Eu intr-o seara stateam in camera la mine si ascultam radio. Pe-atunci eram o adevarata melomana. Si a inceput deodata arhicunoscuta ,,Little 15". Am sarit sa o inregistrez pentru ca de prima data mi s-a parut o melodie deosebita. Si vocea si melodia si fondul muzical erau aparte. Dar totusi mi se parea putin cunoscuta.(probabil ca o auzisem cand eram mica mica si era foarte la moda). Dar atunci nu am simtzit ce am putut sa simt cateva luni mai tarziu. Pe-atunci era curentul ,,Divertis" dupa care taica-meu era innebunit. Si intr-o seara a fost o faza comica rau si el s-a grabit si mi-a luat caseta mea si a intregistrat divertis-ul pe ea. Dar eu nu stiam ce mi-a sters.
Si intr-o dimineatza ascultam niste casete vechi si am auzit o melodie asemenatoare ( Emerson, Lake & Palmer - C'est la vie) si atunci mi-am amintit de ,, Little 15". Mi-a fost o ciuda... exact pe aia n-o mai aveam!
A mai trecut un timp pana am auzit-o din nou pe alt post de radio: Radio 1. dar s-a inregistrat prost si mi-am sters-o eu.
De-abia intr-o seara am auzit-o in surdina pt. ca tot taica-meu a dat muzica incet, si nu mi-am dat seama de prima data ce cantec este. Am sarit ca arsa, dar am pierdut prima strofa.
. Cand am ascultat inregistrarea, s-a trezit ceva in mine. In noaptea aceea abia am mai putut dormi. Nu-mi iesea din minte, imi canta in minte pur si simplu.
In vara aceea a trebuit sa ma duc la Rm. Valcea la nunta unui unchi de-al meu, var de-al lui taica-meu care se ocupa cu vanzari de CD-uri. Si cand m-am dus la el, i-am facut o lista cu melodiile mele preferate cautate (ca aveam mai multe) si i-am dat caseta cu melodia respectiva. Atunci mi-a zis ,, Dupa voce astia-s Depeche Mode".
Mai aveam melodii de artisti cu voci asemanatoare si cum habar n-aveam nimic despre ei ziceam ca-s DM.
I-am confundat multa vreme, chiar cand am mai aflat cine cantau de fapt melodiile respective, ziceam de unele melodii DM ca nu erau ei.
Eram obsedata de ei si nu gasisem inca ,,Little 15" si nici n-o mai aveam pt. ca bleaga de mine lasasem caseta la Valcea, la ala sa-mi caute melodiile.Nici n-aveam vreo copie la ea:p.
Dar tot am facut vizite pe la magazinul de CD-uri, si intr-o zi am luat un Cd la nimereala si cand m-am uitat pe el am vazut undeva scris ,,Depeche Mode Little 15" Eu imi doream un Cd numai cu DM, dar pt. melodia asta faceam orice. Si am cumparat CD-ul acela(era cu selectzii a mai multor artisti).
Marea mea bucurie a fost de Craciun cand am primit primul meu CD cu Depeche, si aveam si poze cu ei. Cand l-am vazut pe tip cred ca m-am indragostit de el si a tzinut asta o vreme. Apoi o colega de-a mea care stia ce am eu in cap de-o vreme s-a uitat intr-o zi pe un post TV despre muzica si a vazut un interviu cu ei. De la ea am aflat ca pe ala il cheama Dave Gahan( Si doar ii spusesem ca daca-i vede sa ma sune si pe mine!!!;a )lol. Pe astialaltzi i-am aflat de la radio.NU stiam care-s aia. Dar ma rog, am aflat mai tarziu.
Am vazut si Behind the Music, si m-a impresionat.
Acum ca mi-am pus internet am posibilitatea sa aflu mai multe informatzii personale despre fiecare. Stiu multe, dar nu tot.

care ele fetele erau atunci atrase de niste tipi mai mari cam cu 2-3 ani decat noi colegii lor... si care se imbracau ciudat pt acea vreme... jeansi originali (nu camel
) helanci sau tricouri negre sau albe si vorba lu takano... chiar daca era vara... ciocate sau bocanci... cu toate mai stilate, dichisite etc.
(oare?) si culmea in timp ce am facut-o ascultam little 15 (ea avea 16 stati linistiti ca nu s-a potrivit chiar asa)