Stava

Re: D-12

Mesajde Stava » Mie Sep 26, 2001 9:37 am

Initial trimis de X-PAC

mai zimi shi mie cateva melodii de ale lor care sunt misto!
Stava

EMINEM E CEL MAI TARE

Mesajde pustiulica » Vin Sep 28, 2001 1:10 pm

DACA CUIVA NU-I PLACE CEEA CE FACE EM. E UN FRAIER CARE NU STIE CE ESTE CU ADEVARAT MARFA
YO_!
pustiulica

marfa de import

Mesajde Vizitator » Sâm Sep 29, 2001 1:23 pm

va fac pe toti nici nu stiti sa cantati jfd4erc veniti in caracal v=am pupat pe prtofel
Vizitator

promafia

Mesajde Vizitator » Mar Oct 02, 2001 6:02 pm

salut sunt din craiova si pot sa va spun ca sunt un adevarat fan al mafiei si ii cred mai presus decat eminem
pa
Vizitator

pa

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 7:28 pm

ba de ce nu mai apare mesaju de data trecuta
?
Vizitator

tineto tot asa

Mesajde Vizitator » Mie Oct 31, 2001 2:38 pm

sunte0tri tari
Vizitator

Înapoi la De pe muzica