Seria Fallout
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Seria Fallout
Stie cineva ceva legat de Fallout, vreo continuare cava?
-

rocketman - Junior Member
nope, doar fallout tactics... thatz all. Care de altfel m-a superenervat pt ca in joc totul tine doar de combat, nu te mai plimbi prin orase, nu mai negociezi, nu mai furi, nimic interesant.
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
-

drama_queen - Junior Member
Fallout 2
Nu am apucat sa joc Fallout 1, dar 2-ul, desi cu o impresie de nota 1 in prima ora de joc, a crescut dupa o saptamana la nota 10.Un pic cam greoi, si cu o tona de abilitati, perkuri si tot felul de personaje ciudate,folaut-ul are ,dupa mine, cea mai buna poveste din istoria RPG-urilor,iar pt. cei care au jucat x-com-ul (UFO),jocul este cu adevarat o ''bomba'' !
Jucati-l ,povestea este impresionanta(indiferent de ce questuri se rezolva, povestea nu se schimba prea mult,dar intotdeauna sfarsitul va fi altul). Despre Fallout 3, am auzit ca e un fel de Shoter, dar nu am apucat sa-l joc...inca.
Jucati-l ,povestea este impresionanta(indiferent de ce questuri se rezolva, povestea nu se schimba prea mult,dar intotdeauna sfarsitul va fi altul). Despre Fallout 3, am auzit ca e un fel de Shoter, dar nu am apucat sa-l joc...inca.
- Netspider
- Junior Member
Seria Fallout = Super
Si eu sunt de acord ca seria Fallout este foarte mishto. Eu am jucat 2, vazut 1, si am demo-ul la tactics.
Fallout 2 este cel mai tare RPG pe calc care am jucat vreodata. Mie imi a placut foarte mult systemul de batai si lipsirea de "magic."
Tactics nu este nimic special, si se vede ca nu a fost facut de Black Isle. E vazut de multzi ca o bataie de joc la serie.
Fallout 3 nu este in productzie, si chiar nu are mare shansa sa fie. Interplay acum e in stare foarte grava financiara. Black Isle acum se desparte. J. E. Sawyer si Feargus Urqhart au plecat amandoi pe drumurile lor. Fara ei, F3 nu are multa shansa.
http://www.nma-fallout.com are mai multe shtiri.
Fallout 2 este cel mai tare RPG pe calc care am jucat vreodata. Mie imi a placut foarte mult systemul de batai si lipsirea de "magic."
Tactics nu este nimic special, si se vede ca nu a fost facut de Black Isle. E vazut de multzi ca o bataie de joc la serie.
Fallout 3 nu este in productzie, si chiar nu are mare shansa sa fie. Interplay acum e in stare foarte grava financiara. Black Isle acum se desparte. J. E. Sawyer si Feargus Urqhart au plecat amandoi pe drumurile lor. Fara ei, F3 nu are multa shansa.
http://www.nma-fallout.com are mai multe shtiri.
- Hypothraxter
- Junior Member
fuck interplay...black isle nu mai exista si desi fallout 3 era in development totu sa dus draq..sanse ptr fallout 3.....0
dar daca v-au placut fallouturile jucati si planescape: torment... e facut tot de black isle studios...cu engineul de la baldur's gate si multi zic ca 'poate' e mai bun ca fallout-urile desi sistemul de lupta e in real time
dar daca v-au placut fallouturile jucati si planescape: torment... e facut tot de black isle studios...cu engineul de la baldur's gate si multi zic ca 'poate' e mai bun ca fallout-urile desi sistemul de lupta e in real time
my shadow's shading skin
- lithium rat
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1