Oare Hi-Q sunt cei mai buni

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 19, 2002 7:30 am

Dupa cum se vede in ultimele mesaje ale lui K-gula asta s-a observat deja, nu mai rascoliti atatea fasolea ca nu mai are rost. Si daca tot sunteti asa de buni in a observa greselile altora de ce nu le observati si pe ale voastre.
Un mesaj cu injuraturi dar care spune ceva e mai bun decat un mesaj gol dar scris corect!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde allidda » Sâm Apr 20, 2002 9:07 pm

Nu cred ca are rost sa ne certam pentru niste tampenii.hai mai bine sa vb despre Hi-q ca de aceea ne aflam aici.
allidda
Junior Member

Mesajde RAMIRA_RO » Dum Apr 21, 2002 1:54 pm

mey tot timpul cand citesc ce postati voi aici ma trezesc cu dureri de cap...oare de ce?parca sunteti politicieni mai numai ei se mai cearta ca tziganii!
RAMIRA_RO
Junior Member

Cred ca da

Mesajde RooT » Dum Apr 21, 2002 9:52 pm

RAMIRA_RO ... ai un 10 de la mine ... exact asta e shi parerea mea ... Referitor la intrebarea daca Hi-Q sunt cei mai buni ... am ascultat melodia "Tu esti dragostea mea" la radio, si o mai fredonez si acuma (dupa o zi ... :D) ... mi se pare super de super ... :) .. asha ca io zic DA :o
RooT

Okeya!

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 21, 2002 11:12 pm

Noah.. acum ca sa trecem cica la lucruri mai serioase.. dea .. sunt detule persoane care posteaza pe aceste forum si nu numai doar asa ca sa adune un numar cat mai mare de mesaje postate.. si asta nu cred ca duce la ceva bun .. sunt de parere ca nu merita ca sa faci asa ceva.. dar .. nevermind K-gula ( o persoana lipsita de bun simt .. care intrece aceasta limita.. cred eu .. nu are de cine sa se ia .. si ii se pare nice ca lumea sa il vada sau .. ca el sa fie vazut intr`o postura destul de neplakuta )
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 22, 2002 7:02 am

Nu cred ca e posibil sa cauti ceva care sa te scoata din sarite. cand cineva te enerveaza si ti se pare inutil si mai intri si pe forum si vezi o multime de mesjae stupide, incerci intr-un mod cat mai direct (asta depinde de fiecare) sa la arati cat de penibii sunt.
Si nu mai faceti voi pe educatii si pe scolitii ca fac pariu ca injurati! Macar el o face pe fata!
Zgubilici
Junior Member

Zgubi

Mesajde sandrino » Lun Apr 22, 2002 7:26 am

Asta o face intentionat ... sunt sigur de asta..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Re: Zgubi

Mesajde AnDrEi » Lun Apr 22, 2002 4:58 pm

Initial trimis de sandrino

Mey sandrino .. daca tu spui .. uitate la toate mesajele pe care tu le`ai postat.. dupa parere ta si a RAMIREI_RO .. credeti ca daca estji prost trebe ca sa o arati pe fata? hmm Have fun!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Apr 22, 2002 5:15 pm

Eu cred ca foarte multe despre forumul hiq se dovedesc numai prin titlul genial al acestui subiect...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde RAMIRA_RO » Lun Apr 22, 2002 7:12 pm

andrei...n-am inteles prea bine ce insinuezi..era cumva o insulta la adresa mea?sper sa fi inteles eu gresit desi nu-mi dau seama ce-i in capusorul tau

"razna am luat-o cu totii dar voi ca...."-o.c.s.
RAMIRA_RO
Junior Member

andrei

Mesajde sandrino » Mar Apr 23, 2002 7:03 am

? ce-i cu tine ? ce sa obs la toate mesajele mele ... :(
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Imi cer scuze!

Mesajde AnDrEi » Sâm Apr 27, 2002 4:16 pm

Initial trimis de RAMIRA_RO
andrei...n-am inteles prea bine ce insinuezi..era cumva o insulta la adresa mea?sper sa fi inteles eu gresit desi nu-mi dau seama ce-i in capusorul tau

"razna am luat-o cu totii dar voi ca...."-o.c.s.

Ramira imi cer scuze.. dar K-gula ma enervat la culme.. promit ca nu o sa se mai repete!
AnDrEi
Junior Member

Re: Zgubi

Mesajde K-gula » Sâm Apr 27, 2002 6:30 pm

ce fac intentionat?

obsesi, obsesi.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde sly » Sâm Apr 27, 2002 7:27 pm

stau shi citesc mesajele voastre..shi obs. unele lucruri destul de interesante...de cand ai devenit moderator aici andrei ...te legi aiurea de unele persoane gen RAMIRA_RO. in ceea ce priveste k-gula cred a depasit limita decentei mesajele sale...dar explica-i acest lucru finut...shi apoi incepe sa stergi mesaje sau da-i ban...ok?
sly

sly

Mesajde sandrino » Dum Apr 28, 2002 8:02 am

k-gula nu e de azi de ieri .. eu am incercat sa stau de vrb cu el dar ati sarit toti cu gura la mine :( ... ca de ce ma leg de el ... fie..
nu mai bag in chestia asta ptr. ca e mai bine asa...dar k-gula cum am mai zis nu are ce cauta pe aici ...
sandrino
Junior Member

sly

Mesajde Zgubilici » Dum Apr 28, 2002 9:09 am

procedura ta de clasificare a mesajelor la tine este urmatoarea:
- ii place hi-q, inseamna ca scrie frumos
- nu-i place hi-q, nu scrie frumos
si e cam gresit asa
Zgubilici
Junior Member

Re: sly

Mesajde K-gula » Dum Apr 28, 2002 10:05 am

k-gula nu e de azi de ieri .. eu am incercat sa stau de vrb cu el dar ati sarit toti cu gura la mine :( ... ca de ce ma leg de el ... fie..
nu mai bag in chestia asta ptr. ca e mai bine asa...dar k-gula cum am mai zis nu are ce cauta pe aici ...

pe cuvant daca imi amintesc sa fi vrut sa stai de vorba cu mine.

vorba alu` zgubi: imi placi atata timp cat iti place ce-mi place. atata timp cat zici ca mine e de bine. cand iti vei schimba parerea, va fi de rau.

[...] IN CATALOAGE SE GASESC TIPARE. DEPARTE IN NOPTE SE GASESC FAPTE. NU-TI TREBUIE OCHI DE VULTUR PT. A LE VEDEA, DE FAPTE E SIPLU SA TE CREZI CE VREI SA FI. VA VENI O VREME CAND VEI VEDEA CA INIMA ITI BATEA PT. ALTCEVA. VEI VEDEA CA LINISTEA TI-O GASEAI LANGA OAMENI CE-TI ARATAU CALEA. [...]

probabil si in acest mesaj ve-ti gasi ceva obscen, enervant de iritant. va asigur ca nu voi pleca de aici, iar cei ce fac abuz de functie probabil vor disparea in scurt timp. simp eu treaba asta in atmosfera.

back to topic.

nu cred ca hi-q sunt cei mai buni chiar daca au cateva lucruri infirme placute in ce fac.

K-gula. :j
K-gula

Re: mirage

Mesajde bhuttu » Dum Apr 28, 2002 10:29 am

Initial trimis de K-gula
flower power.

sa traiasca floricelele..., peste tot exista iubire..., viata este frumoasa..., ma face-ti sa plang.

K-gula.

Sa nu confundam termenii K-gula... Flower Power inseamna Woodstock '69: Doors, Santana, Led Zep, etc. Si sa ne fie cu iertare da intre astia si hi-q e aceeasi distanta ca intre trandafir si matraguna, sub aspect estetic vorbind.
Cat despre Hi-q, prima melodie, "Totul va fi bine" mi-a placut ca sound. Dupa care...jale.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

OOPS

Mesajde bhuttu » Dum Apr 28, 2002 10:30 am

A, am uitat! Posturile tale de aici suna super. Poate o pui de niste melodii :) ?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: OOPS

Mesajde K-gula » Dum Apr 28, 2002 10:43 am

Initial trimis de bhuttu
A, am uitat! Posturile tale de aici suna super. Poate o pui de niste melodii :) ?

flower power a fost un mic joc de cuvinte

si cine stie, poate am si facut ceva piese. oricum nu le-ar place celor care intra pe aici cu toate ca nu sunt piese cum s-au mai facut la noi in tara. pe bune.

hai ca se supara moderatorii ca nu vorbim in topic.

K-gula.
K-gula

Am sa propun ceva...

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 1:42 pm

Initial trimis de sly
stau shi citesc mesajele voastre..shi obs. unele lucruri destul de interesante...de cand ai devenit moderator aici andrei ...te legi aiurea de unele persoane gen RAMIRA_RO. in ceea ce priveste k-gula cred a depasit limita decentei mesajele sale...dar explica-i acest lucru finut...shi apoi incepe sa stergi mesaje sau da-i ban...ok?

Mah sly .. yeah .. lasa.. !
Andrei
AnDrEi
Junior Member

La ce fel de melodii te referi ?

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 1:44 pm

Initial trimis de K-gula

flower power a fost un mic joc de cuvinte

si cine stie, poate am si facut ceva piese. oricum nu le-ar place celor care intra pe aici cu toate ca nu sunt piese cum sa mai facut la noi intara. pe bune.

hai ca se supara moderatorii ca nu vorbim in topic.

K-gula.

Eu unul nu ma supar.. spune`mi si mie la ce fel de piese de referi ?
Andrei
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q