pentru propria noastra delectare
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=540
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=328
delectare
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bai vali, sunt super, gainusha da tare din aripi.
Dar ce e cu andrei? S-a indragostit de mine? Fii atent:
- sa poata discuta orice.. bla bla bla -----> daca nu pot ma prefac
- sa aiba peste 19 ani ----> oho! mult peste 19
- sa bea si altceva decat cola---> aici mi-a descris un hobby mai vechi
- sa fie din Bucuresti---> daca salajanu e bucuresti (unii au zis ca e in Bulgaria) e ok
Kickass sunt aici!! hahahahahahaha
------------------------------
p.s. sper ca ati detectat o gluma, kickass e mai inalt cu20 cm si mai tanar cu 10 ani decat moi.
Dar ce e cu andrei? S-a indragostit de mine? Fii atent:
- sa poata discuta orice.. bla bla bla -----> daca nu pot ma prefac
- sa aiba peste 19 ani ----> oho! mult peste 19
- sa bea si altceva decat cola---> aici mi-a descris un hobby mai vechi
- sa fie din Bucuresti---> daca salajanu e bucuresti (unii au zis ca e in Bulgaria) e ok
Kickass sunt aici!! hahahahahahaha
------------------------------
p.s. sper ca ati detectat o gluma, kickass e mai inalt cu20 cm si mai tanar cu 10 ani decat moi.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Sa aveti noroc in dragoste!
Initial trimis de DANA
cata iubire pe forumul de rock. imi dau lacrimile de atata sensibilitate. vali se indragosteste repede si de oricine, kickass e singurel (?????), de angel si alinutza nu mai zic (inimioare). o sa ne ia restul de fraieri. une-s dom'le coasele si sangele?
Fraier e sa nu simti. Fraier e sa fii cu botu-n papuci. Fraier e sa nu intelegi ca moartea respira prin dragoste, iar viata prin lacrimi. ''Daca dragoste nu e, nimic nu e.'' (M.Preda-idee preluata din Ap. Pavel)
-
DEATHANGEL - Junior Member
Initial trimis de DANA
Angel, pt. lovituri m-am predat pe total anarchy post. Mi s-a parut mai buna ideea de a nu amesteca varza cu capra. Vino acolo DEATHANGEL si ascute-ti coasa inainte.
p.s. dragostea e un lucru foarte bun. de-aia e bine sa ti se intample cat mai des.
Dragostea e un lucru foarte rau.E un organ ce trebuie extirpat la o varsta cat mai frageda,asemeni apendicelui,altfel risca sa erupa pe neashteptate intr-o revarsare infecta de puroi.
(din cugetarile lui manelesux)
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
bahhhhhhhhhh
Initial trimis de DANA
cata iubire pe forumul de rock. imi dau lacrimile de atata sensibilitate. vali se indragosteste repede si de oricine, kickass e singurel (?????), de angel si alinutza nu mai zic (inimioare). o sa ne ia restul de fraieri. une-s dom'le coasele si sangele?
cum adica repede si de oricine????
de cine m-ai vazut tu indragostindu-ma???!!!
- Vizitator
Re: bahhhhhhhhhh
Initial trimis de vali
cum adica repede si de oricine????
de cine m-ai vazut tu indragostindu-ma???!!!
Nu o lua si tu ad literam. Probabil ca nu te-a vazut nimeni, cu atat mai putin eu.
- gaga
i love this man
Initial trimis de manelesux
Dragostea e un lucru foarte rau.E un organ ce trebuie extirpat la o varsta cat mai frageda,asemeni apendicelui,altfel risca sa erupa pe neashteptate intr-o revarsare infecta de puroi.
(din cugetarile lui manelesux)
chiar daca am senzatia ca sunt in urma cu amor-newsurile,nu pot sa nu ma inclin in fata zicerilor pe sufletelul meu ale lui m-sux!ma mai mandresc si cu faptul ca eu l-am acceptat din prima!Omule,daca ti-ai mai scutura puitn zgura intelectualista de pe posturi mi-ai placea si mai mult!!!!!!........sa nu ma dezamagesti gandindu-te sa rasp ca nu e scopul tau in viata sa ma multumesti pe mine!
- curly
- Junior Member
Initial trimis de vali
tipic
incepe sa ma doara de faptul ca discutam numai aberatii pe aici
Bai vali, ti-am deschis subiect separat cu aberatii si tu in loc sa-mi multumesti spui ca te doare.
Apoi si asta cu delectarea tu l-ai deschis (am crezut eu) in gluma.
Daca m-am inselat si e serios sterge-mi posturile si basta. Daca vrei doar sa-mi inchizi gura spune-mi si nu mai postez; paguba-n ciuperci. Da' eu ma simteam pe forumul asta ca guppy in apa. Imi place sa fiu contestata dar nu indezirabila. Astept raspunsul cel mai serios.
- gaga
mai dana, ideea este ca trebuie sa incercam toti, inclusiv eu, sa nu ma facem mishto in loc sa raspundem la topicurile serioase
sa raspundem shi dupa aia sa facem mishto...astfel transformam forumul intr-un loc placut, nu in forumul "barfe online"...de pe care al nostru msux a plecat scarbit
sa raspundem shi dupa aia sa facem mishto...astfel transformam forumul intr-un loc placut, nu in forumul "barfe online"...de pe care al nostru msux a plecat scarbit
- Vizitator
dana, pai hai sa votam
oki, da, m-ai deranjat cu spam-ul tau, ca raspunzi la toate subiectele, chiar daca esti sau nu in treaba...asta in ceea ce priveste forumul. asta nu inseamna ca am ceva cu tine personal
dar se vor lua masuri...
de acum incolo sterg tot ce nu e in topic...
se vor face topicuri separate de mishto shi de serios...
shi cu asta...basta
dar se vor lua masuri...
de acum incolo sterg tot ce nu e in topic...
se vor face topicuri separate de mishto shi de serios...
shi cu asta...basta
- Vizitator
Nu e nevoie
Mi-am dat singura vot de blam si am inceput sa-mi sterg singura posturile "deranjante". Si ma gandesc foarte serios sa-mi schimb nick-ul si sa postez pe animal pix subject si hip hop. Uite-asa. Cand am inceput sa-mi sterg mesajele aveam fix 600 de raspunsuri. Hai sa vedem la cate ajung poate-ti dau intaietatea inapoi. Amin.
- gaga
14 mesaje
• Pagina 1 din 1