Problema din HH Romanesc

ce-a fost pe Muzici o data

Problema din HH Romanesc

Mesajde muffinass » Vin Iul 04, 2003 3:09 pm

Fiind din Toronto, nu prea pot sa-mi exprim parerea cu mult tupeu fiindca nu stiu TOTUl despre ce se-ntampla in muzica hh din romania. Insa din ce pot sa iau de pe net, si de pe forum-ul asta, eu vad o problema care a adus-o Nea Gabitz la discutie: respectul care e pierdut intre est si vest.
Acum, fanii underground, voi chiar nu puteti admira macar albume de calitate cum ar fi La Familia - Familiarizeaza-te, sau BUG - Dupa Blocuri ? Negativele sunt f bine prelucrate, iar lirica trebuie sa fie criticata in contextul tipului de muzica. Ascultati Familiarizeaza-te si veti vedea ca, chiar daca Puya nu poate rima atat de "complex" ca Vexx, Deliric, si altii, tot scoate muzica decenta. E repetativa, insa Underground-ul nu e si el candva?
:)))) Stau si ma gandesc la conflictul asta, si parca ma aduce in palestina si israel. Ambele parti sunt suparate pe celelalte, si nu se va ajunge la nici un rezultat asa.
Aia din vest nu se ating de Underground ca se cred mari artisti si gangsteri, iar cei din Underground ii critica pe ai din vest la orice posibilitate au.
Mi se pare aberant sa ignori un gen de muzica care provine din aceeasi radacina muzicala, numai pentru faptul ca a evoluat diferit. Evoluat e cuvantul corect, fiindca si America are aceleasi genuri de HH, si parca apele s-au cam limpezit si lucreaza intre ei acum.
Iar snobismul din Underground, a adus la certuri interne, lucru care mi se pare extrem de penibil, insa tipic romanesc. Sunt mare fan Underground, chiar mai mult decat stilul vest, insa cand am auzit "O Copie" a lui Racla (o melodiie deosebit de misto), m-am socat sa aud ca Rimaru & co nu poate sa se uneasca naibii si sa se scoata la iveala in valul muzicii romanesti.
D-aia Parazitii au ajuns unde au ajuns. Au ales sa fie neutrii, din cate stiu dupa conflictul cu Delikt ei n-au facut nimic ca raspuns, si acum fac bani garla, si muzica destul de buna. Nu s-au afiliat cu nimeni, ba chiar din contra, au ajutat pe muti din Underground, si au ramas amici (cat de cat) cu Mafia. Tataee le-a remixat In Focuri, iar FDD a lucrat cu Raku pe IN Mediu Vitreg, Raku e pe Rebel Music acum, etc.
Eu mi-am exprimat parerea (destul cam lung, insa ma apasa enorm de mult), si astept sa vad raspunsuri.
paces
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Iti dau dreptate...

Mesajde Hades » Vin Iul 04, 2003 6:27 pm

Iti dau dreptate si pt cei ce NU sunt de acord sa asculte Ca$ino cu Sapro si K-Gula - Arta, nu harta!!! Apropo pt cei care nu s-au trezit conflictul dintre est si west s-a terminat!!! Ma rog unii sunt greu de cap...
There is no save game in real life...
Hades

...

Mesajde m0l0z » Sâm Iul 05, 2003 9:30 am

1. La Famailia nu ca nu poate sa rimeze complex! Da nu poate sa rimeze! Negativlele si de la Mafia si de la La Familia sunt foarte bine produse!
2. E si faza ca, de exemplu, Cabron canta de cum a impushcat el politzisti si a ajuns la bulau! Hai frate! Hip-hop-ul exprima realitate! De ce draq se minte atata?

"Weak MCs sa cada prada / Cand ating topici ce depasesc subiectul strada"

3. Mai e si vb de gusturi! De ce apreciezi tu in hip-hop! Eu de exemplu apreciez lirica! Vexx-ul nu da complex! Vexx da f. simplu! Asta imi si place la el! Sti cine da complex? L. Doktor si Deliric!

4. Raku nu este semnat la Rebel, are un proiect cu Preator si Christu! :)
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Sâm Iul 05, 2003 10:53 pm

Referitor la "west" (ca sa folosesc termenii preferati de public) v-ati gandit o secunda ca poate ca LOR le place sa cante asa? Ca poate Puya vrea sa cante asa cum canta? Tre sa cante toti ca vexx? tre sa faca toti ce face raku? E vorba de mai multe stiluri de muzica hip hop, intelegeti odata treaba asta sau e chiar complicat. Daca tie moloz nu iti place cum canta aia, nu asculta si gata frate las-o balta...ce tot vii cu argumente..ca vai ca nu rimeaza ce canta aia sau ailalti...esti PENIBIL, intelegi kestia asta? Accepti faptul ca pe lumea asta sunt oameni care au ALTE gusturi? Diferenta dintre noi 2 (Asta ca sa nu imi raspunzi...) este ca eu pot asculta si RACLA si FAMILIA si sa aprecieze ambele stiluri pte ceea ce sunt ele. RACLA fac ceva, ce le place lor, FAMILIA la fel. E vorba de ce le place lor sa faca, si nu la ce am vrea noi sa faca. Nu iti place ce fac unii, mergi mai departe si asculti altceva. E simplu! Get it? Si nu venii cu argumente ca ala nu e hip hop....ca nu cred ca esti in masura sa STII tu ce e ala hip hop? sau sa judeci ce e si ce nu e, sau ce ar trebuii sa fie? E greu sa renunti la unele capricii .... poti lasa balta unele kestii si sa iti vezi de viata ta? Am inteles toti ca ptr tine ce fac baietii aia nu e hip hop, nu rimeaza, pula-n pizda si asa mai departe, acum gata e timpul sa treci la alte subiecte. life goes on.

tocmai cand planuiam sa fiu calm pe forum...apare cate un post...care iar ma umple de spume.
n3aGabitz
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Sâm Iul 05, 2003 11:00 pm

nu e o problema a artistilor care fac muzica, ci a anumitor fani care inca nu pot depasii anumite idei fixe. daca va zic ca vexx e considerat bun de mai multi din "west" ma crede cineva? daca va zic ca unii dintre ei sunt amici ma crede cineva? si daca va zic ca pe toti astia ii doare-n pula de certuri si conflicte ma crede cineva? nu cred. De unde apar vorbele, barfele, si mancatoriile, de la anumite grupuri de fani care nu au ceva mai bun de facut decat sa gandeasca anumite conspiratii din hh-ul ro, sa puna ei cap la cap anumite conflicte "de ce a facut ala a asa, ala a zis asa in piesa cutare"...omenilor idolilor vostri zau ca nu le pasa de asa ceva, sincer. da ma rog...asta e, lumea nu o sa se skimbe azi, mai "e" mult pana la dezvoltare.
n3aGabitz
Junior Member

Under vs. comercial(oare?)

Mesajde sadox » Dum Iul 06, 2003 12:55 am

Hmm,ai atins suprafatza bubei arzatoare frateh cu threadu ala,mdaaa numai totushi conflictu dintre under shi comercial sau mai bine zis Est shi Vest nu shtiu daca va fi prea curand aplanat.Intr-adevar muzica comerciala are negative ceva mai .....cizelate in skimb underu pune akcentu(c-am rostit cuvantuh dah trupa:)) pah calitatea rimelor shi a cuvintelor expulzate prin diferite atacuri verbale(battle) sau jocuri deh cuvinte(freestyleuri).IN fine prea multa vorbaraie stricah shi nici prea multah filosofalah nu-i bunah asha ca inkei cu bine la totzi.PAce sh Respect!

How the fuck can i be white i don't even exist!
sadox
Junior Member

..

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 06, 2003 2:40 am

e un conflict al fanilor stilurilor si nu si a trupelor din diferitele stiluri. Oricum...ai raspuns la obiect.

Salut
n3aGabitz
Junior Member

Nu e numai vina faniilor

Mesajde muffinass » Dum Iul 06, 2003 3:05 am

Inteleg ce vrei sa zici Gabitz, insa eu cred ca totul vine si de la artisti. Nu pot sa dau exemple clare, insa vezi RACLA vs. aproape tot hh romanesc. SI mai sunt instante, ca doar Tataee de exemplu ignora complet miscarea underground. Nu-l pasioneaza, etc, si nici nu-l intereseaza. Vorba lui: atat timp cati unii critica, n-are de ce sa-i pese.
Stau acum si ma gandesc ce rezolv prin ce spun, ca nu voi face eu pace intre doua dobitoace. Vroiam numai sa-mi spun parerea.
Si treaba cu familia, si cabron ca tot spun vorbe-n vant, etc...
Ganditi-va (sic?) ca in rap-ul american nu tot astia au facut nu-stiu-ce. Nu toti artistii fac sau au facut despre ce vorbesc (50cent e una din exceptii). Insa asta e placerea la gangstah rap, cred eu. Sa ai lirice "grele" si vulgare, pe negativ dur care complementeaza mesajul (oricat de "vulgar si aberant" ar fi el).
Ma rog, m-apuc acum si scriu o-ntreaga carte daca nu ma opresc.
Apropos de Raku, m0l0z, ai ceva noutati de la combinarea asta? Adica sample-uri, data de lansare, etc.
salutis
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

..

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 06, 2003 5:17 am

eu ma refeream la prezent, ca nu prea e o treaba intre artisti. ce a fost in trecut stiim toti racla vs. mafia, rans vs. cartel si asa mai departe. in fine....oricum e bine ca ti-ai exprimat parerea si ca ai facut dintr-un pt de vedere neutru.

pace
n3aGabitz
Junior Member

OKI!

Mesajde m0l0z » Dum Iul 06, 2003 6:21 am

Gabitz! Te rog dupa ce citesti acest thread sa-mi stergi contu de pe acest forum!

1. Tziam mai spus la un subiect pe AGHH! N-am nimik cu oamenii care asculta La Familia! Am ceva cu cei care cred ca numai asta e hip-hop.

2. Tzi se pare normal sa canti despre ceva ce nu te caracterizeaza? Exemplu: Cabron la Inchisoare sau Am 6 Gloantze in Revorvel cand romanii nici nu au pistoale!

3. Stiu ca Vexx e considerat bun de unii din "West"

4. Stiu ca Brugner este (sau cel putzin era) prieten bun cu sishu! Stiu ca Sishu l-a ajutat pe Brugner sa devina ceea ce e! Tot respectu! Singurul lucru care mi se pare aiurea este ca cei de la La Familia si B.U.G. Mafia treateaza acelasi subiect pe toate albumele lor: cartierul si ceea ce se intampla in el! Nu e faza cu nu mai e la moda! Da unii se plictisesc ascultand acelasi lucru spus altfel!

Asta e! NU SPUN CA MAFIA SI LA FAMILIA NU FAC HIP HOP! NU SPUN CA DACA MIE NU-MI PLAC INSEAMNA CA NU TREBUIE SA PLACA LA NIMENI! DAR: AM PRIETENI CARE ASCULTA NUMAI ASTA SHI CAND AM VENIT CU CDUL CU AD LITTERAM SI CU GANGSTARR - FULL CLIP NICI NU AU VRUT SA ACULTE, ADIK OAMENII CARE NU AU SI ALTE PERSPECTIVE! HIP-HOPUL NU SE REZUMA NUMAI LA EI! SI EU AM FOST FAN MAFIA! CU MAFIA AM INCEPUT SA ACULT HIP HOP! IMI PARE RAU DACA NU MA CREZI SAU IMI INTORCI CUVINTELE SI INTZELEGI ALTCEVA! ASTA E TREABA TA!

Referitor la ce-am spus despre La Familia ca nu shtiu sa rimeze este parerea mea! Asta e! NON DEGUSTIBUS ! GUSTURILE NU SE DISCUTA! POATE TZIE ITZI PLAC CARTOFII PARJITZI! MIE NU IMI PLAC, SUNT PREA ULEIOSI! POATE TZIE ITZI PLACE COCA-COLA SI ZICI CA PEPSI E DE CACAT PE CAND EU ZIC CA PEPSI SE PISHA PE COLA! SUNT 2 PARERI DISTINCTE! ASTA E!

BAFTA LU LA FAMILIA PENTRU CA SCOT BANI DIN MUZICA!

REFERITOR LA UNDA SI COMERCIAL!
CE SE VINDE PE PIATA (ABSOLUT ORICE) ESTE COMERCIAL! CE NU SE GASESTE PE PIATA NU E! VREI SA ASCULTI UNDA: http://www.soundclick.com sau http://www.passthemic.com
ORICE DE LA EMINEM LA BLAHZAY BLAHZAY, L FUDGE, CCD 006 sau DIAZ, CARE SE GASESTE PE PIATA, INSEAMNA COMERCIAL (DE LA COMERTZ)...
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

o mentiune m0l0z

Mesajde ckride » Dum Iul 06, 2003 4:15 pm

...

2. romanii au pistoale :D

...

Eu privesc toata treaba asta un pic mai diferit decat voi, si anume cu o doza in plus de amuzament. Omu muffinass incerca sa faca "pace" intr-un fel, sa-si expuna punctul de vedere, si voi acum ce faceti ? Va certati ! Deci... asta e "problema"... zic eu. PISS
ckride
Junior Member

Re: Problema din HH Romanesc

Mesajde AdevaRapper » Dum Iul 06, 2003 9:20 pm

Initial trimis de muffinass
etc

Nu e vorba de underground si de gangsta rap, ci de ceea ce simti (sau nu) ca te reprezinta.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: OKI!

Mesajde sadox » Lun Iul 07, 2003 1:26 am

Initial trimis de m0l0z
Gabitz! Te rog dupa ce citesti acest thread sa-mi stergi contu de pe acest forum!

1. Tziam mai spus la un subiect pe AGHH! N-am nimik cu oamenii care asculta La Familia! Am ceva cu cei care cred ca numai asta e hip-hop.

2. Tzi se pare normal sa canti despre ceva ce nu te caracterizeaza? Exemplu: Cabron la Inchisoare sau Am 6 Gloantze in Revorvel cand romanii nici nu au pistoale!

3. Stiu ca Vexx e considerat bun de unii din "West"

4. Stiu ca Brugner este (sau cel putzin era) prieten bun cu sishu! Stiu ca Sishu l-a ajutat pe Brugner sa devina ceea ce e! Tot respectu! Singurul lucru care mi se pare aiurea este ca cei de la La Familia si B.U.G. Mafia treateaza acelasi subiect pe toate albumele lor: cartierul si ceea ce se intampla in el! Nu e faza cu nu mai e la moda! Da unii se plictisesc ascultand acelasi lucru spus altfel!

Asta e! NU SPUN CA MAFIA SI LA FAMILIA NU FAC HIP HOP! NU SPUN CA DACA MIE NU-MI PLAC INSEAMNA CA NU TREBUIE SA PLACA LA NIMENI! DAR: AM PRIETENI CARE ASCULTA NUMAI ASTA SHI CAND AM VENIT CU CDUL CU AD LITTERAM SI CU GANGSTARR - FULL CLIP [B]NICI NU AU VRUT
SA ACULTE, ADIK OAMENII CARE NU AU SI ALTE PERSPECTIVE! HIP-HOPUL NU SE REZUMA NUMAI LA EI! SI EU AM FOST FAN MAFIA! CU MAFIA AM INCEPUT SA ACULT HIP HOP! IMI PARE RAU DACA NU MA CREZI SAU IMI INTORCI CUVINTELE SI INTZELEGI ALTCEVA! ASTA E TREABA TA!

Referitor la ce-am spus despre La Familia ca nu shtiu sa rimeze este parerea mea! Asta e! NON DEGUSTIBUS ! GUSTURILE NU SE DISCUTA! POATE TZIE ITZI PLAC CARTOFII PARJITZI! MIE NU IMI PLAC, SUNT PREA ULEIOSI! POATE TZIE ITZI PLACE COCA-COLA SI ZICI CA PEPSI E DE CACAT PE CAND EU ZIC CA PEPSI SE PISHA PE COLA! SUNT 2 PARERI DISTINCTE! ASTA E!

BAFTA LU LA FAMILIA PENTRU CA SCOT BANI DIN MUZICA!

REFERITOR LA UNDA SI COMERCIAL!
CE SE VINDE PE PIATA (ABSOLUT ORICE) ESTE COMERCIAL! CE NU SE GASESTE PE PIATA NU E! VREI SA ASCULTI UNDA: http://www.soundclick.com sau http://www.passthemic.com
ORICE DE LA EMINEM LA BLAHZAY BLAHZAY, L FUDGE, CCD 006 sau DIAZ, CARE SE GASESTE PE PIATA, INSEAMNA COMERCIAL (DE LA COMERTZ)... [/B]

word up!!

Cuvantuh suspentru treburile mentzionateh pe thread shi intzeleg unde vrei sa batzi sper sa intzeleagah restuh de pe forumuh astah once it for all care-i treabah sa nu se mai agiteh in gol fara motive intemeiate.(nu vreau sa iau peh mine la interval ca am zis ce-am zis).Si mersi c-ai pus pe thread siteurile astea 2ua de hh under.PACE!
sadox
Junior Member

o sa-mi spun si eu parerea

Mesajde Kombat » Lun Iul 07, 2003 7:57 am

1.gabi ai dreptate referitor la conflictul dintre fanii anumitor stiluri nu in stiluri neaparat ... DAR in Romania fanii se cam contopesc cu cei care canta ;)) ..si de aici cred ca intelegi cam cum e situatia :)
2.moloz definitia ta relativ la muzica comerciala este cel putin relativa ... in mod normal muzica o faci pentru a face bani nu?? ..in momentul in care o comercializezi si nu obtii profit mai e comerciala??? ..aici sunt niste chestii mai complexe ... nu poate fi alba sau neagra situatia... ce vreau eu sa-ti spun .... hai sa-ti dau exemplul pe care-l stiu eu cel mai bine ca sa intelegi (exemplul nostru adica) ...stii am semnat cu vulgar .. stii ce scrie la noi in contract? ... car aretistul este exclusiv responsabil de materialul audio ...adica ei nu interfereaza cu nimic pot face exact ce-mi place ... daca eu aleg sa fac melodii comerciale e treaba mea si ma poti cataloga ca si comercial ...dar daca fac numai muzica pe care eu o consider departe de a fi legata de curentul comercial ..desis cot albumul pe piata mai sunt comercial????hmm eu zic ca nu ...
pace
Kombat
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Lun Iul 07, 2003 9:56 am

moloz:...de ce ti-asi sterge userul ba? esti cu capu? daca gusturile nu se discuta atunci ar fii bine sa fie exprimate in asa fel incat ce nu apartine de ele sa nu fie considerat de cacat. Auzi...Familia canta la fel pe toate albumele da? Dar racla? cu ce au venit nou? Vexx? si toti ceilalti...ca despre acelasi cacat filozofic canta si ei. Si cum fanii Mafia nu vor sa asculte Gang Starr (pacat), asa nu vrei nici tu sa asculti macar de curiozitate continutul albumului punct si de la capat (la fam). deci...asa e lumea, eu personal ascult tot ce iese in hh ro....de la a la z, indiferent de stil. Pot considera ce e marfa indiferent de preferintele mele. Faptul ca adorm pe familia sau eminem asta nu inseamna ca nu ascult decenu sau common...deci. Cat despre ce canta Cabron...te rog tu ai vazut clipu da? Ei bine piesa a fost scrisa acum 2 ani, cand inca nu era gandit clipul. Idea clipului a adus-o regizorul clipului..deci nu vad care e legatura. Ma asteptam sa comentezi altceva legat de clip, si anume ca e ideea luata pe fata de la 50 Cent cu Nate - 21 Questions. Cam atat, salut.
n3aGabitz
Junior Member

it's just hip-hop man....

Mesajde cutuma© » Lun Iul 07, 2003 11:33 am

M-am saturat pana in gat de toate intrigile shi scandalurile voastre. Urmatorul subiect deschis pe tema asta il voi shterge direct, iar asta va fi inchis daca se va mai abera in continuare!
Scutitzi-ma cu Est vs Vest, scuteshte-ma Gabitz de ideile "voi suntetzi proshti, io sunt deshtept" shi mai ales sa ma scutitzi de faza cu conflictele intre fani.
Explicatzi-mi va rog frumos, cum se face ca daca fanii ashtia "e" asha rai ei shi se cearta fara motiv, shi pula mea, alte aberatzii, io stau aproape saptamanal ore in shir la bere cu neamtzu shi gyno, fara sa sara nimeni ca " aaaa, underu'/mainstream-ul e de kkt"
Mintea unora e mult prea plina de paranoia! Daca vretzi sa facetzi ceva pt hh, facetzi piese, scoatetzi albume, da' lasatzi in pula mea intrigile ca nu ajuta nimanui.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Quai D Orsay » Lun Iul 07, 2003 2:54 pm

"se face o mica diferentza intre...tarfa...ca obiect si gagica...ca obiect"
parafrazand, se face o diferentza intre
-fanul in stare pura=simplu ascultator docil tot ce stie,stie din reviste,forumuri;asculta mult,stie putzine
-fanul subiectiv=a bagat nasu in kkt,stie lume,aude barfe,are materie prima pt fabulat intrigi ,conflicte
-fanul artist=direct implicat,bagat pana la gat in kkt, isi admira colegii de breasla,stie tot ce misca sau il doare-n pula
-fanul de bun simtz=nu amesteca artistul cu omul,asculta fara sa vrea sa afle ce pasta de dintzi foloseste VD sau cu cine se culca K-gula

nota:kkt...numa dak hiphopu era de kkt

ceea ce doream sa spun ca hh-u e un gen muzical care cultiva destula violentza pe m 2.unora le da incredere.altora le da prea multa incredere.vad fani creduli care-si fac filosofie de viatza din versuri scrise cu bongu-n fatza.acu fac brainstorming,de fapt.fani creduli care se trezesc intr-o zi ca frate da nu-i adevarat ce spui pe piesa aia.si dupa aia de pandesc si te judeca si te apara si te ling in cur si apoi te pun pe scaunu electric.fani care il aud pe deliric cum baga cu sfidare si incep sa se uite de sus la fanii gangsta ca la niste tzarani.

hip hopul s-a nascut din violentza incercand s-o omoare. de la negrii furiosi haituitzi prin ghetouri s-a ajuns la negrii cu label,familie si piscina stadion.faze gen 2pac sau rundmc denota faptul ca violentza se mentzine acolo unde se confunda muzica cu afacerile cu delimitarea teritoriului cu hormonii cu...prostia.

io ma limitez la muzica.fiecare e liber sa asculte numai mafia.sau sa asculte tot.eu ascult d&b,acid jazz,hh,muzica lautareasca,tziganeasca si manele.omoratzi-ma

si dak va pasa atat de tare de hhu romanesc ,apucatzi-va fratilor de muzica si facetzi curat in ograda.atzi vazut voi vrun artist adevarat ca o arde aiurea pa forumuri complotand conspitatzii interstelare?
Quai D Orsay
Junior Member

:)

Mesajde m0l0z » Lun Iul 07, 2003 11:10 pm

2 Chesti adaug!

1. R.A.C.L.A.: Pe Rap-Sodia avea un still foarete anti-social, stil "mahala" cum era catalogat! Pe Cei Care Te... si-a schimbat tehnica de a rima, albumul avand 2 parti! Partea alba si cea neagra! Pe Rimedebine isi schimba total filozofia spre "lucruri bune"! Pe Plus Infinit devine hardcore (nu in sensu Linkin Park, ci in sensul producerii negativelor si subiectelor abordate)! Pe Patratu Rosu (nu am ascultat nu comentez)! Pe Electroshock sau DEXteritate cum se va numi, a inceput un fel de ragga!

2. Chiar sa sti ca am ascultat Punct si De La Capat si negativele m-au shocat! Am spus: "Prea bine pentru La Familia"! DAR, repet DAR nu au evoluat de loc ca tehnica, versuri, nimik.
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

Re: it's just hip-hop man....

Mesajde AdevaRapper » Lun Iul 07, 2003 11:15 pm

Initial trimis de D€CR€T
Explicatzi-mi va rog frumos, cum se face ca daca fanii ashtia "e" asha rai ei shi se cearta fara motiv, shi pula mea, alte aberatzii, io stau aproape saptamanal ore in shir la bere cu neamtzu shi gyno, fara sa sara nimeni ca " aaaa, underu'/mainstream-ul e de kkt"
Mintea unora e mult prea plina de paranoia! Daca vretzi sa facetzi ceva pt hh, facetzi piese, scoatetzi albume, da' lasatzi in pula mea intrigile ca nu ajuta nimanui.

Bravo, Decret. Cu asta eu consider ca ai pus punctul pe litera aia...nu mai stiu cum II zice. Si sper sa ma alaturi si eu voua din octombrie!
AdevaRapper
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Mar Iul 08, 2003 1:16 am

Moloz: Hehe....vezi diferentele numai la trupele care iti plac deci...sa o lasam asa. "nu au evoluat de loc ca tehnica, versuri, nimik" ....probabil ca ai sarit peste piese, erai high, sau nu ai dat atentie....altfel nu imi explic cum ai putut sa spui asta, cand incepand cu fanii lor pana la ne-fanilor au vazut in primul rand evolutia lui SISU incepand cu "Ati uitat" si "Drogul Meu"...da ma rog nu are rost sa mai spun nimic...ok, nu au evoluat ptr tine personal, fericit? ok...cu asta incheiem.

Dekret: daca nu esti in stare sa intelegi ce zic atunci cand scriu ceva, atunci numai citii decat sa interpretezi gresit ok "frate"? nu am zis ca voi sunteti prosti si eu destept asa ca scuteste-ma. Daca te simti ofensat din alte motive e problema ta si nu a mea.
Cat despre muzica, piese...alea se fac, dar avem dreptul sa ne mai recreem si noi ca restul lumii nu? Ce elevii stau numai cu nasu
in carte? pilotii stau numai in avioane? Nope! Nici muzicieni nu stau proptiti in studio...deci...fara sarcazm ca nu e loc...am avut si o sa am mereu boala pe cei care vad doar drept ...(pe album o sa vb despre asta alaturi de k-gula si gnom pe piesa idei fixe).

diverse
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Iul 09, 2003 9:47 am

Adeva, te ashteptam :)

Gabitz, crede-ma ca nu mai am chef de certuri aiurea, ca tzi-ash spune eu nishte lucruri pe care nu le shtii shi pe kre ai merita sa le shtii...dar in fine.

Unii oameni ishi aduc aminte de origini shi se trezesc dimineatza cuprinshi de instinctul ereditar de agricultori, asha ca ishi iau sapa, semintzele shi pleaca in parcuri sa planteze flori. Altzii ishi iau tastatura, intra pe forumuri shi planteaza semintze de scandal. In ambele cazuri, respectivii sunt cuprinshi de ideea "agricultor ca mine nu mai e nici unul......". Din aceshti agricultori, unii au ocazia de a nu mai lucra pe pamanturile lor initziale,ishi fac o firma cu profil agricol shi se muta la orash. Ei vor sa se schimbe, brusc ii privesc de sus pe foshtii lor consateni, nu mai planteaza roshii shi cartofi, acum planteaza trestie de zahar shi cafea, shi au impresia ca s-au realizat. Numai k ei raman in fond aceashi tzarani simpli, cu gandire ingusta, tipul de parvenitzi, care nu vor putea in veci sa ishi depasheasca decat conditzia materiala, caci din punct de vedere spiritual shi al gandirii vor ramane la fel de ingushti shi de ignorantzi. Devin insignifiante frunze ce se ofilesc din copacul vietzii shi in locul carora cresc altele, nelasand nici o urma a existentei lor. Ce ma amuza cel mai tare, e k aceshti agricultori au o tendintza, shi anume ei generalizeaza ceea ce vad in oglinda, shi ajung sa le atribuie altora propriile lor defecte....asta asha, legat de idei fixe...

cutuma©

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iul 11, 2003 2:26 am

Fiecare scrie ce vrea, canta ce vrea, indiferent cui ii place sau nu. E normal k sa apara fani "La Familia" care nu suporta "Racla" doar pentru faptul ca Puya l-a injurat pe Rimaru pe nu-stiu-ce-melodie. AICI E PROBLEMA. Aici se interpreteaza gresit. Vine pushtimea din urma si zice ca Racla "sacs" (doar pentru ca rimele lui Rimaru sunt prea dificile pentru ei). Toti mucosii fac afirmatii gen: sunt baiat de cartier,si asta doar pentru ca asculta muzica de cartier dupa care isi ascund cd-urile pe sub pat k sa nu le gaseasca mamika, nu pentru ca ar sti ce inseamna cu adevarat viatza de cartier.
Respectele mele celor care asculta HH indiferent ca e vest sau est.
Merita apreciat faptul ca au facut ceva, indiferent ca au facut-o pentru bani, faima, sau pentru oricare alt motiv.

Pace!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

?

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 13, 2003 11:00 am

gnom: am sa ma uit la partea cealalta a rapului atunci cand voi vedea strict drept ca restul de 80% din userii de aici (nu si cazul meu), si cand imi vei spune tu cand vb pe net amandoi in privat sa fac asta, si nu aici pe forum ca sa parem mai interesant, ok?

e interesant cum se schimba lumea in timp, si cum parerile exprimate in public difera mult de cele exprimate in privat...da ma rog e greu sa traiesti in rusine tinand cont de ce cred restul despre tine.

aha....ma fut in ea de "pace"!
n3aGabitz
Junior Member

GNOOOMULE,

Mesajde Quai D Orsay » Dum Iul 13, 2003 4:13 pm

normal ca adevaratzii artisti nu posteaza//de ce?/pt ca spun ce au de zis in ce rimeaza//si nu apleaca urechea la critici si nu simt nevoia sa riposteze si nu se ataca pt ca-si cunosc valoarea si primesc sfaturi numa de la cunoscatori nu de la necunoscutzi,si dak intra pa net intra ca sa-si traga muzica si dak se plictisesc ca n-au viteza sau stau la coada la roni size,atunci intra pa un site la o formatzie si mai citeste o biografie,mai afla cine a castigat Scratch Perverts anu trecut.Dar in principal artistul adevarat sta in studio si inregistraza,sta pa tastatura si produce,sta pa scena si canta, si cand mai are o ora libera se fute,doarme,o suna pe masa,duce gunoiu etc.

aa..si gnom ,nu spun ca nu esti artist adevarat dar...ar trebui sa stii ca un artist adevarat nu mai cauta confirmare gen...Si ce ,ma,eu nu-s artist adevarat?

si apropo de ce zicea gabitz cu privatu ,ca sa continui discutzia de la tel pa forum ca sa sune mai bine...k-gula are cateva sute de posturi...de 2-3 sapt nu mai posteaza. pt ca nu mai are conexiune la net zici tu?io zic pt ca lucreaza in draci la proiect si nu iese dekt la 2 ore ca sa mai fumeze o tzigare. parca aduce a artist adevarat,nu?

si totusi exista in fiecare dintre noi un impuls spre autodistrugere,care ne roade vointza mai mult sau mai putzin slaba.sunt constienta ca in timpul asta as putea sa-mi termin piesele de scris,sau schitzele de desenat...si totusi scriu un post care are mai putzina credibilitate dekt orice alt lucru pe care stiu sa-l fac.

cred ca pana la urma plec "in cautarea timpului pierdut"...
cititzi mai bine o carte...mult mai neinteresanta dekt orice post insa mult mai educativa ,dak totzi ar face asta poate ar deveni si forumurile mai educative

hai,sugeamea-tzi pulile cumnatelor mele si pace
Quai D Orsay
Junior Member

Re: GNOOOMULE,

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 13, 2003 9:03 pm

Initial trimis de Quai D Orsay
normal ca adevaratzii artisti nu posteaza//de ce?/pt ca spun ce au de zis in ce rimeaza//si nu apleaca urechea la critici si nu simt nevoia sa riposteze si nu se ataca pt ca-si cunosc valoarea si primesc sfaturi numa de la cunoscatori nu de la necunoscutzi

fa vit-o....ca deja m-am saturat sa iti vb frumos aici, ca nu meriti. nu ti se pare ca iti dai cam multa importanta? Tu stii ce pula mea fac eu in timpul zilei sau noptii? Intru aici ca imi place sa imi bag pula in idioti ca tine, nu te-ai prins inca nu? K-gula nu intra pe net nu cand e in studio? Ciudat, cum intru pe yahoo....e si el, dar asta probabil ca nu stiai. uite ca eu simt nevoia sa ripostez atunci cand vad multa fandoseala si prostie...ce sa fac sunt un caz special, get it? Totusi sunt tare curios sa imi spui mai multe despre tine in privat..sa vad si eu cu ce mare personaj intelectual stau de vorba...ca vad ca iti place sa te caci pe tine constant. Ce sa zic acum ca esti in anturajul "Urban Rec." stii si tu ce se face intr-un studio...dai numai exemple, tu nu vezi ca esti pebinila? Stii tu daca eu imi pierd sau nu vremea in studio? ai stat tu de mana cu mine sa vezi ce fac si la ce nivel? Aici cand intram in studio nu ne gandim ba hai sa facem ceva misto sa sune ca in afara....daca intelegi ce vreau sa zic, asa ca mai tine-ti gura daca esti pe dinafara ca m-am saturat de vorbeee......ma sugi.

cum zicea un vechi intelept: Invidia e mare frate.....(deja presimt ca te ataci...si ca vei halii ceva proaspat)
n3aGabitz
Junior Member

Re: GNOOOMULE,

Mesajde Quai D Orsay » Lun Iul 14, 2003 3:05 pm

[quote]Initial trimis de Quai D Orsay
[B]normal ca adevaratzii artisti nu posteaza//de ce?/pt ca spun ce au de zis in ce rimeaza//si nu apleaca urechea la critici si nu simt nevoia sa riposteze si nu se ataca pt ca-si cunosc valoarea

gabitz,m-ai facut vita,poate ca nu ai trecut niciodata prin calcuta sa vezi cum blocheaza traficu o VITA ,animal considerat sacru.Dar iar ma dau inteligenta si ma simt prost(oasta).

"te-nvartzi pe la urban rec si stii ce-i ala studio" tzi-a placut asta gnom?ma bucur.gabitz n-avea de unde sa stie,dar tu macar ar fi trebuit sa vezi ce am facut la urban.Tu numesti orele de stat in picioare cu nasu infundat de aerosol si cu degetu intzepenit pa cap INVARTIT ?...asta am facut m-am invartit?tu crezi ca am venit 3 zile pa sapt la urban ca sa vad ce-i aia studio ,ca sa dau mana cu naigba,sa-i vad freza lu cu pacha man sau sa calc si io pa pamantul sfant din borcan?crezi ca-s un wannabe d'ala care acuma ca e in anturaju de la urban se umezeste instantaneu numa la gandu ca are privilegiul de a respira acelasi aer cu "vedetele"hhului romanesc? stai ma linistit,am trecut de pubertate.Si nu cred ca ajungeam acasa cu ochii injectatzi pt ca mi-i beleam la voi ,invartindu-ma.

si faza cu sugeamiatzi cumnatele de...era caterinca dak a interpretat-o cineva altfel.Nu injur pe nimeni pt ca respect parerile tuturor si nu fac pe nimeni vita,atata timp cat pot aduce contraargumente. dac vreau sa-i arat cuiva ca greseste o fac diplomatic.dar iar fac pe destepta.fffuck!tre sa intru in terapie.tre sa scap de impresiile astea..ce figuri frate,cum imi permit sa-mi exprim parerea,sa folosesc un vocabular asha ...unde ma cred frate pa vrun forum roman antic?cand de fapt io-s o ratata ,o oligofrena care a invatzat si ea sa umble pa comp si acuma se crede socrate la proces.a aterizat si ea la urban ca o elice, sa se-nvarta si ea-n gol si-acuma da cu gura.ia sa-mi bag mintzile-n cap.ia sa nu mai ies io din casa...cep*fac tratament ambulatoriu la obregia,stresez atatzia oameni sanatosi...
Quai D Orsay
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Iul 14, 2003 4:34 pm

Posturile lui gnom au disparut la rugamintea lui. Asta ca sa nu fiu acuzat de cine shtie ce. Parerea mea e k ar trebui sa nu va mai spalatzi rufele in public. Ca sa fiu on-topic, problema din hh romanesc sunt exact threadurile astea. Datzi o raita pe forumul de rock shi gasitzi un subiect asemanator. Dau o bere celui care il gaseshte. Mai avem mult pana departe....

cutuma©

mda

Mesajde n3aGabitz » Lun Iul 14, 2003 7:58 pm

Fata mea preferata de aici: Ok, i'm sorry ca te-am facut vita...nu a trebuit (calcuta sau bombay?). Sorry ca ne-am certat but...uneori ai putea fii un pic mai serioasa cand scrii ceva, si ai putea lasa din sarcasm stii, unor oameni (gen me) nu le cade bine, atata tot.

inspectoru Dekret: gata frate am terminat si cu asta, nu ne aresta aici :)
n3aGabitz
Junior Member

gabitzu

Mesajde Quai D Orsay » Lun Iul 14, 2003 8:56 pm

am uitat sa-tzi spun
de cand umblu pe forumuri sufar de mania persecutziei
=> ce-i cu caterinca de pe ultimu post?
Quai D Orsay
Junior Member

Problema din HH Romanesc...

Mesajde AdevaRapper » Lun Iul 14, 2003 10:45 pm

...sunt chiar EU in ultima vreme, deci aruncati acum cu pietre cat inca e super oferta.

In alta ordine de idei: Gabitz, incep sa inteleg (dupa mai bine de 6 luni) aproape integral ce incerci sa spui (asta nu inseamna ca te aprob 100% - nici nu as avea cum). Si Mithza a luat BACU.... Hehe sa dai o bere sau sa-l pui sa-mi dea el ca tzi-am zis... are vreo 8 si ceva media si da la Universitatea Tehnica de Constructii... UTC ( :) )

Initial trimis de D€CR€T
Datzi o raita pe forumul de rock shi gasitzi un subiect asemanator. Dau o bere celui care il gaseshte. Mai avem mult pana departe....

Dai o bere daca iti demonstrez ca pot provoca un topic asemanator?

Aye!
AdevaRapper
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica