2. cat dspre site site, o s m apuc in curand de munca (mai dureaza un pic pana ma apuc totusi) si imi va fi d folos tot ajutorul posibil! pe langa help la crearea sitului (cineva care se pricepe la php si programare web..), bineinteles am nev de multe kestii gen..imagini, sunet etc (nu cred k o s am spatiul necesar k s bag si clipuri) insa in primul si in primul rand ma intereseaza daca sunt pers (si stiu k sunt) care au piesele MF traduse cat mai exact in romana (stiu destula franceza insa simbolistica versurilor, la 19 ani ai mei, se poate sami mai scape

anyway, km atat

alx.
Max Him scrie:ALX-ONLINE,
bine ai REvenit... cam greu ce-i drept, da' esentialul este ca ne esti aproape.
Referitor la ce spui tu:
>>o ador pe mylene farmer si as da orice sa stau 2min fata in fata cu ea, desi pare cam utopic..
Hm!... care n-ar vrea dintre noi astia din forum sa o salute macar! ]www.mylenefarmer.go.ro[/url] apropo, cine ma poate ajuta cu info, lucrat la site si alte d'alea lasatimi un msg)
DA, ti-am mai spus ca sunt de acord sa te ajut, si o voi face in masura posibilitatilor mele si timpului disponibil. Informatii de exemplu ti-as putea da.
>>..makar un autograf pe o poza tot as vrea lol
deci..se "evidentiaza" cineva????
Hm!...aici am sa te rog sa fi mai explicit: soliciti poze cu autografe de la Mylene, SAU ai dori sa obtii de la EA aceste poze semnaturi?! :con: :con:
Nu stiu cine te-ar putea ajuta aici, eu unul iti spun sincer ca NU detin autografe de la ea!!... desi mi-as dori acest lucru... cel putin nu detin DEOCAMDATA!
Ci sentiamo!