Initial trimis de Oribilul Mosh
pai nu ai voie..pentru ca nu este etic. puteai foarte bine...sa trimitzi cele 3 bancuri in acelasi post.
auleo..esti fata si zici bancuri cu pu** ! :mad:
:a

:cry:
sunt iertata??
Initial trimis de Oribilul Mosh
pai nu ai voie..pentru ca nu este etic. puteai foarte bine...sa trimitzi cele 3 bancuri in acelasi post.
auleo..esti fata si zici bancuri cu pu** ! :mad:
Initial trimis de dinu
O noua misiune saptiala americana. Echipaj: trei maimute si o blonda. Decolare reusita, traiectorie de intrare pe orbita. Televizoarele din toata lumea prezinta imagini din interiorul navetei. Licarul unui monitor si o voce: "Aici Houston, maimuta 1, la consola ! Repet, maimuta 1 la consola !" Una dintre maimute se aseaza in fata ecranului. "Maimuta 1, presurizeaza modulul lunar, verifica nivelul azotului in rezervoare si treci dispozitivele energetice in sistem economic. Maimuta 2, la consola, repet, maimuta 2 la consola." Maimuta 2 isi ocupa locul in fata monitorului. "Maimuta 2, calculezi corectia de traiectorie pentru intrarea pe orbita, verifici starea rachetelor auxiliare de pozitionare si calculezi cantitatea de combustibil necesara aselenizarii. Maimuta 3 la consola, repet, maimuta 3 la consola". "Maimuta 3, pregatesti selenobilul, calibrezi dispozitivele de extragere a mostrelor si pregatesti laboratorul pentru analizele in imponderabilitate. Blonda la consola, repet, blonda la consola". Cu un aer intepat, femeia se aseaza in fata monitorului, ia microfonul si spune "Stiu, stiu, hranesti maimutele si nu te atingi de nimic !!!"
Initial trimis de Calypso
- Domnule... Imi pare rau. Dar duceti-va in tufis, scoateti-va baruba si faceti-va treaba.[The End]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator