Initial trimis de danana
Si tu, daca esti cu adevarat fan al unei trupe, vrei sa stii citi catei crec in curtea lor - asta poate insemna, de exemplu, ce oameni buni sint aia pe care ii admiri tu - cu ce haine se imbraca si ce masini conduc. Iar componentii unei trupe sint oameni si pe scena si in afara ei - chiar nu te-ar deranja sa stii ca cei pe care ii admiri sint niste scirbe in viata particulara ? Chiar le-ai ierta un comportament grosolan si idiot doar pentru faptul ca fac o muzica de calitate ?
Mai, ai sa razi, da' pe mine ma intereseaza mai degraba cum isi compun muzica, care le-a fost motivatia, ce anume inseamna si la ce refera anumite versuri, prostii din astea.
Problema cu ma^tzele de pe langa casa, hainele si masinile ma lasa absolut rece. N-au decat sa creasca gandaci de Colorado, sa umble pe strada in capot de dantela si sa mearga cu tramvaiul, asta nu inseamna ca muzica lor va insemna altceva pentru mine, daca mesajul exista si suna frumos.
In aceeasi ordine de idei, stiu cativa muzicieni, precum Kim Thayil, Chris Cornell, Layne Staley, care au prostul obicei sa faca misto inclusiv de ziaristi, dar mai ales de intrebarile lor cretine legate de catei si masini. Cu alte cuvinte, in fata reportofonului, chiar au un "comportament grosolan" si pe alocuri idiot.
In plus, o mare parte dintre cei pe care ii admir ca muzicieni, au grave probleme cu drogurile si bautura. Dar am eu sau altcineva dreptul sa-i judece pentru ce fac in afara studioului sau a scenei, atata vreme cat muzica lor exprima mai mult decat o va face vreodata un muzicant cuminte si placid precum Madalina Manole?
PS Oh, and, btw, eu nu ma consider fan tocmai datorita acestui tip de judecata superficiala si de doi lei: ce admir la o trupa este MUZICA, nu gablonzurile de la gat.