Dana - Pareri - Critici

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Mesajde AnDrEi » Joi Iul 25, 2002 9:42 pm

Initial trimis de sly
auzi mai petrican ...vreau sa iti spun ca dana stie sa cante chiar ieri am stat cu ea shi cu ceilalti din gasca HI-Q la un restaurant in Neptun shi tot timpul canta melodii care se auzeau la radio shi avea o voce superba ...!
shi nu erau melodii romanesti ci straine asha ca nu mai vb daca nu ii cunosti pe cei de la HI-Q!!

sly deci esti la marE? si cred ca erai la Spring Time :-) .. hehehe .. distractie plakuta pe litoral prietene !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iul 28, 2002 8:47 am

Dragi fani, va dau un motiv de bucurie: nu o sa mai postez pe forumul haichiuilor. Mi s-a transmis intr-un mod destul de elegant ca ar fi mai bine sa nu ii mai critic. Asta este! Nu credeam ca am ajuns pe vremea de dinainte de 1989, cand daca nu laudai nu mai primeai salam si paine rationalizate. MI se pare logic sa nu fiu vazut cu ochi buni din moment ce "cine nu este cu noi este impotriva noastra". Asa ca, de azi inainte o sa intru si doar o sa citesc. Evident, pana in ziua in care mi se va da de inteles sa nu mai intru pe acest forum.
PS: Imi place ultimul videclip, cel in care ei sunt pe vasul acela.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sandrino » Dum Iul 28, 2002 1:28 pm

era destul o singura data sa-ti scrii chestia asta...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

mda..

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Iul 30, 2002 11:43 pm

petrican :) nu vrei sa creezi shi un subiect sa ne anuntzi ca pleci ?!? :) nu vrei shi o petrecere ... sau un meci de retragere ceva.. "Gala Petrican" tzi-ar place?!? ....

Hi-Q :rulz:
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Re: mda..

Mesajde AnDrEi » Vin Aug 02, 2002 2:57 am

Initial trimis de AnDr3y - Radu
petrican :) nu vrei sa creezi shi un subiect sa ne anuntzi ca pleci ?!? :) nu vrei shi o petrecere ... sau un meci de retragere ceva.. "Gala Petrican" tzi-ar place?!? ....

Radule lasa ii dam si o cupa :-) hhiihih dar hai sa nu dam dovada de rautate :D deci .. eu pot sa spun ca azi fiind la un net cafe m`am uitat si eu prin computer sa vad ce poze sunt .. si am gasit o serie de poze cu Dana .. nush .. cred ca semanau ca si cum ar fi fost facute pentru PlayBoy .. :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Aug 08, 2002 11:36 am

Andrei poate ne trimiti si noua pozele alea.. nu crezi ca ar fi o idee buna
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Re: Re: mda..

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Aug 13, 2002 11:31 am

Initial trimis de Andrei

Radule lasa ii dam si o cupa :-) hhiihih dar hai sa nu dam dovada de rautate :D deci .. eu pot sa spun ca azi fiind la un net cafe m`am uitat si eu prin computer sa vad ce poze sunt .. si am gasit o serie de poze cu Dana .. nush .. cred ca semanau ca si cum ar fi fost facute pentru PlayBoy .. :-)

hmz...pai ia vezi trimite-le shi la noi :) ... mailu` meu il shtii ..

Sunt trucate sau?! ...

AnDr3y - Radu
Junior Member

Dana

Mesajde alx_under2002 » Vin Aug 23, 2002 3:31 pm

Din cate am auzit este destul de de treaba. Sper sa fie asa. In orice caz, daca este adevarat ca va poza in Hustler, m-a cam dezamagit. Sper sa fie doar un zvon.
alx_under2002

Re: Dana

Mesajde AnDr3y - Radu » Vin Aug 23, 2002 6:10 pm

Initial trimis de alx_under2002
Din cate am auzit este destul de de treaba. Sper sa fie asa. In orice caz, daca este adevarat ca va poza in Hustler, m-a cam dezamagit. Sper sa fie doar un zvon.

Intr`adevar .. te asigur ca e de treaba .. (daca nu vii la mine! shi ma batzi :)) iar chestia cu Hustler e doar un zvon!:P

AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde DEVILian » Mie Sep 04, 2002 3:31 am

bai...yo va zic doar atat...pe langa faptul ca arata extraordinar de bine(am vazut-o la mare in costum de baie...nemachiata!!!)..e super de treaba..zic asta ptr ca am si stat de vb cu ea...in rest..lasati prostiile alea cu hustler si playboy
DEVILian

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 29, 2002 7:24 pm

Sincer sa va spun, nu o cunosc...nici n-am vb cu ea prin e-mailuri sau pe mirc...dar consider ca e de treaba (din cate am auzit) si pot spune ca are voce...Daca o sa am vreodata ocazia sa o cunosc mai bine, o sa va spun...dar totusi sunt sigura ca nu m-ar dezamagi:)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Salutari fanilor HI-Q (si in special ai Danei)!

Mesajde Ingerasu » Sâm Noi 09, 2002 5:18 pm

Ma bucur ca am gasit intr-un final si un forum HI-Q!

In primul rand vreau sa va spun ca sunt nou printre voi dar de abia astept sa ne familiarizam.

In ceea ce priveste parerea mea despre Dana lucrurile satu cam asa:

- este cu usurinta printre cele mai bune cantaretze de muzica (haus, pop, etc.) din tzara;
- orice baiat poate sa vada ca arata SUPER (si de ce nu si orice fata - nu va ganditi la prostii!!!);
- sunt convis ca este si inteligenta;

Eu unul vreau neaparat sa intru in contact direct cu ea... bine ca am aflat si eu de site-ul lor!!! Sunt foarte curios sa vad cum gandeste aceasta fata despre care nu am nimic rau de zis.

Radu
(AKA Ingerasu)
Fişiere ataşate
ssgoku.jpg
ssgoku.jpg (2.68 KiB) Vizualizat de 3666 ori
Ingerasu
Junior Member

Re: Salutari fanilor HI-Q (si in special ai Danei)!

Mesajde Florin Hi-Q » Lun Noi 11, 2002 3:29 am

Initial trimis de Ingerasu
Ma bucur ca am gasit intr-un final si un forum HI-Q!

In primul rand vreau sa va spun ca sunt nou printre voi dar de abia astept sa ne familiarizam.

In ceea ce priveste parerea mea despre Dana lucrurile satu cam asa:

- este cu usurinta printre cele mai bune cantaretze de muzica (haus, pop, etc.) din tzara;
- orice baiat poate sa vada ca arata SUPER (si de ce nu si orice fata - nu va ganditi la prostii!!!);
- sunt convis ca este si inteligenta;

Eu unul vreau neaparat sa intru in contact direct cu ea... bine ca am aflat si eu de site-ul lor!!! Sunt foarte curios sa vad cum gandeste aceasta fata despre care nu am nimic rau de zis.

Radu
(AKA Ingerasu)

Bine ai venit printre noi!

:-)
Florin Hi-Q
Junior Member

Merci

Mesajde Ingerasu » Lun Noi 11, 2002 11:49 pm

Salut si multzumesc pentru aceasta primire calduroasa si de ce nu si incantatoare din partea ta Florin.
Sunt foarte bucuros ca m-a bineventi chiar un membru al trupei HI-Q.

Sper sa ne intzelegem cat mai bine cu totzii :o

Semnat
al vostru :a
Fişiere ataşate
dktp_scrat_large.jpg
dktp_scrat_large.jpg (148.94 KiB) Vizualizat de 3658 ori
Ingerasu
Junior Member

topic aiurea

Mesajde haifi » Lun Dec 02, 2002 5:24 pm

ce titlu e asta,Dana -pareri critice?
Parca ati fi la ora de romana si hai sa facem comentariul literar asuprea personajului negatic Dana-Hi-Q.
De ce nu si aprecieri pozitive? Ca sa dam pleonasme pe banda rulanta.
Si l-ati categorisit cu stele, ca pe sticla de cognac.
Hai sa fim seriosi.In afara de Florin nu posteaza nici Mihai aici,de ce nu ..Mihai..pareri contra.
DIn trupa, Dana e singura care stie sa cante,deci...are si voce.Asa ca fiecare sa faca ce stie mai bine.Si sa nu se laude cu asta...sa-i lase pe altii sa vada.
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 02, 2002 5:48 pm

haifi:
1. Titlul thread-ului nu este "Dana -pareri critice", ci " Dana - Pareri - Critici". Eu cred ca este o mica diferenta. Subiectul a fost categorisit cu stele pentru ca orice user are dreptul sa faca asta in momentul in care "compune" un subiect nou. Daca ai fi avut curiozitatea sa te duci pe pagina a treia cu subiecte, acolo ai fi vazut ca exista un thread care se numeste... exact, ai ghicit "Mihai - Pareri - Critici". Este adevarat, din graba, Andrei a "mancat" cateva litere si a iesit "Mihai - Pareri - Criti".
2. Daca nu vezi bine, da fuguta la ORL sa-ti faci un control. Nu este "Dana -pareri critice", ci " Dana - Pareri - Critici". Mai departe. Mihai are si el dedicat un thread asemanator, dar probabil ca ti-a fost lene sa iei la rand toate subiectele deschise pe acest forum. Thread-ul a fost "categorisit" cu stele ca asa a vrut muschiu' lu' ala care l-a facut. Nu-ti place, nu-l citi (vorba bancului)!

PS: Am scris postul in doua variante pentru a alege tu una dintre ele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde haifi » Lun Dec 02, 2002 6:03 pm

Initial trimis de baixinho
haifi:
1. Titlul thread-ului nu este "Dana -pareri critice", ci " Dana - Pareri - Critici". Eu cred ca este o mica diferenta. Subiectul a fost categorisit cu stele pentru ca orice user are dreptul sa faca asta in momentul in care "compune" un subiect nou. Daca ai fi avut curiozitatea sa te duci pe pagina a treia cu subiecte, acolo ai fi vazut ca exista un thread care se numeste... exact, ai ghicit "Mihai - Pareri - Critici". Este adevarat, din graba, Andrei a "mancat" cateva litere si a iesit "Mihai - Pareri - Criti".
2. Daca nu vezi bine, da fuguta la ORL sa-ti faci un control. Nu este "Dana -pareri critice", ci " Dana - Pareri - Critici". Mai departe. Mihai are si el dedicat un thread asemanator, dar probabil ca ti-a fost lene sa iei la rand toate subiectele deschise pe acest forum. Thread-ul a fost "categorisit" cu stele ca asa a vrut muschiu' lu' ala care l-a facut. Nu-ti place, nu-l citi (vorba bancului)!

PS: Am scris postul in doua variante pentru a alege tu una dintre ele.

Ahaaaaaaaa, deci la Ochi-Gat si Urechi trebuie sa ma duc ca sa ma rezolv de Oftalmologie
Mai-mai.
Asa este...titlul e una si leopardul e alta.Continutul este exact ceea ce am scris eu.Asa ca...stii,misia asta de moderator...e cam iute de picior.
DIn fire nu sunt curios...ce sare in ochi-ca un titlu cu liere de schioapa pe pagina 1 a unui ziar - este cel care ia caimacul.
In rest....cred ca ai promis, daca am citit eu bine si e actual, ca nu mai postezi pe topic-ul haichiu-ilor.Asta e ,au promis altii ca o sa curga miere si lapte..si...uite ce coktail a iesit :-)
bag seama ca-ti plac mesajele mele...de-aia le-ai sters,le cauti cu lupa
Si zici, ne-ntalnim la un bon pt oftalmo ????
:kiss:
haifi
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 04, 2002 12:59 am

Si te mai miri de ce iti shterg mesajele !!!! :cow:
CE titlu are subiectul asta !?(oricum nici tilu nu il shtii prea bine... :D ...si ai facut atat tambalau pe tema asta ..de parca asta at fi esentialul... nu ar putea lumea sa posteze pe el ca nu are si Mihai un asemenea subiect sau pentru ca titlu semana cu un comentatiu de la Romana ....)

Aici este vorba despre DANA ....si tu ai ajuns sa te certi cu un user al forumului care incerca sa-ti deschida ochii in privintza continutului mesajului tau !

In caz ca nu shtiai aici ... pe FORUMUL HI-Q exista si un REGULAMENT care vrei nu vrei trebuie respectat !!! :z
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde haifi » Mie Dec 04, 2002 5:08 pm

Initial trimis de Dee Dee
Si te mai miri de ce iti shterg mesajele !!!! :cow:
CE titlu are subiectul asta !?(oricum nici tilu nu il shtii prea bine... :D ...si ai facut atat tambalau pe tema asta ..de parca asta at fi esentialul... nu ar putea lumea sa posteze pe el ca nu are si Mihai un asemenea subiect sau pentru ca titlu semana cu un comentatiu de la Romana ....)

Aici este vorba despre [b]DANA
....si tu ai ajuns sa te certi cu un user al forumului care incerca sa-ti deschida ochii in privintza continutului mesajului tau !

In caz ca nu shtiai aici ... pe FORUMUL HI-Q exista si un REGULAMENT care vrei nu vrei trebuie respectat !!! :z [/B]

Dar cu moderatorii e voie? Asta e cearta? Iar dam definitii?
Ce iashte un FORUM mai Traznea?(e tot o parafraza) daca nu un schimb de idei? Sa nu fiu carcotas dar ai 2 "tilu-ri" -fara suparare,iar o sa zizi ca e galceva.Poate ma lamuresti:sunt TIR-uri sau TITLURI?E doar o curiozitate :kiss:
si..cin se pashte se cunoashte,asta e mesajul? LOL
haifi
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Sâm Dec 07, 2002 4:00 pm

Mi-e mie se pare o tipa de treaba din cate am auzit si am vazut-o la televizor.Pacat ca nu intra si ea pe forumu asta.
alisa
Junior Member

Dana e ok

Mesajde Bogdan_m » Sâm Dec 07, 2002 11:55 pm

incredibil! de la ce ati ajuns sa va certati! parca trebuia sa fie despre Dana discutia nu ? am scris corect
O libertate isi afla, indiferent pe ce pozitie ne-am situa, singurele limite pe care le poate intalni in libertate
Bogdan_m
Junior Member

Poate k ultimul...

Mesajde haifi » Mie Dec 11, 2002 6:57 pm

errare humanum este...asa greseste si subsemnatul,vezi mai sus.
:-))
Parerea mea e sau..critica mea e ca nu avem nici un drept sa-i judecam sau sa discutam despre ceea ce nu fac ci despre ceea ce sunt si ceea ce fac.
Deci....daca postam mesaje uitandu-ne la ce au scris unii si altii, in "lupte de strada " :-)) ajungem bine...la cea mai inalta calitate.
discutia.
:kiss:

Despre Dana numai de bine.
haifi
Junior Member

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Vin Dec 13, 2002 8:58 pm

Pe 7 Dec 2002 la Sala Polivalenta .. eu unul am mai observat o calitate a lu` Dana si anume ca este foarte sensibila ... cine a fost stie.. deoarece .. eu zik doar atat "Voltaj-Calin"
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Dec 13, 2002 9:08 pm

aceasta calitate prietene am observat-o la dana inca din vara mai ales in timpul concertele celor de la voltaj in disco ring din costinesti la care am mers impreuna cu dana&florin&razvan!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Sâm Dec 14, 2002 4:40 am

sly .. ma.. eu cred ca Dana este o tipa de milioane.. noah .. poate mai are si ea hopuri .. dar .. ce sa mai .. SUPER!
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q