Romania 2002

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 26, 2001 8:48 am

Pai da..dar de ce a scris "aud" (adica intre ghilimele) ? Asta nu am inteles eu !
Pot fi auzit comentand faze memorabile din NBA...la orice ora...singura conditzie este sa fiu dupa minim 3 beri ! :)

Nu cred...ca as putea comenta in limba engleza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Noi 26, 2001 9:16 pm

[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]Pai da..dar de ce a scris "aud" (adica intre ghilimele) ? Asta nu am inteles eu !

penrtu ca nu te pot "auzi" prin calculator.....

si de ce as vrea sa fie in engleza??cred ca limba noastra "frumoasa si curata"imi ajunge.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mar Noi 27, 2001 2:46 am

Hagi a demisionat.

Zvon: Piturca la nationala, iar din iarna Olaroiu la Steaua( cu tot cu Gabi Popescu si Mitrovici)
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 27, 2001 6:28 am

Mirela ! Am spus ca nu pot comenta in engleza..pt. anonimul care a postat despre un forum de fotbal in limba engleza !
Despre comentatul basketului live...OK ..am inteles ! Te astept la Bucuresti sa ma auzi ! :)

Aliosha ! Si la National ce va veni antrenor ? Cred ca s-au speriat mai marii fotbalului..sa nu ia National campionatu....cine stie pe cine aduc !?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Noi 27, 2001 8:18 am

Initial trimis de Blink 1 82
Mirela ! Am spus ca nu pot comenta in engleza..pt. anonimul care a postat despre un forum de fotbal in limba engleza !
Despre comentatul basketului live...OK ..am inteles ! Te astept la Bucuresti sa ma auzi ! :)

Aliosha ! Si la National ce va veni antrenor ? Cred ca s-au speriat mai marii fotbalului..sa nu ia National campionatu....cine stie pe cine aduc !?

Atunci poti sa comentezi in romana. Dar, si mai simplu, discutati in romana! Dece nu da dati e-mail-urile sau numerele de telefon? Cine stie ce se poate intampla...

Piturca nu este el de nationala... Insa, Olaroiu ar fi o solutie foarte buna. Totusi face o treaba excelenta la National si mi-ar place sa continue si sa invinga campionatul.
Vizitator

Mesajde Aliosha » Mar Noi 27, 2001 1:00 pm

Initial trimis de Anonim

Atunci poti sa comentezi in romana. Dar, si mai simplu, discutati in romana! Dece nu da dati e-mail-urile sau numerele de telefon? Cine stie ce se poate intampla...

Piturca nu este el de nationala... Insa, Olaroiu ar fi o solutie foarte buna. Totusi face o treaba excelenta la National si mi-ar place sa continue si sa invinga campionatul.

Olaroiu e antreneaza foarte bine dar situatia pe care o are Nationalul( nu pierde de 10-11 etape) nu o sa mai tina mult.
Jucatorii nu-si iau bani pt ca nu exista sponsori, mai mult aduc ei de acasa.
Iorgulescu face o gramada de manarii la club dovada fiind ca toti oamenii care au vrut sa investeasca sau au investit pt putin timp la national au plecat cu coada intre picioare.
Nu o fi Piturca de nationala, dar Olaroiu nici atat. Nu ca nu s-ar decurca dar nu prea are spate- Becali, Sandu, Dragomir- asa ca nici macar nu o sa fie sugerat.
Plus ca nu se poate inlocui in antrenor fara experienta cu un antrenor fara experienta....
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Vizitator » Mar Noi 27, 2001 7:43 pm

Initial trimis de Aliosha

Olaroiu e antreneaza foarte bine dar situatia pe care o are Nationalul( nu pierde de 10-11 etape) nu o sa mai tina mult.
Jucatorii nu-si iau bani pt ca nu exista sponsori, mai mult aduc ei de acasa.
Iorgulescu face o gramada de manarii la club dovada fiind ca toti oamenii care au vrut sa investeasca sau au investit pt putin timp la national au plecat cu coada intre picioare.
Nu o fi Piturca de nationala, dar Olaroiu nici atat. Nu ca nu s-ar decurca dar nu prea are spate- Becali, Sandu, Dragomir- asa ca nici macar nu o sa fie sugerat.
Plus ca nu se poate inlocui in antrenor fara experienta cu un antrenor fara experienta....

Ai dreptate. Tousi am citit ca Sandu l-a contactat deja. Deci, macar el, ar putea sa-l sprijineasca.

Si despre experienta ai dreptate, dar as prefera un antrenor ca Olariu cu putina experienta decat unul ca Piturca sau Dinu cu experienta lor!!

Cea mai buna varianta pentru echipa Nationala la momentul actual este Lucescu sau Boloni. Boloni nu vine sigur, din pacate, deci mai ramane Lucescu care mai are contract pana la vara...
Vizitator

Anterior

Înapoi la Fotbal Intern