Ce se mai aude de Il-Egal?

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde AdevaRapper » Lun Iun 02, 2003 9:18 pm

Gyno...prefer sa nu ne luam la bataie p`aci, nici macar in gluma!
PS: Wassup man? Poate bem o bere in Club A sambata!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

...mi se rupe...

Mesajde TheSmoker » Lun Iun 02, 2003 9:53 pm

Gyno crezi ca ma intereseaza numaru de clipuri a lu il-legal? mi se rupe! si a fost difuzat des(da ce poola mea l-ai contorizat)... o fi fost difuzat na dar dreaq f des(lol)... si mie mi-a placut...puteau sa dea si mai mult ca probabil isi permiteau(nu ma intereseaza cat)...cat despre ala al nou sa faca 10 nu 1 si giovanni sa fie regizor propriuzis! bafta lor!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

ok

Mesajde Gyno » Mie Iun 04, 2003 2:01 pm

bah , o sa-i zic de asa ceva .. oricum .. tre sa fie si un regizor p-acolo .. dar el va fi ca un al 2-lea regizor .. poate il conving sa intre pe net , dar nu stiu , ca nu il pasioneaza forumu si ircu ... numa bine
adevarapper ok ne vdm in club a , poate poti sa ma suni sambata cand ajungi ca sa ne intalnim .. bafta
Gyno

2500$???

Mesajde Hades » Vin Iun 20, 2003 11:46 am

asta vine 78 de milioane!!! o gramada de bani, o sa-mi fac si eu clip da probabil ca o sa dau decat o bere, desigur ca nu o sa iasa asa 'belea' ca a lor :) , 'Prietenii stiu de ce...'
There is no save game in real life...
Hades

2500$he he he

Mesajde foxu » Vin Iul 11, 2003 8:41 am

o carca de bni au dat pe clipul ala....hehehehe
parazitii au dat zeci de mii de pari pe shootyoursalf
2500$ ,dar cu ce a fost inregistrat clipul ala cu camera de la bicicleta?....sigur ca da
pa
foxu
Junior Member

foxu

Mesajde Gyno » Vin Iul 11, 2003 10:39 am

bah tzarane , in primul rand ... 2500 de $ erau ceva pe vremea aia ... ok? si dupa parerea mea .. bugmafia cu poezie de strada .. caree facut cu 7000$ e mult deasupra la parazitii ... deci .. ia la cioc .. auzi .. am o intrebare .. cat a bagat deceneu in clipu lui? ... cred ca sub 1500$ ..si sa nu zic de racla - cantaretii de rap ... deci .... mai intereseaza-te si apoi ai dreptu sa comentezi!
Gyno

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 02, 2003 10:42 pm

asha bah... de ce nu va si luatzi la bataie...
de parca conteaza cati bani au dat pe videoclip... de parca voi ascultati muzica... numai pt videoclipuri... bleaaah !
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde AdevaRapper » Dum Aug 03, 2003 11:17 pm

Acum ce? Sa intelegem ca banii bagati intr-un clip constituie unul din parametrii importanti ai valorii unui artist hip-hop?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica