Seria Fallout

Diablo, NeverWinterNights, Morrowind, Baldur's Gate

Este Fallout 2 cel mai tare RPG existent

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Seria Fallout

Mesajde rocketman » Dum Feb 02, 2003 2:51 pm

Stie cineva ceva legat de Fallout, vreo continuare cava?
rocketman
Junior Member

Mesajde drama_queen » Sâm Mar 08, 2003 8:55 am

nope, doar fallout tactics... thatz all. Care de altfel m-a superenervat pt ca in joc totul tine doar de combat, nu te mai plimbi prin orase, nu mai negociezi, nu mai furi, nimic interesant.
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
drama_queen
Junior Member

Mesajde BEATMAN » Lun Iun 16, 2003 10:46 pm

Fallout 1 si doi sunt cele mai bune Turn based RPG din cate am jucat
poveste 10
grafica 8
jucabiltate 1000
total 1000000000
trebuie jucate
BEATMAN
Junior Member

Mesajde Dzeu » Sâm Iul 05, 2003 7:37 pm

Stie cineva ceva de Fallout 3???

Io am jucat doar Fallot Tactics(mi s-a parut misto).

Cum sunt Fallout 1 si 2?Merita jucate?
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Sep 12, 2003 11:55 pm

Mie unu mi-a placut la nebunie Fallout2.Story-ul era superb shi realizarea la fel.L-am terminat de vreo 3 ori.Fallout Tactics nu mi-a placut tocmai ptr k nu mai exista nimic din story-ul din F2.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Fallout 2

Mesajde Netspider » Mie Oct 08, 2003 10:59 am

Nu am apucat sa joc Fallout 1, dar 2-ul, desi cu o impresie de nota 1 in prima ora de joc, a crescut dupa o saptamana la nota 10.Un pic cam greoi, si cu o tona de abilitati, perkuri si tot felul de personaje ciudate,folaut-ul are ,dupa mine, cea mai buna poveste din istoria RPG-urilor,iar pt. cei care au jucat x-com-ul (UFO),jocul este cu adevarat o ''bomba'' !
Jucati-l ,povestea este impresionanta(indiferent de ce questuri se rezolva, povestea nu se schimba prea mult,dar intotdeauna sfarsitul va fi altul). Despre Fallout 3, am auzit ca e un fel de Shoter, dar nu am apucat sa-l joc...inca.
Netspider
Junior Member

Seria Fallout = Super

Mesajde Hypothraxter » Mar Dec 30, 2003 9:42 am

Si eu sunt de acord ca seria Fallout este foarte mishto. Eu am jucat 2, vazut 1, si am demo-ul la tactics.

Fallout 2 este cel mai tare RPG pe calc care am jucat vreodata. Mie imi a placut foarte mult systemul de batai si lipsirea de "magic."

Tactics nu este nimic special, si se vede ca nu a fost facut de Black Isle. E vazut de multzi ca o bataie de joc la serie.

Fallout 3 nu este in productzie, si chiar nu are mare shansa sa fie. Interplay acum e in stare foarte grava financiara. Black Isle acum se desparte. J. E. Sawyer si Feargus Urqhart au plecat amandoi pe drumurile lor. Fara ei, F3 nu are multa shansa.

http://www.nma-fallout.com are mai multe shtiri.
Hypothraxter
Junior Member

Mesajde lithium rat » Lun Mar 22, 2004 12:13 am

fuck interplay...black isle nu mai exista si desi fallout 3 era in development totu sa dus draq..sanse ptr fallout 3.....0
dar daca v-au placut fallouturile jucati si planescape: torment... e facut tot de black isle studios...cu engineul de la baldur's gate si multi zic ca 'poate' e mai bun ca fallout-urile desi sistemul de lupta e in real time
my shadow's shading skin
lithium rat
Junior Member

Înapoi la RPG