Initial trimis de baixinho
haifi:
1. Titlul thread-ului nu este "Dana -pareri critice", ci " Dana - Pareri - Critici". Eu cred ca este o mica diferenta. Subiectul a fost categorisit cu stele pentru ca orice user are dreptul sa faca asta in momentul in care "compune" un subiect nou. Daca ai fi avut curiozitatea sa te duci pe pagina a treia cu subiecte, acolo ai fi vazut ca exista un thread care se numeste... exact, ai ghicit "Mihai - Pareri - Critici". Este adevarat, din graba, Andrei a "mancat" cateva litere si a iesit "Mihai - Pareri - Criti".
2. Daca nu vezi bine, da fuguta la ORL sa-ti faci un control. Nu este "Dana -pareri critice", ci " Dana - Pareri - Critici". Mai departe. Mihai are si el dedicat un thread asemanator, dar probabil ca ti-a fost lene sa iei la rand toate subiectele deschise pe acest forum. Thread-ul a fost "categorisit" cu stele ca asa a vrut muschiu' lu' ala care l-a facut. Nu-ti place, nu-l citi (vorba bancului)!
PS: Am scris postul in doua variante pentru a alege tu una dintre ele.
Ahaaaaaaaa, deci la Ochi-Gat si Urechi trebuie sa ma duc ca sa ma rezolv de Oftalmologie
Mai-mai.
Asa este...titlul e una si leopardul e alta.Continutul este exact ceea ce am scris eu.Asa ca...stii,misia asta de moderator...e cam iute de picior.
DIn fire nu sunt curios...ce sare in ochi-ca un titlu cu liere de schioapa pe pagina 1 a unui ziar - este cel care ia caimacul.
In rest....cred ca ai promis, daca am citit eu bine si e actual, ca nu mai postezi pe topic-ul haichiu-ilor.Asta e ,au promis altii ca o sa curga miere si lapte..si...uite ce coktail a iesit :-)
bag seama ca-ti plac mesajele mele...de-aia le-ai sters,le cauti cu lupa
Si zici, ne-ntalnim la un bon pt oftalmo ????
:kiss: