delectare

ce-a fost pe Muzici o data

delectare

Mesajde Vizitator » Mar Oct 02, 2001 3:21 pm

Vizitator

Mesajde gaga » Mar Oct 02, 2001 3:38 pm

Bai vali, sunt super, gainusha da tare din aripi.
Dar ce e cu andrei? S-a indragostit de mine? Fii atent:
- sa poata discuta orice.. bla bla bla -----> daca nu pot ma prefac
- sa aiba peste 19 ani ----> oho! mult peste 19
- sa bea si altceva decat cola---> aici mi-a descris un hobby mai vechi
- sa fie din Bucuresti---> daca salajanu e bucuresti (unii au zis ca e in Bulgaria) e ok

Kickass sunt aici!! hahahahahahaha

------------------------------
p.s. sper ca ati detectat o gluma, kickass e mai inalt cu20 cm si mai tanar cu 10 ani decat moi.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Vizitator » Mar Oct 02, 2001 4:11 pm

nu stiu daca de tine, dar de nevasta lui msux sigur
daca nu el, poate eu.

postul meu l-am sters, ca v-ar fi placut. rockeru shomer idem
Vizitator

Mesajde alina » Mie Oct 03, 2001 11:37 am

ei ,ei!!!
addio pirata!
alina
Junior Member

Sa aveti noroc in dragoste!

Mesajde DEATHANGEL » Mie Oct 03, 2001 1:09 pm

Initial trimis de DANA
cata iubire pe forumul de rock. imi dau lacrimile de atata sensibilitate. vali se indragosteste repede si de oricine, kickass e singurel (?????), de angel si alinutza nu mai zic (inimioare). o sa ne ia restul de fraieri. une-s dom'le coasele si sangele?

Fraier e sa nu simti. Fraier e sa fii cu botu-n papuci. Fraier e sa nu intelegi ca moartea respira prin dragoste, iar viata prin lacrimi. ''Daca dragoste nu e, nimic nu e.'' (M.Preda-idee preluata din Ap. Pavel)
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde manelesux » Mie Oct 03, 2001 1:43 pm

Initial trimis de DANA
Angel, pt. lovituri m-am predat pe total anarchy post. Mi s-a parut mai buna ideea de a nu amesteca varza cu capra. Vino acolo DEATHANGEL si ascute-ti coasa inainte.

p.s. dragostea e un lucru foarte bun. de-aia e bine sa ti se intample cat mai des.

Dragostea e un lucru foarte rau.E un organ ce trebuie extirpat la o varsta cat mai frageda,asemeni apendicelui,altfel risca sa erupa pe neashteptate intr-o revarsare infecta de puroi.
(din cugetarile lui manelesux)
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

bahhhhhhhhhh

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 2:01 pm

Initial trimis de DANA
cata iubire pe forumul de rock. imi dau lacrimile de atata sensibilitate. vali se indragosteste repede si de oricine, kickass e singurel (?????), de angel si alinutza nu mai zic (inimioare). o sa ne ia restul de fraieri. une-s dom'le coasele si sangele?

cum adica repede si de oricine????
de cine m-ai vazut tu indragostindu-ma???!!!
Vizitator

Re: bahhhhhhhhhh

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 2:13 pm

Initial trimis de vali

cum adica repede si de oricine????
de cine m-ai vazut tu indragostindu-ma???!!!

Nu o lua si tu ad literam. Probabil ca nu te-a vazut nimeni, cu atat mai putin eu.
gaga

i love this man

Mesajde curly » Mie Oct 03, 2001 2:14 pm

Initial trimis de manelesux

Dragostea e un lucru foarte rau.E un organ ce trebuie extirpat la o varsta cat mai frageda,asemeni apendicelui,altfel risca sa erupa pe neashteptate intr-o revarsare infecta de puroi.
(din cugetarile lui manelesux)

chiar daca am senzatia ca sunt in urma cu amor-newsurile,nu pot sa nu ma inclin in fata zicerilor pe sufletelul meu ale lui m-sux!ma mai mandresc si cu faptul ca eu l-am acceptat din prima!Omule,daca ti-ai mai scutura puitn zgura intelectualista de pe posturi mi-ai placea si mai mult!!!!!!........sa nu ma dezamagesti gandindu-te sa rasp ca nu e scopul tau in viata sa ma multumesti pe mine!
curly
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 3:32 pm

tipic

acum sa il parafrazez pe curly

"daca s-ar mai scutura putin zgura intelectualista de pe posturi mi-ati placea si mai mult"

incepe sa ma doara de faptul ca discutam numai aberatii pe aici
Vizitator

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 3:45 pm

Initial trimis de vali
tipic

incepe sa ma doara de faptul ca discutam numai aberatii pe aici

Bai vali, ti-am deschis subiect separat cu aberatii si tu in loc sa-mi multumesti spui ca te doare.
Apoi si asta cu delectarea tu l-ai deschis (am crezut eu) in gluma.
Daca m-am inselat si e serios sterge-mi posturile si basta. Daca vrei doar sa-mi inchizi gura spune-mi si nu mai postez; paguba-n ciuperci. Da' eu ma simteam pe forumul asta ca guppy in apa. Imi place sa fiu contestata dar nu indezirabila. Astept raspunsul cel mai serios.
gaga

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 4:00 pm

mai dana, ideea este ca trebuie sa incercam toti, inclusiv eu, sa nu ma facem mishto in loc sa raspundem la topicurile serioase

sa raspundem shi dupa aia sa facem mishto...astfel transformam forumul intr-un loc placut, nu in forumul "barfe online"...de pe care al nostru msux a plecat scarbit
Vizitator

dana, pai hai sa votam

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 4:33 pm

oki, da, m-ai deranjat cu spam-ul tau, ca raspunzi la toate subiectele, chiar daca esti sau nu in treaba...asta in ceea ce priveste forumul. asta nu inseamna ca am ceva cu tine personal

dar se vor lua masuri...

de acum incolo sterg tot ce nu e in topic...
se vor face topicuri separate de mishto shi de serios...

shi cu asta...basta
Vizitator

Nu e nevoie

Mesajde gaga » Joi Oct 04, 2001 6:56 am

Mi-am dat singura vot de blam si am inceput sa-mi sterg singura posturile "deranjante". Si ma gandesc foarte serios sa-mi schimb nick-ul si sa postez pe animal pix subject si hip hop. Uite-asa. Cand am inceput sa-mi sterg mesajele aveam fix 600 de raspunsuri. Hai sa vedem la cate ajung poate-ti dau intaietatea inapoi. Amin.
gaga

Înapoi la De pe muzica