Lateralus scrie:pentru ca fac o muzica geniala si merita ascultati....si daca ar fi auzit mai multa lume de ei atunci ar fi avut mai multi fani,s-ar fi vandut mai multe cd-uri,s-ar fi trimis mai multe mailuri si poate si noi ca si ceilalti europeni am fi avut parte de un minunat concert (suna like a fairytale,visez la chestia asta de ani buni)...dar cred ca ma voi limita la un vis
well, exactly, fac o muzica geniala (scuze, ma repet) si de vreme ce un concert in romania e nuffin` more but a mere chimera atunci faptul ca nu multa lume a auzit de ei sau ca nu multa lume ii inghite este un fapt chiar ok,deloc trist;
si faptu` ca nu se bucura de o mare popularitate nici worlwide (nu numai la noi in tara) este un lucru si mai bun, si constructiv pentru ei;adica is it just me sau chiar majoritatea formatiilor care had a really good start .. once they became famous (more or less) they went only down, urat de tot, din punct de vedere muzical?
adica,besides tool ce alte formatii au avut o evolutie ascendenta, with only up-s and no down-s?... adica what i mean.. ei au scos albume din ce in ce mai bune..
sunt chiar curioasa, nu aveti habar daca vor mai scoate ceva album sumtimes soon?
sunt chiar curioasa daca isi continua miscarea ascendenta:(
actually
i surely hope so

..
i surely hope ca vor scoate ceva mai bun decat aenima si lateralus..
ow.....
could there be sumfin better than aenima and lateralus?
Ps:cubule, eu nu sunt de acord cu tine, few people, very very few people that i know au auzit de tool;si dintre aceia si mai putin ii inghit pe cei de la tool sau sunt complet fascinati (cum ar fi normal sa fie

) de ei