Initial trimis de bianca_x
normal ca o sa castige hi-q!:(nici nu stiu ce va tot vaicariti atata cand stiti ca ei castiga!!!sunteti niste prefacuti...!!!
Hm! De ce vorbesti asa? Nimeni nu a stiut rezultatul votarii pana in ultima seara!!! Nici macar Dan Negru... Cu totii am vrut sa aflam de inainte rezultatul, eram curiosi, dar cei de la organizare s-au intrecut pe ei insisi nescapadn nimic nimanui:-) Bravo lor!
Daca s-ar fi scurs vreo informatie cu siguranta ar fi aparut in National sau in EvenimentulZilei (asa cum s-a intamplat in anii trecuti).
A trecut Mamaia, si discutiile de pe acest topic apar in alta lumina. Asadar:
- AnimalX, 3SE, DJ Project, Directia5 si Voltaj nu au participat, fiecare invocand motivele lor, unele intemeiate, altele mai putin...
- nu am castigam Mamaia2002 :-( Barfele conform carora eram avantajati de Antena1 au fost... barfe:-)
- Banica a castigat, si cred ca merita!
Mie mi s-a parut corecta jurizarea, atat la Slagare cat si la Debut si Creatie. Mie mi-a placut piesa lui MariusMoga&Simplu "Sa zbor spre cer" si piesa Nicolei care a luat locul 2. Nici piesa celor de la NoComment nu a fost rea, dimpotriva! La Debut mi-a placut de "Bocelli" romanesc (care a si castigat) si de Lacramioara (locul 2).
Observatii?