Oare Hi-Q sunt cei mai buni
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Dupa cum se vede in ultimele mesaje ale lui K-gula asta s-a observat deja, nu mai rascoliti atatea fasolea ca nu mai are rost. Si daca tot sunteti asa de buni in a observa greselile altora de ce nu le observati si pe ale voastre.
Un mesaj cu injuraturi dar care spune ceva e mai bun decat un mesaj gol dar scris corect!
Un mesaj cu injuraturi dar care spune ceva e mai bun decat un mesaj gol dar scris corect!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Cred ca da
RAMIRA_RO ... ai un 10 de la mine ... exact asta e shi parerea mea ... Referitor la intrebarea daca Hi-Q sunt cei mai buni ... am ascultat melodia "Tu esti dragostea mea" la radio, si o mai fredonez si acuma (dupa o zi ...
) ... mi se pare super de super ...
.. asha ca io zic DA :o

-
RooT - Mesaje: 1029
Okeya!
Noah.. acum ca sa trecem cica la lucruri mai serioase.. dea .. sunt detule persoane care posteaza pe aceste forum si nu numai doar asa ca sa adune un numar cat mai mare de mesaje postate.. si asta nu cred ca duce la ceva bun .. sunt de parere ca nu merita ca sa faci asa ceva.. dar .. nevermind K-gula ( o persoana lipsita de bun simt .. care intrece aceasta limita.. cred eu .. nu are de cine sa se ia .. si ii se pare nice ca lumea sa il vada sau .. ca el sa fie vazut intr`o postura destul de neplakuta )
-
AnDrEi - Junior Member
Nu cred ca e posibil sa cauti ceva care sa te scoata din sarite. cand cineva te enerveaza si ti se pare inutil si mai intri si pe forum si vezi o multime de mesjae stupide, incerci intr-un mod cat mai direct (asta depinde de fiecare) sa la arati cat de penibii sunt.
Si nu mai faceti voi pe educatii si pe scolitii ca fac pariu ca injurati! Macar el o face pe fata!
Si nu mai faceti voi pe educatii si pe scolitii ca fac pariu ca injurati! Macar el o face pe fata!
-
Zgubi
Asta o face intentionat ... sunt sigur de asta..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Re: Zgubi
Initial trimis de sandrino
Asta o face intentionat ... sunt sigur de asta..
Mey sandrino .. daca tu spui .. uitate la toate mesajele pe care tu le`ai postat.. dupa parere ta si a RAMIREI_RO .. credeti ca daca estji prost trebe ca sa o arati pe fata? hmm Have fun!
-
AnDrEi - Junior Member
andrei
? ce-i cu tine ? ce sa obs la toate mesajele mele ... 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Imi cer scuze!
Initial trimis de RAMIRA_RO
andrei...n-am inteles prea bine ce insinuezi..era cumva o insulta la adresa mea?sper sa fi inteles eu gresit desi nu-mi dau seama ce-i in capusorul tau
"razna am luat-o cu totii dar voi ca...."-o.c.s.
Ramira imi cer scuze.. dar K-gula ma enervat la culme.. promit ca nu o sa se mai repete!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
stau shi citesc mesajele voastre..shi obs. unele lucruri destul de interesante...de cand ai devenit moderator aici andrei ...te legi aiurea de unele persoane gen RAMIRA_RO. in ceea ce priveste k-gula cred a depasit limita decentei mesajele sale...dar explica-i acest lucru finut...shi apoi incepe sa stergi mesaje sau da-i ban...ok?
-
sly - Mesaje: 2918
sly
k-gula nu e de azi de ieri .. eu am incercat sa stau de vrb cu el dar ati sarit toti cu gura la mine
... ca de ce ma leg de el ... fie..
nu mai bag in chestia asta ptr. ca e mai bine asa...dar k-gula cum am mai zis nu are ce cauta pe aici ...

nu mai bag in chestia asta ptr. ca e mai bine asa...dar k-gula cum am mai zis nu are ce cauta pe aici ...
-
sandrino - Junior Member
sly
procedura ta de clasificare a mesajelor la tine este urmatoarea:
- ii place hi-q, inseamna ca scrie frumos
- nu-i place hi-q, nu scrie frumos
si e cam gresit asa
- ii place hi-q, inseamna ca scrie frumos
- nu-i place hi-q, nu scrie frumos
si e cam gresit asa
-
Re: sly
Initial trimis de sandrino
k-gula nu e de azi de ieri .. eu am incercat sa stau de vrb cu el dar ati sarit toti cu gura la mine... ca de ce ma leg de el ... fie..
pe cuvant daca imi amintesc sa fi vrut sa stai de vorba cu mine.
vorba alu` zgubi: imi placi atata timp cat iti place ce-mi place. atata timp cat zici ca mine e de bine. cand iti vei schimba parerea, va fi de rau.
[...] IN CATALOAGE SE GASESC TIPARE. DEPARTE IN NOPTE SE GASESC FAPTE. NU-TI TREBUIE OCHI DE VULTUR PT. A LE VEDEA, DE FAPTE E SIPLU SA TE CREZI CE VREI SA FI. VA VENI O VREME CAND VEI VEDEA CA INIMA ITI BATEA PT. ALTCEVA. VEI VEDEA CA LINISTEA TI-O GASEAI LANGA OAMENI CE-TI ARATAU CALEA. [...]
probabil si in acest mesaj ve-ti gasi ceva obscen, enervant de iritant. va asigur ca nu voi pleca de aici, iar cei ce fac abuz de functie probabil vor disparea in scurt timp. simp eu treaba asta in atmosfera.
back to topic.
nu cred ca hi-q sunt cei mai buni chiar daca au cateva lucruri infirme placute in ce fac.
K-gula. :j
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Re: mirage
Initial trimis de K-gula
flower power.
sa traiasca floricelele..., peste tot exista iubire..., viata este frumoasa..., ma face-ti sa plang.
K-gula.
Sa nu confundam termenii K-gula... Flower Power inseamna Woodstock '69: Doors, Santana, Led Zep, etc. Si sa ne fie cu iertare da intre astia si hi-q e aceeasi distanta ca intre trandafir si matraguna, sub aspect estetic vorbind.
Cat despre Hi-q, prima melodie, "Totul va fi bine" mi-a placut ca sound. Dupa care...jale.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: OOPS
Initial trimis de bhuttu
A, am uitat! Posturile tale de aici suna super. Poate o pui de niste melodii?
flower power a fost un mic joc de cuvinte
si cine stie, poate am si facut ceva piese. oricum nu le-ar place celor care intra pe aici cu toate ca nu sunt piese cum s-au mai facut la noi in tara. pe bune.
hai ca se supara moderatorii ca nu vorbim in topic.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Am sa propun ceva...
Initial trimis de sly
stau shi citesc mesajele voastre..shi obs. unele lucruri destul de interesante...de cand ai devenit moderator aici andrei ...te legi aiurea de unele persoane gen RAMIRA_RO. in ceea ce priveste k-gula cred a depasit limita decentei mesajele sale...dar explica-i acest lucru finut...shi apoi incepe sa stergi mesaje sau da-i ban...ok?
Mah sly .. yeah .. lasa.. !
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
La ce fel de melodii te referi ?
Initial trimis de K-gula
flower power a fost un mic joc de cuvinte
si cine stie, poate am si facut ceva piese. oricum nu le-ar place celor care intra pe aici cu toate ca nu sunt piese cum sa mai facut la noi intara. pe bune.
hai ca se supara moderatorii ca nu vorbim in topic.
K-gula.
Eu unul nu ma supar.. spune`mi si mie la ce fel de piese de referi ?
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2