Eu intr-o seara stateam in camera la mine si ascultam radio. Pe-atunci eram o adevarata melomana. Si a inceput deodata arhicunoscuta ,,Little 15". Am sarit sa o inregistrez pentru ca de prima data mi s-a parut o melodie deosebita. Si vocea si melodia si fondul muzical erau aparte. Dar totusi mi se parea putin cunoscuta.(probabil ca o auzisem cand eram mica mica si era foarte la moda). Dar atunci nu am simtzit ce am putut sa simt cateva luni mai tarziu. Pe-atunci era curentul ,,Divertis" dupa care taica-meu era innebunit. Si intr-o seara a fost o faza comica rau si el s-a grabit si mi-a luat caseta mea si a intregistrat divertis-ul pe ea. Dar eu nu stiam ce mi-a sters.
Si intr-o dimineatza ascultam niste casete vechi si am auzit o melodie asemenatoare ( Emerson, Lake & Palmer - C'est la vie) si atunci mi-am amintit de ,, Little 15". Mi-a fost o ciuda... exact pe aia n-o mai aveam!
A mai trecut un timp pana am auzit-o din nou pe alt post de radio: Radio 1. dar s-a inregistrat prost si mi-am sters-o eu.
De-abia intr-o seara am auzit-o in surdina pt. ca tot taica-meu a dat muzica incet, si nu mi-am dat seama de prima data ce cantec este. Am sarit ca arsa, dar am pierdut prima strofa.

In vara aceea a trebuit sa ma duc la Rm. Valcea la nunta unui unchi de-al meu, var de-al lui taica-meu care se ocupa cu vanzari de CD-uri. Si cand m-am dus la el, i-am facut o lista cu melodiile mele preferate cautate (ca aveam mai multe) si i-am dat caseta cu melodia respectiva. Atunci mi-a zis ,, Dupa voce astia-s Depeche Mode".
Mai aveam melodii de artisti cu voci asemanatoare si cum habar n-aveam nimic despre ei ziceam ca-s DM.

Eram obsedata de ei si nu gasisem inca ,,Little 15" si nici n-o mai aveam pt. ca bleaga de mine lasasem caseta la Valcea, la ala sa-mi caute melodiile.Nici n-aveam vreo copie la ea:p.
Dar tot am facut vizite pe la magazinul de CD-uri, si intr-o zi am luat un Cd la nimereala si cand m-am uitat pe el am vazut undeva scris ,,Depeche Mode Little 15" Eu imi doream un Cd numai cu DM, dar pt. melodia asta faceam orice. Si am cumparat CD-ul acela(era cu selectzii a mai multor artisti).
Marea mea bucurie a fost de Craciun cand am primit primul meu CD cu Depeche, si aveam si poze cu ei. Cand l-am vazut pe tip cred ca m-am indragostit de el si a tzinut asta o vreme. Apoi o colega de-a mea care stia ce am eu in cap de-o vreme s-a uitat intr-o zi pe un post TV despre muzica si a vazut un interviu cu ei. De la ea am aflat ca pe ala il cheama Dave Gahan( Si doar ii spusesem ca daca-i vede sa ma sune si pe mine!!!;a )lol. Pe astialaltzi i-am aflat de la radio.NU stiam care-s aia. Dar ma rog, am aflat mai tarziu.
Am vazut si Behind the Music, si m-a impresionat.
Acum ca mi-am pus internet am posibilitatea sa aflu mai multe informatzii personale despre fiecare. Stiu multe, dar nu tot.