Tzoale

ce-a fost pe Muzici o data

Tzoale

Mesajde cutuma© » Mie Mai 08, 2002 9:09 pm

Chiar dak inseamna sa facem publicitate io zic k n-ar strik sa enumeram fiekre locurile din kre itzi potzi face rost de tzoale de rapperi...poate e cineva interesat shi nu shtie de unde, nu?

in zona in kre stau eu (adik pe moshilor) sunt doua magazine super: Infinity(la intersectzia cu Eminescu) shi The Spin (ceva mai spre centru). Mai merita mentzionat Castel (Romana)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde ckride » Mie Mai 08, 2002 9:15 pm

da, bun subiect decret. am cautat intr-o zi ca nebunu niste haine, pt ca magazinele de unde cumparam.... erau in renovare. am luat de la infinity (ala din mall) o bluza nike de 1,6 mil. despre jeans / pantaloni, nu am gasit nici sa-mi rup kapu in tot mall'u. iar ce am gasit, n-am mai avut bani pt ei :) MARELE ADEVAR ESTE CA IN ROMANIA NU PREA SE GASESC HAINE CARE SA REPREZINTE MUZICA HH, VIATA DE STRADA. EU unu', sunt curios ce-o sa iasa din "gherila". Acu astept injuraturi..
ckride
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Mai 09, 2002 2:00 pm

si la mine in CRANGASI sa deschis un magazin care se numeste STIL si in care gasiti tricouri ROCA, ECKO, RUFF RIDERS, mai sunt unele cu un 7 care are deasupra o coroana (nu mai stiu cum se numeste firma). deasemenea, gasiti si treninguri cu firmele du mai sus. merita incercat. magazinul se afla chiar vis a vis de circa de politie de crangasi. si ca o ironie, acest magazin este al unor ciorditori care dupa cum vedeti s-au orientat bine.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde cutuma© » Vin Mai 10, 2002 7:39 pm

Ash avea shi eu o rugaminte pt moderatori, dak se poate k acest thread sa fie pus permanent pe forum cum sunt chestiile alea lipite pt k chiar dak la un mom dat nu se va mai posta, sa vada cei kre intra subiectu' shi sa vada de unde shi cum ishi pot procura tzoale.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

GREU

Mesajde RAZVAN2002 » Sâm Mai 18, 2002 3:04 pm

DA,E BUN SUBIECTU DECRET,LA MINE IN CRAIOVA E CAM GREU SA GASESTI TZOALE CA IN BUCURESTI,DA' SE MAI GASESC SI PE LA NOI...NU SUNTEM CHIAR ASA INAPOIATZI....SI IN ORICE CAZ,D-ABEA ASTEPT GHERILA
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Mesajde strainu » Mie Mai 22, 2002 7:54 pm

as avea si eu o antrebare,cand apare GHERILA,daca stiti,sunt nerabdator sa vad ce o sa iasa
strainu
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Mai 22, 2002 9:22 pm

Initial trimis de strainu
as avea si eu o antrebare,cand apare GHERILA,daca stiti,sunt nerabdator sa vad ce o sa iasa

daca citeai si tu pe unde mai apucai, aflai ca intentioneaza prin toamna sa lanseze... "nu am semnat inca nimic in privinta asta" se zice... vezi articol pe http://www.bugmafia93.ro
ckride
Junior Member

Înapoi la De pe muzica