Pot fi auzit comentand faze memorabile din NBA...la orice ora...singura conditzie este sa fiu dupa minim 3 beri !

Nu cred...ca as putea comenta in limba engleza !
Initial trimis de Blink 1 82
Mirela ! Am spus ca nu pot comenta in engleza..pt. anonimul care a postat despre un forum de fotbal in limba engleza !
Despre comentatul basketului live...OK ..am inteles ! Te astept la Bucuresti sa ma auzi !
Aliosha ! Si la National ce va veni antrenor ? Cred ca s-au speriat mai marii fotbalului..sa nu ia National campionatu....cine stie pe cine aduc !?
Initial trimis de Anonim
Atunci poti sa comentezi in romana. Dar, si mai simplu, discutati in romana! Dece nu da dati e-mail-urile sau numerele de telefon? Cine stie ce se poate intampla...
Piturca nu este el de nationala... Insa, Olaroiu ar fi o solutie foarte buna. Totusi face o treaba excelenta la National si mi-ar place sa continue si sa invinga campionatul.
Initial trimis de Aliosha
Olaroiu e antreneaza foarte bine dar situatia pe care o are Nationalul( nu pierde de 10-11 etape) nu o sa mai tina mult.
Jucatorii nu-si iau bani pt ca nu exista sponsori, mai mult aduc ei de acasa.
Iorgulescu face o gramada de manarii la club dovada fiind ca toti oamenii care au vrut sa investeasca sau au investit pt putin timp la national au plecat cu coada intre picioare.
Nu o fi Piturca de nationala, dar Olaroiu nici atat. Nu ca nu s-ar decurca dar nu prea are spate- Becali, Sandu, Dragomir- asa ca nici macar nu o sa fie sugerat.
Plus ca nu se poate inlocui in antrenor fara experienta cu un antrenor fara experienta....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori