Rock (Limp BIZKIT)

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde paiacec » Joi Iul 15, 2004 2:13 pm

uatevar zise Care din voi a vazut Celebrity Death Matchul cu Hetfield vs. Durst ?

Io l-am vazut!L-a spulberat pe Durst,chiar shi cu ceva lipsuri din corp Hetfieldu.:D Asha e shi in muzica intre cei doi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde whatever » Vin Iul 16, 2004 7:31 pm

asa e spaidare , zii si tu ce tare e faza la final cand e dialogul ala :

Durst : "what`cya gonna do with that ? Clean me to death ?
Heftield (super calm) : "well...kind off"

:D
whatever

Mesajde matzucul » Sâm Iul 31, 2004 12:25 pm

Mah ,sincer nu stiu cat de tari si de beton is aia de la LIMP BIZKIT piesa aia super faina...blue eyes.Matzuc pa pa
matzucul
Junior Member

Mesajde GreyV » Sâm Iul 31, 2004 6:04 pm

matzucul scrie:Mah ,sincer nu stiu cat de tari si de beton is aia de la LIMP BIZKIT piesa aia super faina...blue eyes

...macar daca ar fi fost a lor....
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde Satanclaus » Sâm Iul 31, 2004 10:43 pm

...macar daca ar fi fost a lor....

aham... Intradevar is beton aia de la Limp Bizkit :> .. Pa pa Matzuc
species come and go. but the earth stands forever fast.
Satanclaus
Junior Member

Mesajde lord_marduk » Lun Dec 13, 2004 5:17 pm

oamenii care au ascultat 2-3 piese limp bizkit ce le dadeau parlitzii astia la televizor nu ar trebui sa comenteze asa de mult pt ca exista multe altele care sunt mult mai bune si chiar transmit ceva celor care le inteleg. orice ar zice unii, limp bizkit nu canta asa rau.
it's sad that in our blindness we gather thorns for flowers
lord_marduk
Junior Member

Mesajde GreyV » Lun Dec 13, 2004 10:59 pm

De cantat nu canta rau insa per ansamblu sunt o trupa slaba :)
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Joi Dec 16, 2004 4:32 pm

limp bizkit ruled pana la al doilea album. adica, primul album si 30% din al doilea intr-adevar au substantza si pot fi incadrate la rapcore, numetal, cum vreti sa-i ziceti. faptul ca freddie-boy a ajuns mare ceo la Interscope s-a reflectat automat in restul albumelor, care sunt o zeama ieftina, salvata ici-colo de faptul ca oameni ca Otto sau Borland sunt istrumentisti buni si inventivi. M-am bucurat, sincer, cand Borland s-a carat, chiar daca ce a facut cu Big Dumb Face e...ciudat, si m-a lasat perplex faptul ca a revenit. "Results may Vary", unul dintre cele mai fade si plictisitoare albume "rock" scoase vreodata, demonstreaza ca LB fara Borland cade in masa informa a mediocritatilor. Sunt convins ca a revenit in Bizkit doar "for da love of money" si nu il condamn, ca ce face face bine. Per ansamblu, insa...brrr....
PS eu inca mai am in playlist Stuck si Indigo Flow
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Hmmmm

Mesajde MiniMe » Mar Dec 21, 2004 11:46 pm

Advaru e k odata cu aparitia noului album s-a schimbat si stilul care acum aduce mai mult a rap. d p results may vary singurul track mai d doamne-ajuta e Eat you alive
MiniMe
Junior Member

Mesajde Cyhiraeth » Vin Dec 31, 2004 4:13 pm

Eu ascult Limp Bizkit din ratiuni terapeutice :lol: . Cand sunt deprimata [ceea ce se intampla tot mai des in ultimul timp], prefer sa nu pun sare pe rani rasucind in acelasi timp pumnalu`n ele si sa ascult melodii care m-ar face mai "blue". I`m not a masochist [...I know, I make it sound like it`s a bad thing... not intentionally, though]

Usually, Break Stuff does the trick... [a nu se asculta cand esti deja nervos]
You are not going to hell. You are already there.
Cyhiraeth
Junior Member

Mesajde maggotM » Mar Ian 25, 2005 10:02 pm

mie nu prea mi-a placut LB de la inceput, a fost printre primele formatii rock care le-am ascultat si nu mi-a placut, faptul ca Corey Taylor il uraste pe Fred Durst a fost chiar o surpriza, una sau 2 melodii imi plac de la ei restul :bleah:
You can't see California without Marlon Brando's eyes
maggotM
Junior Member

Mesajde Kagan » Vin Ian 28, 2005 5:26 pm

aoleu! cica limp bizkit sunt cei mai buni! aici nu e vorba de teribilism fratilor! aici deja e vorba de nebunie curata...!

habar nu am de ce ati bagat limp bizkit la categoria rock ca nu inteleg absolut de ce se poate auto-intitula aceasta trupa ca fiind una rock...

eventual alternativ rock, dar, sunt pesimist...bine ca nu incepeti sa comparati limp bizkit cu maidenii!
Kagan
Junior Member

Mesajde blackleppard » Dum Mar 27, 2005 8:38 pm

dupa parerea mea.....umila....nu cred ca ar putea sta vreodata alaturate cuv " limp bizkit" si ROCK....oricum, se pare ca mai toti "camarazii" de pe forum imi impartasesc opinia....ar insemna ca"maidenii",cum bine zice "vecinu'", au cantat degeaba atata amar de vreme :con:
blackleppard
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Mar 28, 2005 8:35 am

nu incadrarea conteaza, dupa incadrare si pedofilu' si madonna sunt rock (pop nepop, rock ii zice). hai sa zicem ca biscuitzii canta rock prost ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Umila mea parere...

Mesajde Downer » Mar Mar 29, 2005 9:32 am

Penru mine, Limp Bizkit, ca si Linkin Park si tot curentul "Nu Metal" nu sunt rock... In primul rand ca ceea ce "canta" ei e cea mai mare porcarie pe care urechile mele au avut nefericirea sa o auda de mult timp incoace. Fac aceeasi greseala care ii face si pe aia de canta rap insuportabili (cel putin pt mine): folosesc insulte anapoda, vorbesc de parca ar sti ei ce e viata (cele mai bune exemple sunt "Behind Blue Eyes", "Almost Over" sau "Lonley World") etc.
Un lucru ma mai deranjeaza din ce am citit in threadul asta... RHCP nu au avut vreo melodie rap in intreaga lor cariera. Ei au cantat si canta funky rock, care nu are nici o legatura cu rapul (in afara de faptul ca rapul isi are radacinile in funk).
Ai pus mana pe o Biblie si acum esti Dumnezeu.
Downer
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Mar 29, 2005 9:37 am

Downer scrie: Fac aceeasi greseala care ii face si pe aia de canta

ca canta n-ar fi nimica, da' ce-i face pe aia gresheala care ?
vorbesc de parca ar sti ei ce e viata (cele mai bune exemple sunt "Behind Blue Eyes", .

adica The Who zicea in piesa asta asha, ca sa se afle unpic in treaba. nimica nu shtia despre viatza asta, ce sa shtie, zanganeau shi iei acolo. ~p

umila parere, intradevar.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde whatever » Mar Mar 29, 2005 5:28 pm

aaaaaaaaalo, Downere, cred ca habar nu ai despre ce vorbesti (si ma refer strict la RHCP) Auzi tu, Anthony pe cel putin 3 albume are interpetare vocala stil hip hop, si nu fa comparatie cu Public Enemy sau cu NWA ca sa descoperi partea rap de la RHCP. Am scris eu destule despre chestiile astea, ia arunca un ochi aici : http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13869

peseu - si daca ar mai canta si acuma "funky rock" eu as fi groupie la ei.

peseu 2 - bai, chiar e prea de tot, daca Upliftu nu e o combinatie de funk/punk si hip hop eu ma las de Pattonisme si trec la Bizkit. Mai asculta si tu mai multa muzica inainte sa vorbesti.

peseu 3 - subscriu la ultima propozitie a lui Nocti :D
whatever

Mesajde The_FrozenLord » Mar Noi 15, 2005 1:44 pm

nush dak mai conteaza... LB au scos album nou acu in 2005 pe la sfarsit: The Unquestionable Truth.
O dau pe latura violenta Limp Bizkit cu melodii ca The Priest, The Truth (la care au scos si video) etc...
Parerea mea, un album cel mult bunicel...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde LeSharK » Mar Noi 15, 2005 8:07 pm

nimic nu mai poate spala jegul acumulat (peste o perioada ok zic eu - primele doua albume: 3 Dollar Bill Y'All, Significant Other) cu Chocolate Starfish si Results May Vary. they are so like 3-4 years ago.. LB is dead! good riddance.
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Noi 16, 2005 12:00 pm

da, desi suna stupid ce o sa spun.. primele doua albume suna oarecum mai melodic, decat ultimele.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde ioana4_rock666 » Mar Noi 29, 2005 8:59 pm

LIMP BIZKIT r the best! au versuri super tari si melodiile sunt bestiale....imi place tot la LB ( si sa nu uitam d FD...nu arata nush ce dar este demential...:D ) LB sunt si vor fi mereu the best!

si eu te rog frumos sa te calmezi, asculta si tu re-arranged, citeste regulamentul si nu mai insulta pe nimeni. Altfel ai un ban frumos din partea mea. multumesc pentru atentie.
"and if you die, I want to die with you..."
ioana4_rock666
Junior Member

Mesajde ioana4_rock666 » Mar Noi 29, 2005 9:03 pm

compatimesc si threandul asta...k p toate..pt k mereu exista cinev acare tre sa critice (nush am impresia k fara criticare nu sunt sanatosi..) urasc siteul asta! (mai ales lumea d p siteul asta) cine este cu adevarat fan LB imi poate lasa si mie id p privat??? va roggg!!!!
ioana4_rock666
Junior Member

Mesajde LeSharK » Mie Noi 30, 2005 1:46 pm

ioana4_rock666 grow up!

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde ioana4_rock666 » Mie Noi 30, 2005 8:13 pm

i grow up if i want isn't your problem! eu asc ce am eu chef auzi fa?! si ce vrea si aia??? cei tre si ei'el regulamentu'? da-mi ban daca vrei dar mai intai intreaba-ma daca-mi pasa?k? si raspunsu meu vine: nu pasa tuh!
ioana4_rock666
Junior Member

iarasi razboi intre heavy metal si new metal ~r

Mesajde Frankie » Mie Dec 07, 2005 12:37 am

THREE DOLLAR BILL Y'ALL$

album foarte fain, se aude ca sunt la inceput

piese recomandate:
2. Pollution
3. Counterfeit
4. Stuck
7. Stalemate
8. Clunk

SIGNIFICANT OTHER

cel mai bun album

piese recomandate:
2. Just Like This
3. Nookie
4. Break Stuff
5. Re-Arranged
6. I'm Broke

Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water

inca un album foarte reusit, aproape fiecare piesa era un hit, era de aur a lui Bizkit

piese recomandate:
2. Hot Dog
3. My Generation
5. My Way
6. Rollin' (Air Raid Vehi...
7. Livin' It Up
8. The One
10. Take A Look Around
12. Boiler

plecarea lui Wes Borland (tha man, tha brain) in ochii mei este un chitarist foarte bun si plina de fantezie.A adus ceva nou pe planurile rockului.Era intre primi chitaristi care a facut ciudatenii cum ar fii sa cante pe bass de 4 corzi acordat F# F# B E in loc la chitara, de exemplu piesa Nookie, sau chitara cu 7 corzi acordat C#F#BEG#C#C#.Are stil si personalitate cum multi nu au...si asa mai departe.Un SHOWMASTER pe scena, de la care se poate invata.

New Old Songs

:nop:

Results May Vary

:nop: ceea mai mare dezamagire a mea!Era de asteptat ce o sa fie dupa plecarea lui Wes Borland.

piese recomandate:
2.Eat You Alive

The Unquestionable Truth (Part 1)

m-am bucurat prea repede de revenirea lui Wes Borland si m-am asteptat la un album monumental...dar iarasi m-am dezamagit.

deja nu are farmecul adus pe vremuri de Limp Bizkit

concluzie primele 3 albume merita sa asculte oricine chiar si aia care nu suporta genul ar trebui sa aiba putzina rabdara (cum am avut si eu si am acultat alte "magarii") si asculte cap la coada albumele pt ca sunt sigur ca o sa gasesca ceva ce sa le placa.Daca nu gasesc atunci e clar, nu e genul vostru si intervin gusturile care dragii mei nu se discuta.

Imi pare rau ca pe forumul acesta numai tabere sunt dar fara cap.Fiecare arunca cu cacat in celalalt.Ce rezolvati?Eu zic absolut nimic.Numai voi va faceti de cacat cu afirmatii de genul "limp bizkit nu e rock" si alte magarii ce mai vad pe forumul asta.

:dir:

rock - noun: a genre of popular music originating in the 1950s; a blend of Black rhythm-and-blues with White country-and-western (Example: "Rock is a generic term for the range of styles that evolved out of rock'n'roll.")

rock (v.2)
"to dance to popular music with a strong beat," 1948 (first attested in song title "We're gonna rock"), from rock (v.1), in earlier blues slang sense of "to cause to move with musical rhythm" (1922); often used at first with sexual overtones (cf. 1922 song title "My Man Rocks Me (with One Steady Roll)"). Sense developed early 1950s to "play or dance to rock and roll music." Noun sense of "musical rhythm characterized by a strong beat" is from 1946, in blues slang. Rocksteady, Jamaican pop music style (precursor of reggae), is attested from 1969.

:dir:

Va multumesc pt. rabdare si incercati si voi sa fiti mai deschisi la stiluri si sa analizati un gen, sau o formatie cum trebuie chiar daca genul respectiv nu va place.

Peace and understanding :calm:
mail:icory_theband@yahoo.com
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde sphere in darkness » Mie Dec 28, 2005 1:25 pm

A-) ce cauta acest topic in forumul de rock international?in primul rand k lb nu canta rock,sau dak canta(scuzati cacofonia),canta cel mai prost rock pe care l_a auzit lumea vreodata.sunt de acord cu toti ca amestecul rockului sau daca vreti ,desi e prea mult,metalului cu rapul este o porcarie!!!!si pentru cei care se cred mari rockeri si asculta lb am un mesaj:lasati_ne,lasati_ne......personal,ar trebui inchis topicul asta.mult zgomot ptr nimic sau in concordanta cu scrisul:multe postari ptr nimic
A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Dec 28, 2005 3:43 pm

mestecul rockului sau daca vreti ,desi e prea mult,metalului cu rapul este o porcarie!!!!

ai nu mai spune? chear asea?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Limp Bizkit sunt njte panarame!

Mesajde coolyblade » Joi Ian 19, 2006 10:51 pm

kne spn k limp bizkit knta rock inseamna k habar n jte nik dspre rock!snt njte panarame!in primu rnd snt prea comerciali!
coolyblade

Mesajde coolyblade » Joi Ian 19, 2006 10:53 pm

LB snt varza!n au versuri dejtpte j stilul e varza!
coolyblade

Mesajde LeSharK » Vin Ian 20, 2006 12:07 pm

doamne in ce hal pot scrie unii.. :|
coolyblad pls die k thx

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international