clipul e super bine realizat si are o "poveste" super dragutza.
imi place fffff mult, in special piesa
voi ce parere aveti??
a durat ceva timp...da a iesit bine!! parerea mea...pe care i-am spsu-o si lui...cu toate sinceritatea...e ca e un clip super.....!!!! intrebarea fireasca a lui a fost...da de ce iti place mah asa mult? eu: pt ca e mogacio in tot clipu!!! si acu vine lovitura lui...:" esti dezastruoasa mah!!" si a ras de mine juma de ora....asa ca parerea mea e subiectiva...eu sunt cel mai mare fan mogacio
baietii de la simplu nu prea sunt incantati de clip..nu stiu d c....oricum parerea mea e ca cel mai bine le-a iesit "oare stii"...hay bye nu mi-ai placut aproape deloc...(clipu...) desi apae mogo pe-acolo..da prea putin! anyway...dupa ce l-am vazut pe eddie dansand pe manele in Furia...dansand pe "amor amor" in discoteca,,,,faza cu rosia completeaza tabloul
good job eddie!! 
P
asta e...oamenilor ca mine li se spune "get a life" si pe buna dreptate!!! andrei inca nu mi-a zis asta da nu cred ca mai dureaza mult!! anyway...da...hainele noi sunt super marfa...ati vazut ce geaca de motor si-a luat Edy?! super tun...una bleu...cica a fost vreo 19 milioane...shpaga lui..ca e super marfa!! caciulile lu andrei si crbelu si mogaciu sunt de la diadora...super magazin cu super caciuli....!!
si-au luat haine mishto...am inteles ca andrei a gasit haine mishto prin timisoara!! uite numai e garderoba lui nu vorbeam acu`...
hmm...mie per total imi place clipu...!!! so..case closed!! 

bai copilutz!
nu stiam al cui e rasul din final...si nici nu mi-a pasat pana acu`..da acum ca stiu ca e al lui moga ma intereseaza
!! m-am uitat mai atenta si intr-adevar apare si Catalin cel pe care il stiu eu in clip..la faza cu CRbel si cu masina aia cu mai multi tipi...!!! catalin are ceva gri pe el...mai greu l-am recunoscut ca se intampla totul rpd dar acum stiu....e catalin cel pe care il stiu si eu...super tip!! UnCopilutz..mai sunt de acord cu ceva...cerebelu se imbraca super marfa!! 
prea bine ....
....defapt imi place doar inceputul ....dar si acolo se cam lalaie ....da` treaca mearga ...
)--

Desi mai demult mi se pareau mai originali ptr k dansau breakdance tot de la venirea lui a inceput adevarata popularitate a trupei!
In comparatie cu Sa Zburam spre cer??? Eu cred ca au mai avansat, daca nu in dans :hehe: macar cu videoclipul... Adica, desi si primele videoclipe au fost bune, tot sa zburam spre cer cred ca as alege.
at least, thats my opinion!
Am vrut sa spun ca, decand cu plecarea lui Bebico si venirea lui Smiley, nu mai danseaza break dance cum danau inainte din motive bine cunoscute.... Provocarea si Hei ho au fost clipuri scoase in perioda cand ei erau b-boy adevarati si jurau ca nu vor canta niciodata piese de dragoste pentru ca asta nu este stilul lor :hehe: Eh, si-au mai schimbat parerea.... Oare stii mi se pare ca le reprezinta stilul de acum , Provocarea apartine (din nefericire) in trecut....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator