Chiar dak inseamna sa facem publicitate io zic k n-ar strik sa enumeram fiekre locurile din kre itzi potzi face rost de tzoale de rapperi...poate e cineva interesat shi nu shtie de unde, nu?
in zona in kre stau eu (adik pe moshilor) sunt doua magazine super: Infinity(la intersectzia cu Eminescu) shi The Spin (ceva mai spre centru). Mai merita mentzionat Castel (Romana)
Tzoale
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
da, bun subiect decret. am cautat intr-o zi ca nebunu niste haine, pt ca magazinele de unde cumparam.... erau in renovare. am luat de la infinity (ala din mall) o bluza nike de 1,6 mil. despre jeans / pantaloni, nu am gasit nici sa-mi rup kapu in tot mall'u. iar ce am gasit, n-am mai avut bani pt ei
MARELE ADEVAR ESTE CA IN ROMANIA NU PREA SE GASESC HAINE CARE SA REPREZINTE MUZICA HH, VIATA DE STRADA. EU unu', sunt curios ce-o sa iasa din "gherila". Acu astept injuraturi..

- ckride
- Junior Member
si la mine in CRANGASI sa deschis un magazin care se numeste STIL si in care gasiti tricouri ROCA, ECKO, RUFF RIDERS, mai sunt unele cu un 7 care are deasupra o coroana (nu mai stiu cum se numeste firma). deasemenea, gasiti si treninguri cu firmele du mai sus. merita incercat. magazinul se afla chiar vis a vis de circa de politie de crangasi. si ca o ironie, acest magazin este al unor ciorditori care dupa cum vedeti s-au orientat bine.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Ash avea shi eu o rugaminte pt moderatori, dak se poate k acest thread sa fie pus permanent pe forum cum sunt chestiile alea lipite pt k chiar dak la un mom dat nu se va mai posta, sa vada cei kre intra subiectu' shi sa vada de unde shi cum ishi pot procura tzoale.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
GREU
DA,E BUN SUBIECTU DECRET,LA MINE IN CRAIOVA E CAM GREU SA GASESTI TZOALE CA IN BUCURESTI,DA' SE MAI GASESC SI PE LA NOI...NU SUNTEM CHIAR ASA INAPOIATZI....SI IN ORICE CAZ,D-ABEA ASTEPT GHERILA
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
-
RAZVAN2002 - Junior Member
Initial trimis de strainu
as avea si eu o antrebare,cand apare GHERILA,daca stiti,sunt nerabdator sa vad ce o sa iasa
daca citeai si tu pe unde mai apucai, aflai ca intentioneaza prin toamna sa lanseze... "nu am semnat inca nimic in privinta asta" se zice... vezi articol pe http://www.bugmafia93.ro
- ckride
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1