...
em just in trecere .. sayng hello ... me iz watching youz guyz ... nice poosseeh-cat u got there liviutz.
ya know .... the pieces do fit.
...
merkaba scrie:nice poosseeh-cat u got there liviutz.

Lateralus scrie:pentru ca fac o muzica geniala si merita ascultati....si daca ar fi auzit mai multa lume de ei atunci ar fi avut mai multi fani,s-ar fi vandut mai multe cd-uri,s-ar fi trimis mai multe mailuri si poate si noi ca si ceilalti europeni am fi avut parte de un minunat concert (suna like a fairytale,visez la chestia asta de ani buni)...dar cred ca ma voi limita la un vis
..
) de ei
my dying bride,silverchair,vintersorg si mai sunt multe altele anyways nu inteleg cum faptul ca nu multa lume ii inghite e ok....multe trupe la care nici nu am visat ca o sa vina vreodata in romania, au venit sau vor veni in concert si asta oare de ce?pentru ca in ultimii ani s-a pus lumea sa ii asculte, in special kidutzii care stau pe forumuri le trimit mailuri and stuff like that ....oricum tool oricat de multi fani ar strange in urmatorii ani, nu cred ca o sa devina comerciali so nu tre' sa ne fie frica de fani in plus, eu zic ca sunt bineveniti 
.. and really flattered)
cred ca stiti
de abia astept albumul si vicious, i got the point 
cred ca stiti
de abia astept albumul si vicious, i got the point ]

, nu am stiut
, si si si si nu sa aruncat cu c***...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator