Noul clip "Sa zburam spre cer" !!!

Forumul asociat fanclubului Simplu

Noul clip "Sa zburam spre cer" !!!

Mesajde aracely » Mar Dec 10, 2002 7:41 pm

A aparut noul clip SIMPLU la piesa pe care baietii o interpreteaza alaturi de Marius Moga si pe care au intrerpretat-o si la Mamaia.
clipul e super bine realizat si are o "poveste" super dragutza.
imi place fffff mult, in special piesa :)
voi ce parere aveti??
You almost don`t believe it
As every voice
Is hanging from the silence.
aracely
Junior Member

Da,super clip,super piesa!

Mesajde UnCopilutz » Mie Dec 11, 2002 10:15 pm

Cand vezi mutrisoara aia cu gura deschisa gandeste-te ca sunt eu atunci cand vad clipul si cand impreuna cu TV-ul ! Imi place mult si piesa si clipul , de fapt ... toate clipurile baietilor mi-au placut . Ei , si piesele lor le iubesc ...
Sunt super mare fan SIMPLU ce sa zic ...
Cea mai tare faza e aia cand calca Edi pe rosie . TU ce zici ?
Scuze, fana SIMPLU ?
UnCopilutz
Junior Member

caut versurile...

Mesajde SHOWMASTER » Lun Dec 16, 2002 2:03 pm

de la ,, sa zburam spre cer,, .daca le aveti va rog sa le trimiteti pe forum ..........va rog mult!
SHOWMASTER
Junior Member

Le am eu

Mesajde UnCopilutz » Lun Dec 16, 2002 4:39 pm

[quote]Initial trimis de SHOWMASTER
de la ,, sa zburam spre cer,, .daca le aveti va rog sa le trimiteti pe forum ..........va rog mult! [/QUOTE

O sa ti le tirmit!
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde aracely » Lun Dec 16, 2002 4:47 pm

Da, faza cu rosia e cea mai tare!!!!!!
am fost vineri la un kef si vreau sa-ti zic ca am ascultat piesa asta aproape tot timpul... toata lumea e innebunita dupa ea.
si da sunt fana SIMPLU (daca asta intrebai)!
You almost don`t believe it
As every voice
Is hanging from the silence.
aracely
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Dec 17, 2002 1:22 am

clipu imi place super mult...poate pt ca l-am si asteptat super mult...in fiecare week-end andrei zicea...filmam clip...ba nu mai filmam ca e nashpa afara...filmam clip...ba nu...asta de prin 1 noiembrie....!!! :) a durat ceva timp...da a iesit bine!! parerea mea...pe care i-am spsu-o si lui...cu toate sinceritatea...e ca e un clip super.....!!!! intrebarea fireasca a lui a fost...da de ce iti place mah asa mult? eu: pt ca e mogacio in tot clipu!!! si acu vine lovitura lui...:" esti dezastruoasa mah!!" si a ras de mine juma de ora....asa ca parerea mea e subiectiva...eu sunt cel mai mare fan mogacio :P baietii de la simplu nu prea sunt incantati de clip..nu stiu d c....oricum parerea mea e ca cel mai bine le-a iesit "oare stii"...hay bye nu mi-ai placut aproape deloc...(clipu...) desi apae mogo pe-acolo..da prea putin! anyway...dupa ce l-am vazut pe eddie dansand pe manele in Furia...dansand pe "amor amor" in discoteca,,,,faza cu rosia completeaza tabloul :) good job eddie!! ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Zic si eu ceva!

Mesajde UnCopilutz » Mie Dec 18, 2002 8:43 pm

Stiti ce imi place mie in clip?In primul rand privirea lui Laur atunci cand se inegreste tot ecranul de o iau la fuga toti.Inainte sa fuga casca niste ochi de parca l-ar fi vazut pe Scaraoschi :)
Da,si faza cu rosia si "ooops"-ul de rigoare e tare si mai e si aia cand se baga dupa stalpul ala de dispare.Tot de Edi zic. Imi place de asemenea cum danseaza Francois si Laur cand ii asteapta pe astia sa vina.
Eu nu am vazut nici un Catalin mai desi am auzit de la toti ca va aparea , asta ziceau inainte sa apara clipul. Ziceti de tipu` mare si "facut" ?
AA,despre Moga ce sa zic ?Nu imi place nu stiu cat de mult.Mai mult imi place freza pe care o poarta decat el . A , si hanoracul de pe el face toti banii. Si am vazut si hainele baietilor de la SIMPLU ... s-au mai innoit si ei,ce sa zic? Bravo lor.
Si... masina condusa de Taz...e masina lui sau mi se pare mie ?
La sfarsit totul se termina atat de frumos pe fondul unui ras de Laurentiu Ionescu :PP
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Dia » Mie Dec 18, 2002 11:03 pm

Asa..cu ce incep?! Ah..da..catalin e tipu ala mare..cu ochelari....super de treaba!! Masina e a lui Taz..sper sa nu ma insel...da eu asa zic..ca e a lui!! freza lu Mogaciu ma omoara....mai si intreaba in melodie "spune-mi noaptea ce vise ai" de parca nu se stie....numai pe el il visez dracu...!!! :( asta e...oamenilor ca mine li se spune "get a life" si pe buna dreptate!!! andrei inca nu mi-a zis asta da nu cred ca mai dureaza mult!! anyway...da...hainele noi sunt super marfa...ati vazut ce geaca de motor si-a luat Edy?! super tun...una bleu...cica a fost vreo 19 milioane...shpaga lui..ca e super marfa!! caciulile lu andrei si crbelu si mogaciu sunt de la diadora...super magazin cu super caciuli....!! :) si-au luat haine mishto...am inteles ca andrei a gasit haine mishto prin timisoara!! uite numai e garderoba lui nu vorbeam acu`... :) hmm...mie per total imi place clipu...!!! so..case closed!! :D
i'm missing every part
Dia

Mesajde Dia » Vin Dec 20, 2002 11:36 pm

am zis "case closed"!! "sa zburam spre cer e un clip bun...dar cel mai bun clip dupa parerea mea e la "oare stii"!! that's it! :D
i'm missing every part
Dia

Asa e!

Mesajde UnCopilutz » Sâm Dec 21, 2002 12:19 am

Despre haine puteai sa spui acolo la "Noutati" sau...nu stiu unde ca la ora asta imi doarme neuronul :)
Da,imi place si mie cum se imbraca baietii,nu zic nimic ! Edi imi place cel mai mult ce poarta , dar hai sa nu mai vorbesc si eu despre toale aici ca nu are nici un sens ...
Da,e bun clipul dar nu cred ca se poate compara cu "Oare stii" pentru ca ala e mult mai diferit , nu esti de aceeasi parere cu mine?
La "Sa zburam spre cer" imi place storyul daca pot sa ii zic asa.
Si cainele din final face toti banii :)
UnCopilutz
Junior Member

post scriptum

Mesajde usualflow » Sâm Dec 21, 2002 6:21 pm

rasul dragutz de femeie de la finalul clipului "Sa zburam spre cer" ii apartzine lui Moga, nu lui Laur............:) bai copilutz!
usualflow
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Dec 21, 2002 11:43 pm

Sunt de acord ..."oare stii" rulez....e altfel decat toate clipurile din romania... si apare si oliviutza...super tun! :) nu stiam al cui e rasul din final...si nici nu mi-a pasat pana acu`..da acum ca stiu ca e al lui moga ma intereseaza :D !! m-am uitat mai atenta si intr-adevar apare si Catalin cel pe care il stiu eu in clip..la faza cu CRbel si cu masina aia cu mai multi tipi...!!! catalin are ceva gri pe el...mai greu l-am recunoscut ca se intampla totul rpd dar acum stiu....e catalin cel pe care il stiu si eu...super tip!! UnCopilutz..mai sunt de acord cu ceva...cerebelu se imbraca super marfa!! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Dee Dee » Lun Dec 23, 2002 2:35 am

CE caut io aici ?!Nici eu nu shtiu :D prea bine ....

AA..da.. am venit sa spun ca imi place melodia asta noua "Sa Zburam spre cer" pentru ca e si cu Moga.. dc erau numai Simplu nu-mi placea :D ....defapt imi place doar inceputul ....dar si acolo se cam lalaie ....da` treaca mearga ...

p.s. Eddie are in clip un pullover cumparat din Pitesti (de la teen )
--fac reclama :D )--
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Merci Dee Dee

Mesajde UnCopilutz » Mar Dec 24, 2002 8:51 pm

sa imi iau si eu ? :)
Dar poate n-o sa mi fie bun ca C.R.B.L. e de doua ori cat mine! :)
UnCopilutz
Junior Member

Sa zburam spre cer ! O micuta greseala din clip .

Mesajde UnCopilutz » Lun Ian 20, 2003 3:12 pm

Ati observat greseluta aia de la sfarsitul clipului , daca se poate spune ca e o greseala : atunci cand Edi isi aprinde tigara. Este facut din vreo 4 faze lipite una dupa alta . Uitati-va bine si vedeti ca odata are sapca aia odata nu o are . Nu stiu daca am fost destul de explicit, de fapt nu am fost deloc. Va rog sa va uitati si s ava dati si voi seama . Mai bine i-o lipea careva cu super glue sapca aia in cap , ca iesea mai normal , parerea mea !
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 20, 2003 4:37 pm

Oare Stii a fost intradevar un clip absolut superb (si meldoia a fost la fel) ... A avut parte de o poveste frumoasa, o melodie super misto, regizat bine, etc. Si sunt complet deacord cu tine Babygirl, Olivia a fost superba in clip! Nu pot sa spun ca Sa zburam spre cer a avut acelasi impact asupra mea,dar totusi este un clip cute, chiar funny :lol: Saracutzu C.R.B.L. :hehe:
Uncopilutz, nu m-am uitat foarte atenta la faza respectiva asa ca nu am observat nimic si nu pot sa-ti raspund.. dar data viitoare o sa ma uit sa vad :)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Ian 21, 2003 3:00 pm

Da, recunosc , in comparatie cu "Oare stii" , e mult pra mititel in materie de impact la public . Vorbeam despre clipul cel mai nou al baietilor de la SIMPLU : "Sa zburam spre cer" . "Oare stii" are ceva special . Poate imi pare special din cauza ca atunci baietii au revenit pe ecrane ,dar oricum, e clipul lor cel mai bun si totdeauna ma uit la tv cu cea mai mare atentie atunci cand il vad pe undeva.
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Ian 21, 2003 4:44 pm

Si a fost si prima melodie promovata de ei de la venirea lui Smiley... :) Desi mai demult mi se pareau mai originali ptr k dansau breakdance tot de la venirea lui a inceput adevarata popularitate a trupei!
---
Wild Rose
Junior Member

Da,despre asta am tot vorbit.

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 22, 2003 1:51 pm

Oare stii , ramane cel mai bun clip al lor . Dar ce zici despre clipurile lor de la inceput : Hei ho si Provocarea ? In comparatie cu Sa zburam spre cer ...
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 22, 2003 3:48 pm

Hei ho si provocarea imi amintesc ca m-au impresionat cand le-am vazut, mai mult pentru dans decat orice altceva... Provocarea mi-a placut mai mult (si melodia si videoclipul) decat Hei ho.... :D In comparatie cu Sa Zburam spre cer??? Eu cred ca au mai avansat, daca nu in dans :hehe: macar cu videoclipul... Adica, desi si primele videoclipe au fost bune, tot sa zburam spre cer cred ca as alege.
---
Wild Rose
Junior Member

Dar hai sa respectam numele subiectelor!

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 22, 2003 4:38 pm

Hai sa postam despre fiecare subiect acolo unde ii e locul . Ei , eu am vrut doar o parere de la tine despre clipurile dinainte , daca se pot compara cu ultimul. Eu zic ca sunt ... nu stiu , nu pot spune ca "Sa zburam spre cer" e mai bun. Alea mi s-au parut mult mai reprezentative pentru niste b-boy, ce se cred baietii de la SIMPLU .
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 22, 2003 4:47 pm

In mare parte ai dreptate, dar cred ca ei si-au schimbat stilul, si nu prea putem judeca toate videoclipurile impreuna. Provocarea si Hei no erau reprezentative ptr formatie Simplu atunci cand Bebico facea parte din trupa... Acum, cred ca Oare stii si Sa zburam spre cer ii reprezinta mult mai mult :D

in conclusion? fiecare cantec a avut ceva special la el, a iesit in evidenta prin ceva, fie ca prin dans or something else.... toate clipurile i-au reprezentat in perioada respectiva.... :) at least, thats my opinion!
---
Wild Rose
Junior Member

Mai...

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 22, 2003 4:52 pm

Reprezentative , nereprezentative , pai ce are ? Din ce mi-ai spus tu eu inteleg ca dupa plecarea lui Bebico baietii s-au lasat de break si acuma isi fac de cap cantand tot felul de mizerii si dansand in sincroane idioate :(
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 22, 2003 4:59 pm

Poti fi sigur ca nu asta am vrut sa reiasa din mesajul meu :D Am vrut sa spun ca, decand cu plecarea lui Bebico si venirea lui Smiley, nu mai danseaza break dance cum danau inainte din motive bine cunoscute.... Provocarea si Hei ho au fost clipuri scoase in perioda cand ei erau b-boy adevarati si jurau ca nu vor canta niciodata piese de dragoste pentru ca asta nu este stilul lor :hehe: Eh, si-au mai schimbat parerea.... Oare stii mi se pare ca le reprezinta stilul de acum , Provocarea apartine (din nefericire) in trecut....
:kiss:
---
Wild Rose
Junior Member

Bun,si pana la urma :

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 22, 2003 5:10 pm

"Sa zburam spre cer" sau "provocarea" ? Despre clipuri vorbesc !
Stai sa iti spun : ultimul clip al baietilor nu zic ca nu e bun , ca nu e dragutz, dar era mult mai bine daca mai dansau putin , ca in concerte o fac , am vazut lucrul asta , ca daca nu ar face-o nu ar mai avea sens sa mearga cate 6 si sa umple micutul microbus . Deci , cat exista un Francezu , un Omu Negru , un Piticu si un Taz , o sa existe si trupa SIMPLU ca trupa de break . Acuma , sa credem ca au lasat-o mai usor cu breakul .
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 22, 2003 5:16 pm

nu am spus ca ei nu mai danseaza break dance, dar cred ca se vede ca nu mai au performanta pe care o avea:D In Sa Zburam Spre Cer intradevar nu danseaza mai deloc... este un videoclip diferit fata de celelalte :p Eu una nu pot sa decid intre cele 2, amandoua mi se par reusite ... Piticu, Tazman, Omu Negru, and Francezu o sa existe si ei probabil cat va exista si Simplu... Pentru ca au facut parte din trupa de la inceput, au si ei fani lor (care ar fi dezamagiti daca ar pleca) and so on... si intradevar inca mai danseaza prin concerte (totusi, tot nu se compara cu ce faceau ei pe scena mai demult) si Piticu continua sa ma uimeasca cu invartitul lui in cap ;D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 22, 2003 5:31 pm

"Sa zburam spre cer" - clip acceptabil .
Povestioara dragutza , originala , zic eu , si hazlie .
Cei care apar : trupa SIMPLU + o bucata Marius Moga + niste fatute destul de dragute + o bucata Catalin (impresar , neimpresar,nu conteaza ) si , la sfarsit un catel obraznic si un ras de femeie .
Sa ne asteptam la mult mai mult de la baieti , ca pot .
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde diana_2205 » Joi Feb 20, 2003 8:38 pm

Hm..desi e vorba de clip defapt...zic de tot.. :P
Clipul..e acceptabil...io nu`s fana Simplu..ascult..da` nu`s FANA...and...gagika aia de la inceput...mai lasa de dorit...dupa mine..si muuulti altii..
DAR...melodia...e SUUUUPER..nush...de fiecare data cand o ascult...eh...nici nu pot sa descriu ce simt..imi intra pana`n sange...si ritmul..si versurile..si tot...
E super, oricum.. :o
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Feb 20, 2003 8:55 pm

zau?
Mie mi se pare ca tipa respectiva isi interpreteaza f bine rolul. mi se pare chiar reala faza, in ciuda faptului ca e o dubla...Pare naturala scena. Sunt singura care crede asta?
usualflow
Junior Member

Tipa?

Mesajde UnCopilutz » Vin Feb 21, 2003 7:48 pm

Tipa din clip , de la inceput , si eu zic la fel ... mai lasa de dorit...parerea mea.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Următorul

Înapoi la Simplu