Initial trimis de bianca_x
dupa cum bine stiti,anul acesta fest de la mamaia e organizat de antena 1...deja se stie cine va castiga trofeul.....e vorba de hi-q normal...pacat ca se intampla asta...nici macar festivalurile nu mai sunt corecte...
eu nu sunt de acord ca ei sa castige...nu e corect...trebuie sa le dam sansa si celorlalti...vreau sa-mi spuneti si parerile voastre...nu putem lasa se sa intample asa ceva!:(astept rasp voastre
dupa cum bine stiti,anul acesta fest de la mamaia e organizat de antena 1...deja se stie cine va castiga trofeul.....e vorba de hi-q normal...pacat ca se intampla asta...nici macar festivalurile nu mai sunt corecte...
eu nu sunt de acord ca ei sa castige...nu e corect...trebuie sa le dam sansa si celorlalti...vreau sa-mi spuneti si parerile voastre...nu putem lasa se sa intample asa ceva!:(astept rasp voastre
Initial trimis de Florin Hi-Q
Istoric:
Am visam mereu sa participam la Mamaia si am visat mereu sa luam un premiu. Nu am crezut niciodata ca vom ajunge atat de sus dar anul trecut am concurat la sectiunea Slagare, cu "Un minut", si a fost ca un vis implinit.
Asa cum am spus si anul trecut, toata lumea spune ca festivalurile sunt aranjate, dar noi am descoperit ca (cel putin in cazul Mamaia 2001), nimic nu a fost aranjat! De ce? Pentru ca noi, Hi-Q, trupa de suflet a Antenei1 am castigat locul 2 la Slagare si premiul publicului la un festival organizat de TELEVIZIUNEA CONCURENTA TVR!!!
Prezent:
Privim cu multa speranta si cu emotie catre acest festival pentru ca "Tu esti dragostea mea" a fost pe primul loc in RoTop100 cele mai multe saptamani, deci are sanse bune de castig.
Raspunsul pentru Bianca_X:
Stiu ca ai vrea sa castige Animal-X, si vor castiga ei daca publicul va vota asa. Dar mi-ar placea sa-mi spui tu care sunt piesele pe care le nominalizezi pentru sectiunea Slagare Pop-Dance 2002.
Raspuns pentru Tzep00:
Ai fost prea dur cand ai spus ca "formatia pe care o iubesti tu nu poate castiga":-( AnimalX au castigat sectiunea Slagare anul trecut, sunt o trupa foarte buna si originala, cu o muzica de calitate.
Concluzie:
Publicul alege. Pentru mine, ziua in care am castigat Premiul Publicului la Mamaia2001, a fost cea mai frumoasa zi din viata mea! Sper sa vina si ziua in care vom fi pe primul loc!
pup ya!
Initial trimis de andutza
nu cred ca pana acum piesele lor ,si ma refer la cele care au fost promovate au dezamagit pe cineva,
Initial trimis de andutza
ps:si la care..."celorlalti" ar trebui sa le dam sansa sa castige?ce..???la un festival se dau premii de mila?sa fim seriosi....!!!!
normal ca o sa castige hi-q!:(nici nu stiu ce va tot vaicariti atata cand stiti ca ei castiga!!!sunteti niste prefacuti...!!!
Initial trimis de Florin Hi-Q
Observatii?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator