rapp on eminem and D-12
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
rapp on eminem and D-12
mama pana acuma cateva sapt. nici nu stiam de D-12 dar acuma toti ii considera cei mai buni (inclusiv eu) pentru ca ei chiar sunt cei mai buni si abia astept sa vad ce mai scot.
THE'Y REALLY RAPP!!!!!!!!!!!!!!!!
- sexologu
Re: rapp on eminem and D-12
Initial trimis de sexologu
mama pana acuma cateva sapt. nici nu stiam de D-12 dar acuma toti ii considera cei mai buni (inclusiv eu) pentru ca ei chiar sunt cei mai buni si abia astept sa vad ce mai scot.
D12 s-au ridicat datorita lu eminem dar asta nu inseamna ca sunt cei mai buni...
- Vizitator
yoyo-yo!!!!!
Frate eu is din cj unde sant o gramada de hopari ,da eu cred ca nu ai dreptate deoarece D-12 este si va deveni ,bineinteles cu eminem,un dintre cele mai bengoase formatii chiar dac nu ii vor lua pe greii muzicii hip hop din state .Pace !!!SI fara suparare ,da mai documenteaza-te,k?da-mi un raspuns...si din nou PAce
- neky
- Junior Member
Re: yoyo-yo!!!!!
Initial trimis de neky
Frate eu is din cj unde sant o gramada de hopari ,da eu cred ca nu ai dreptate deoarece D-12 este si va deveni ,bineinteles cu eminem,un dintre cele mai bengoase formatii chiar dac nu ii vor lua pe greii muzicii hip hop din state .Pace !!!SI fara suparare ,da mai documenteaza-te,k?da-mi un raspuns...si din nou PAce
scuza-ma dar e vorbesc de WEST west wesst adica america...haha...si normal ca in romania sunt marfa pentru ca acolo se asculta numa trupele care o ajuns pe la Mtv..
Spunemi carei competitia la d12 in ro.??.....nu exista ...aa??aa???
ar trebui sa asculti Va-the realest (2pac)...sa vezi ce **** le da la
eminem ,dr dre snoop.si altii...
peace out!!
- Vizitator
Re: Re: yoyo-yo!!!!!
Ba frate nu compara ceva vechii care deja exista de ani cu ceva ce o aparut de ,2-3? ca habar n-an e cand am auzit prima data de eminem.DR.DREE ii unu dintre greii muziicii hip hop din state,in comparatie cu eminem care ii "ncepator",si nu uita repu ii inventat de negrii si eminem ii singuru sau primu raper ca o avut tupeu sa se lanseze in hip hop si sa ajunga unde o ajuns.
RESPECT:neky
- neky
- Junior Member
Re: Re: Re: yoyo-yo!!!!!
Initial trimis de neky
Ba frate nu compara ceva vechii care deja exista de ani cu ceva ce o aparut de ,2-3? ca habar n-an e cand am auzit prima data de eminem.DR.DREE ii unu dintre greii muziicii hip hop din state,in comparatie cu eminem care ii "ncepator",si nu uita repu ii inventat de negrii si eminem ii singuru sau primu raper ca o avut tupeu sa se lanseze in hip hop si sa ajunga unde o ajuns.
adevarat....pace
- Vizitator
Re: Re: Re: Re: yoyo-yo!!!!!
Initial trimis de 9mm
adevarat....pace
Vezi cine cunoaste stie si pa mine sincer sa spun ma cam dispera toti care vorbesc fara sa cunoasca ,nu si in cazu tau , RESPECT!
- neky
- Junior Member
Re: Re: rapp on eminem and D-12
Initial trimis de SHM
D12 s-au ridicat datorita lu eminem dar asta nu inseamna ca sunt cei mai buni...
BA omule in hip hop nu prea conteaza cu cine te lansezi ci cum canti si tu ii <cred,conzideri pa D12 naspa cinstiti,nu?Da tin sa te anunt ca D12 nu facx parte din hip hopu vechi si nu au cum sa fie asa buni cum te astepti tu .Mai asteapat si o sa vezi e ce is instare .RESPECTsi mai gandeste-te inainte ssa scrii000000000
- neky
- Junior Member
Re: rapp on eminem and D-12
Initial trimis de sexologu
Tin sa te anunt ca nu is cei mai buni pt.ca anbia sau lansat si cum ai spus tu ca ai auzit ei,zic eu cam tarziu,da daca se straduiesc o sa ajunga cei mai buni .pace si prosperitate
- neky
- Junior Member
andy05
Fratilor vreaub sa-mi fac fan-club Eminem in Severin.Putreti sa ma ajutati si pe mine .Trimiteti-mi mailuri la andy05@k.ro sau la
shumy007@k.ro
shumy007@k.ro
- andy
FraTILOR VREAU SA-MI FAC FAN CLUB eMINEM IN SEVERIN
DACA VA INTERESEAZA SCRIETI-MI un mail la andy05@k.ro
DACA VA INTERESEAZA SCRIETI-MI un mail la andy05@k.ro
- Vizitator
Re: creere fan club
Initial trimis de andy05
eMINEM E CEL MAI TARE !!!!!!NU CREDETI
frate Eminem ii cel mai tare raperi dintre albi nu dintre toti,cel putin acum ,da ramne de vazut,si poate ai dreptate,si baga bine la cap ce ti-am zis,RESPECT:neky
- neky
- Junior Member
Re: creere fan club
Initial trimis de andy05
eMINEM E CEL MAI TARE !!!!!!NU CREDETI
O fi mai o fi... dar eu cel putin nu cred asta chiar daca imi place ft. mult pt. ca sunt alti mai po****ri cum e Dree, Snoop dog si alti dar e bun trebe sa recunosc
- muresan bogdan
Re: Re: rapp on eminem and D-12
Initial trimis de SHM
asta cam asa este dar oricum cant misto
- Stava
EMINEM E CEL MAI TARE
DACA CUIVA NU-I PLACE CEEA CE FACE EM. E UN FRAIER CARE NU STIE CE ESTE CU ADEVARAT MARFA
YO_!
YO_!
- pustiulica
marfa de import
va fac pe toti nici nu stiti sa cantati jfd4erc veniti in caracal v=am pupat pe prtofel
- Vizitator
26 mesaje
• Pagina 1 din 1