Acum, fanii underground, voi chiar nu puteti admira macar albume de calitate cum ar fi La Familia - Familiarizeaza-te, sau BUG - Dupa Blocuri ? Negativele sunt f bine prelucrate, iar lirica trebuie sa fie criticata in contextul tipului de muzica. Ascultati Familiarizeaza-te si veti vedea ca, chiar daca Puya nu poate rima atat de "complex" ca Vexx, Deliric, si altii, tot scoate muzica decenta. E repetativa, insa Underground-ul nu e si el candva?

Aia din vest nu se ating de Underground ca se cred mari artisti si gangsteri, iar cei din Underground ii critica pe ai din vest la orice posibilitate au.
Mi se pare aberant sa ignori un gen de muzica care provine din aceeasi radacina muzicala, numai pentru faptul ca a evoluat diferit. Evoluat e cuvantul corect, fiindca si America are aceleasi genuri de HH, si parca apele s-au cam limpezit si lucreaza intre ei acum.
Iar snobismul din Underground, a adus la certuri interne, lucru care mi se pare extrem de penibil, insa tipic romanesc. Sunt mare fan Underground, chiar mai mult decat stilul vest, insa cand am auzit "O Copie" a lui Racla (o melodiie deosebit de misto), m-am socat sa aud ca Rimaru & co nu poate sa se uneasca naibii si sa se scoata la iveala in valul muzicii romanesti.
D-aia Parazitii au ajuns unde au ajuns. Au ales sa fie neutrii, din cate stiu dupa conflictul cu Delikt ei n-au facut nimic ca raspuns, si acum fac bani garla, si muzica destul de buna. Nu s-au afiliat cu nimeni, ba chiar din contra, au ajutat pe muti din Underground, si au ramas amici (cat de cat) cu Mafia. Tataee le-a remixat In Focuri, iar FDD a lucrat cu Raku pe IN Mediu Vitreg, Raku e pe Rebel Music acum, etc.
Eu mi-am exprimat parerea (destul cam lung, insa ma apasa enorm de mult), si astept sa vad raspunsuri.
paces