Gyno...prefer sa nu ne luam la bataie p`aci, nici macar in gluma!
PS: Wassup man? Poate bem o bere in Club A sambata!
Ce se mai aude de Il-Egal?
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
...mi se rupe...
Gyno crezi ca ma intereseaza numaru de clipuri a lu il-legal? mi se rupe! si a fost difuzat des(da ce poola mea l-ai contorizat)... o fi fost difuzat na dar dreaq f des(lol)... si mie mi-a placut...puteau sa dea si mai mult ca probabil isi permiteau(nu ma intereseaza cat)...cat despre ala al nou sa faca 10 nu 1 si giovanni sa fie regizor propriuzis! bafta lor!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
ok
bah , o sa-i zic de asa ceva .. oricum .. tre sa fie si un regizor p-acolo .. dar el va fi ca un al 2-lea regizor .. poate il conving sa intre pe net , dar nu stiu , ca nu il pasioneaza forumu si ircu ... numa bine
adevarapper ok ne vdm in club a , poate poti sa ma suni sambata cand ajungi ca sa ne intalnim .. bafta
adevarapper ok ne vdm in club a , poate poti sa ma suni sambata cand ajungi ca sa ne intalnim .. bafta
- Gyno
2500$he he he
o carca de bni au dat pe clipul ala....hehehehe
parazitii au dat zeci de mii de pari pe shootyoursalf
2500$ ,dar cu ce a fost inregistrat clipul ala cu camera de la bicicleta?....sigur ca da
pa
parazitii au dat zeci de mii de pari pe shootyoursalf
2500$ ,dar cu ce a fost inregistrat clipul ala cu camera de la bicicleta?....sigur ca da
pa
- foxu
- Junior Member
foxu
bah tzarane , in primul rand ... 2500 de $ erau ceva pe vremea aia ... ok? si dupa parerea mea .. bugmafia cu poezie de strada .. caree facut cu 7000$ e mult deasupra la parazitii ... deci .. ia la cioc .. auzi .. am o intrebare .. cat a bagat deceneu in clipu lui? ... cred ca sub 1500$ ..si sa nu zic de racla - cantaretii de rap ... deci .... mai intereseaza-te si apoi ai dreptu sa comentezi!
- Gyno
Acum ce? Sa intelegem ca banii bagati intr-un clip constituie unul din parametrii importanti ai valorii unui artist hip-hop?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2