Mylene Farmer

Forumul asociat fanclubului Mylene Farmer

Mesajde alx-online » Mie Apr 13, 2005 8:36 pm

salut. nu, nu caut poze cu autografe, ci intrebam daca stie cineva deja de faptu k mylene vine in romania si daca cineva deja sa interesat sau are de gand sa faca ceva sa o intalneasca pe mylene. nu ar fi foarte greu pt cineva cu ceva ceva cunostinte in PRO (eu din pacate..in tot media pro nu cunosc prea multa lume si oricum nu la nivelul la care ar treb deci d'asta intreb daca e careva care sa interesat..sau are vreo legatura.

2. cat dspre site site, o s m apuc in curand de munca (mai dureaza un pic pana ma apuc totusi) si imi va fi d folos tot ajutorul posibil! pe langa help la crearea sitului (cineva care se pricepe la php si programare web..), bineinteles am nev de multe kestii gen..imagini, sunet etc (nu cred k o s am spatiul necesar k s bag si clipuri) insa in primul si in primul rand ma intereseaza daca sunt pers (si stiu k sunt) care au piesele MF traduse cat mai exact in romana (stiu destula franceza insa simbolistica versurilor, la 19 ani ai mei, se poate sami mai scape ;). vreau s fac si niste analize ale textelor, cat mai elaborate si mai complexe ;) d'asta zic..anyway, inca nu mam apucat de site..mai dureaza un piculetz ;)

anyway, km atat ;)
alx.

Max Him scrie:ALX-ONLINE,
bine ai REvenit... cam greu ce-i drept, da' esentialul este ca ne esti aproape.
Referitor la ce spui tu:

>>o ador pe mylene farmer si as da orice sa stau 2min fata in fata cu ea, desi pare cam utopic..

Hm!... care n-ar vrea dintre noi astia din forum sa o salute macar! ]www.mylenefarmer.go.ro[/url] apropo, cine ma poate ajuta cu info, lucrat la site si alte d'alea lasatimi un msg)

DA, ti-am mai spus ca sunt de acord sa te ajut, si o voi face in masura posibilitatilor mele si timpului disponibil. Informatii de exemplu ti-as putea da.

>>..makar un autograf pe o poza tot as vrea lol
deci..se "evidentiaza" cineva????

Hm!...aici am sa te rog sa fi mai explicit: soliciti poze cu autografe de la Mylene, SAU ai dori sa obtii de la EA aceste poze semnaturi?! :con: :con:
Nu stiu cine te-ar putea ajuta aici, eu unul iti spun sincer ca NU detin autografe de la ea!!... desi mi-as dori acest lucru... cel putin nu detin DEOCAMDATA!
Ci sentiamo!
alx-online
Junior Member

Mesajde jalis » Mie Apr 13, 2005 8:44 pm

salutare
ma gandeam ca daca vine in RO no sa fie prea mare inghesuiala la ea,pt ca eu nu cunosc deca 2 persoana din tm care asculta muzica ei.e f putin cunoscuta aici.
o pute-ti astepta la aeroport pt autografe,nu?
jalis
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Apr 13, 2005 9:07 pm

jalis scrie:salutare
ma gandeam ca daca vine in RO no sa fie prea mare inghesuiala la ea,pt ca eu nu cunosc deca 2 persoana din tm care asculta muzica ei.e f putin cunoscuta aici.
o pute-ti astepta la aeroport pt autografe,nu?

CALM! Ca inca nu s-a anuntat nimic oficial de venirea Mylenei la Bucuresti!
Oricum nu cred ca vine.
Nu prea are motive...TEMEINICE!
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Apr 13, 2005 9:13 pm

ALX-ONLINE,
referitor la ce spui tu:

>>ma intereseaza daca sunt pers (si stiu k sunt) care au piesele MF traduse cat mai exact in romana (stiu destula franceza insa simbolistica versurilor, la 19 ani ai mei, se poate sami mai scape .

Da, pentru traduceri de texte exista sanse si din partea mea!

>>vreau s fac si niste analize ale textelor

Hm!...Interesant proiectul! Pe bune, chiar cred ca merita efortul.
Este insa necesara multa rabdare, iti spun din experienta.

O seara [placuta tuturor.
A la prochaine.
Max Him
Junior Member

Mesajde jalis » Joi Apr 14, 2005 12:54 pm

ceau am gasit filmul giorgino pe eMULE. l-a vazut careva?
jalis
Junior Member

Mesajde mffan » Joi Apr 14, 2005 1:21 pm

What's eMULE????
mffan
Junior Member

Mesajde Max Him » Joi Apr 14, 2005 1:23 pm

jalis scrie:ceau am gasit filmul giorgino pe eMULE. l-a vazut careva?

JALIS,
eu unul nu am vazut inca filmul!
Am inteles insa ca e dragutel, DAR, in opinia criticilor de film, nu atat de mult incat sa o ajute pe Mylene Farmer sa ajunga pe la Hollywood!...Din pacate! ;a ;a ;a
Oricum, asta e parerea criticilor, asa ca daca am sa vizionez filmul am sa-mi exprim CU SIGURANTA parerea mea si aici. :dir: :dir: :dir:
Hm!...Oricum nu e timpul pierdut pentru Mylene sa aiba si un film de succes!!...Ca in clipuri are un joc actoricesc destul de bun!!!
Mai vedem noi.
Salut, pe curand.
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Joi Apr 14, 2005 1:25 pm

Subscriu la ce spune MFFAN:
Da' Chiar ce este eMULE???!!!
Max Him
Junior Member

Mesajde alx-online » Vin Apr 15, 2005 5:16 am

pai nu este inca nimic oficial in leg. cu venirea MF in ro (desi inca nu am cautat p net stiri si kestii d'astea referitoare) insa sunt mari shanse.. laurent boutonnat incepe luna asta filmarile pt "jacqou le croquant" la studiourile media pro buftea (si asta ESTE sigur pt k yo mam si dus la casting..din pacate..cu 2 zile intarziere LOOOL) iar mylene a inceput (se pare) un program de ajutorare a copiilor orfani din romania; a transmis kiar un mesaj in mass media fr. in leg. cu ajut. plozilor din ro...deci nu e kiar atat d imposibil s vina..anyway, mai caut p net despre asta..poate gasesc ceva...
cam atat
MaxHim, danke pt sprijin inca odata!! m-apuc d site in curand si..o s avem de munca ;)
ah, iar e-mule este un program peer-2-peer (gen raposatul napster, ares, edonkey, dc++ etc) destul d bunicel. la mine insa nu se conecteaza din prob technice ale pcului meu obosit insa cine-l are, sal foloseasca! se gasesc f multe filme si clipuri! in mod ciudat, kiar mai multe decat pe dc++ (cel mai popular program de gen in mom d fatza ;)
alx-online
Junior Member

Mylene Farmer- Avant Que L'ombre...

Mesajde Max Him » Dum Apr 17, 2005 8:00 pm

Salutare baieti si fete,

Mai multe info despre ultimul album Mylene Farmer iesit pe piata in 04 aprilie 2005, dupa 6 ani de pauza, puteti afla si la:
http://pei.free.fr/

iar despre turneul ce se anunta incepand din ianuarie 2006 al Mylenei, cat si despre cum puteti rezerva bilete la aceste concerte, ia vedeti voi la:

http://www.fnacspectacles.com/recherche/rechercheRapide.do?fc=cf&Origin=LESYEUXNOIRS&search=mylene+farmer&searchCategory=show

A Bientot!
Ci sentiamo.
Max Him
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Apr 17, 2005 8:15 pm

De Mylene Farmer am auzit de la SatyR. Prima melodie pe care am ascultat'o de la ea a fost "Je te rends ton amour", melodie care a ramas preferata mea de la ea pana acum. Am mai ascultat apoi diverse melodii, care mi'au placut, printre care "Rever", "California", "Les mots", "Moi lolita", etc. La inceput, videoclipurile ei m'au cam shocat, dar acum m'am mai obishnuit oleaca cu imaginea shi stilul ei.

Ce pot spune, are o voce suava, fuarte placuta, melodii ritmate shi videoclipuri deosebite. Imi place.
kahlan
Junior Member

Mesajde Max Him » Lun Apr 18, 2005 12:18 pm

k@tzy,
in primul rand ma bucur ca-ti place Mylene Farmer.
Da' spune-mi te rog de ce te-au socat clipurile ei?!
Oricum, cert este ca exprima muuuuulta sensibilitate in voce, in cantecele ei. Cat despre texte, nici acestea nu pot fi evident pe intelesul tuturor insa odata ce ai "descifrat" mesajul vreunui cantec de-al ei iti ramane cel putin... curiozitatea de a mai asculta alte si alte... si alte melodi semnate Mylene Farmer .Parerea mea!
Alte pareri?! ;-)
Max Him
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Apr 18, 2005 7:33 pm

Pai, sa zicem ca "shocat" a fost un cuvant cam dur. Mai bine spus, m'au surprins, pentru ca eu, pana acum cam juma de an, am ascultat muzica majoritar comerciala sau ceea ce'mi intra mai ushor in mana, deci a fost o alta reactzie atunci cand i'am vazut clipurile, spre exemplu cel de la "Je te rends ton amour"
kahlan
Junior Member

Mylene Farmer Video!

Mesajde Max Him » Mar Apr 19, 2005 10:58 am

K@TZY,
Da, clipul de la "Je te rends ton amour" este unul dintre cele mai elaborate, deosebite clipuri ale Mylenei.
La fel pot spune si despre clipurile de la "L'Am-Stram-Gram", "Innamoramento", "La Libertinne", "L'Autre", "Optimisque-Moi", etc, etc, ...Uf!! Sunt multe, foarte multe care-mi plac in mod...deosebit!
Asa ca sper sa intelegi de ce nu pot face o delimitare clara intre ele.
Ok, daca doresti sa ai ULTIMUL album Mylene Farmer lansat pe 04 aprilie anul acesta, si care se numeste "AVANT QUE L'OMBRE...", atunci afla ca-l poti descarca gratuit de pe:
http://www.mylene.ru

Mie unul mi se pare, in primul rand, ca in acest ultim album Mylene ALTERNEAZA intre piese de factura mai retro, cu orchestratie mai clasica- in principal pian, si piese cu factura mai moderna unde predomina muzica electronica. Evident e doar parerea mea personala.
Oricum albumul este interesant si merita ascultat.
Enjoy!
A la prochaine!
Max Him
Junior Member

Mesajde jalis » Mar Apr 19, 2005 9:33 pm

salutare !
am o idee :n-am putea sa ne dam intalnire toti (sau aproape ) pe forum ?sa vb online?
sa propuna cineva o data si o ora ,cred ca seara ar fi cel mai bine.nu?
jalis
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Apr 20, 2005 9:24 pm

jalis scrie:salutare !
am o idee :n-am putea sa ne dam intalnire toti (sau aproape ) pe forum ?sa vb online?
sa propuna cineva o data si o ora ,cred ca seara ar fi cel mai bine.nu?

Je suis d'accord!
Eu zic maine, joi 21 aprilie de la orele 20,00.
Cine ofera mai mult?! :)
A la prochaine!
Max Him
Junior Member

Mesajde jalis » Mie Apr 20, 2005 9:35 pm

ok si pt mine
jalis
Junior Member

Mesajde Geta-Mircea » Joi Apr 28, 2005 6:46 am

In ultimul numar din Pro TV Magazin a aparut un articol in care Claudiu Mirica ( ex Stigma ) zice ca e un mare admirator al lui Mylene Farmer si ca ii va dedica o melodie de pe ultimul lui album. Zice ca va face toate demersurile sa-l intalneasca pe Boutonnat la Bucuresti, si ca va merge la doua din concertele ei din 2006. Asa ca in mod sigur nu suntem singurii Romani care merg la concertele ei de la anu.
Este a treia oara cand apare in Pro TV Magazin ceva despre Mylene. Poate incepe si lumea de la noi sa auda de ea.
Pe curand,
Geta si Mircea.
Geta-Mircea
Junior Member

Mesajde Max Him » Joi Apr 28, 2005 3:10 pm

VA DORESC TUTUROR sa ajungeti la concertele Mylene Farmer. :dir: :dir: :dir:
SPER si eu din tot sufletul sa ajung prin ianuarie 2006 la concert Mylene FARMER, desi am muuulte alte prioritati momentan.
Ok, pai BAFTA tuturor.
Pa curand sau...
A la prochaine !
Max Him
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Mai 01, 2005 10:18 pm

Max Him scrie:Ok, daca doresti sa ai ULTIMUL album Mylene Farmer lansat pe 04 aprilie anul acesta, si care se numeste "AVANT QUE L'OMBRE...", atunci afla ca-l poti descarca gratuit de pe:
http://www.mylene.ru

Scuze, dar am tot cautat, shi de descarcat, n'am gasit nicaieri. mersi frumos oricum.:)
De pe album shtiu duar melodia "Fuck them all", care imi place, dar are melodii mult mai bune.
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 01, 2005 10:27 pm

Se gaseste si cu oDC-ul, chiar acum trag la el....
Cand il termin de downloadat si ascultat de vreo 2-3ori, o sa va anuntz cum e :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde mffan » Mie Mai 04, 2005 12:41 pm

k@tzy scrie:Scuze, dar am tot cautat, shi de descarcat, n'am gasit nicaieri. mersi frumos oricum.:)
De pe album shtiu duar melodia "Fuck them all", care imi place, dar are melodii mult mai bune.

Ia incearca...

http://www.elle-mylene.blucina.net

Vezi ca il mai gasesti acolo...Rusii l-au inchis...deh...cine se grabeste, are..:D
mffan
Junior Member

Mesajde Max Him » Sâm Mai 07, 2005 1:24 pm

k@tzy scrie:Scuze, dar am tot cautat, shi de descarcat, n'am gasit nicaieri. mersi frumos oricum.:)

Da, e adevarat sunt melodii si mai bune pe noul album decat "Fuck Them All".
Mie imi place TOT albumul, insa imi retin in mod deosebit atentia piesele "Derrier Les Fenetres" , "Angi Parle-Moi" , pe care le ascult mai des.
Apropo, ai reusit sa descarci albumul?
A la Prochaine!
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Mai 13, 2005 9:51 pm

Prieteni,
vizitati:
http://www.wanadoomusique.carrefourspectacles.com/manifestation.jsp?codman=FARME

de unde puteti afla programarea concertelor pe care Mylene Farmer le va sustine in perioada 13-29 ianuarie 2006 la Paris-Bercy, ce va promova albumul AVANT QUE L'OMBRE.
Puteti afla de aici chair ora de incepere a spectacolelor , 20,30, si pretul biletelor de intrare pe categorii de la 1 la 5.
A la prochaine!
Max Him
Junior Member

Mesajde Azmodan » Lun Mai 16, 2005 10:04 am

salut
sunt si eu un mare fan a lui Mylene. am toate albumele (si CD-uri originale si mp3-uri). Imi plac absolut toate melodiile ei si le ascult incontinuu.

Acum ca a iesit noul album, am din nou bucuria de a o redescoperi.

http://www.mylene.net - un site f cool cu multe noutati.

stiati ca clipu "fuck them all" a fost filmat in romania langa bucu in februarie? (scrie intr-un scan de ziar de la sectiunea press in siteul de mai sus)
Azmodan
Junior Member

Bienvenue !

Mesajde Max Him » Lun Mai 16, 2005 1:30 pm

BIENVENUE sur notre forum Azmodan! :dir:
Adica, bine ai venit in forum !
Ma bucur sa vad ca sunt tot mai multi fani Mylene Farmer pe forum.
Da, eu cel putin cunosc acest site de care spui. Este cool !
Si evident am auzit si eu ca cel putin clipul la "Fuck Them All" a fost filmat si in Romania.
Apropo, ai albumul "Avat Que L'Ombre..."?!
A la prochaine!
Max Him
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Mai 16, 2005 10:41 pm

Max Him, am facut rost de un concert de la Bercy (din '97 cred). Te-ar interesa?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Mai 17, 2005 7:17 am

WOW! Evident ca ma intereseaza!
Vezi mesageria!!! :dir:
Max Him
Junior Member

Claudiu Mirica si Mylene Farmer

Mesajde Max Him » Mie Mai 18, 2005 3:02 pm

Geta-Mircea scrie:In ultimul numar din Pro TV Magazin a aparut un articol in care Claudiu Mirica ( ex Stigma ) zice ca e un mare admirator al lui Mylene Farmer si ca ii va dedica o melodie de pe ultimul lui album. Zice ca va face toate demersurile sa-l intalneasca pe Boutonnat la Bucuresti, si ca va merge la doua din concertele ei din 2006. Asa ca in mod sigur nu suntem singurii Romani care merg la concertele ei de la anu.
Este a treia oara cand apare in Pro TV Magazin ceva despre Mylene. Poate incepe si lumea de la noi sa auda de ea.
Pe curand,
Geta si Mircea.

Extra!
De fapt am citit si eu acest articol, plus altele, din care am aflat de pasiunea artistului Claudiu Mirica pentru Mylene Farmer!
Ca sa vezi, ca nu numai noi "muritorii de rand" o iubim pe Mylene si a sa muzica!:)
Ok, pai apropo de asta vizitati cu incredere:

http://www.claudiuonline.net :dir: :dir: :dir:
cu al sau forum!

A la prochaine!
Max Him
Junior Member

Mesajde Azmodan » Joi Mai 19, 2005 10:09 am

da.. mi-am adus deja tot albumu (mp3-uri) si filmu cu "fuck them all - the making of..."

dar vreau sa mi-l iau si original - mylene merita sa dau banii pe CD-urile ei :D
stie careva daca se gaseste in romania undeva?

(am DVD rip cu videoclipurile ei - vol1 si vol2&3, am concertu din 2001)
Remember Tukayyid!
Azmodan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mylene Farmer