THREE DOLLAR BILL Y'ALL$
album foarte fain, se aude ca sunt la inceput
piese recomandate:
2. Pollution
3. Counterfeit
4. Stuck
7. Stalemate
8. Clunk
SIGNIFICANT OTHER
cel mai bun album
piese recomandate:
2. Just Like This
3. Nookie
4. Break Stuff
5. Re-Arranged
6. I'm Broke
Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water
inca un album foarte reusit, aproape fiecare piesa era un hit, era de aur a lui Bizkit
piese recomandate:
2. Hot Dog
3. My Generation
5. My Way
6. Rollin' (Air Raid Vehi...
7. Livin' It Up
8. The One
10. Take A Look Around
12. Boiler
plecarea lui
Wes Borland (tha man, tha brain) in ochii mei este un chitarist foarte bun si plina de fantezie.A adus ceva nou pe planurile rockului.Era intre primi chitaristi care a facut ciudatenii cum ar fii sa cante pe bass de 4 corzi acordat F# F# B E in loc la chitara, de exemplu piesa Nookie, sau chitara cu 7 corzi acordat C#F#BEG#C#C#.Are stil si personalitate cum multi nu au...si asa mai departe.Un SHOWMASTER pe scena, de la care se poate invata.
New Old Songs
Results May Vary

ceea mai mare dezamagire a mea!Era de asteptat ce o sa fie dupa plecarea lui Wes Borland.
piese recomandate:
2.Eat You Alive
The Unquestionable Truth (Part 1)
m-am bucurat prea repede de revenirea lui Wes Borland si m-am asteptat la un album monumental...dar iarasi m-am dezamagit.
deja nu are farmecul adus pe vremuri de Limp Bizkit
concluzie primele 3 albume merita sa asculte oricine chiar si aia care nu suporta genul ar trebui sa aiba putzina rabdara (cum am avut si eu si am acultat alte "magarii") si asculte cap la coada albumele pt ca sunt sigur ca o sa gasesca ceva ce sa le placa.Daca nu gasesc atunci e clar, nu e genul vostru si intervin gusturile care dragii mei nu se discuta.
Imi pare rau ca pe forumul acesta numai tabere sunt dar fara cap.Fiecare arunca cu cacat in celalalt.Ce rezolvati?Eu zic absolut nimic.Numai voi va faceti de cacat cu afirmatii de genul "limp bizkit nu e rock" si alte magarii ce mai vad pe forumul asta.
rock - noun: a genre of popular music originating in the 1950s; a blend of Black rhythm-and-blues with White country-and-western (Example: "Rock is a generic term for the range of styles that evolved out of rock'n'roll.")
rock (v.2)
"to dance to popular music with a strong beat," 1948 (first attested in song title "We're gonna rock"), from rock (v.1), in earlier blues slang sense of "to cause to move with musical rhythm" (1922); often used at first with sexual overtones (cf. 1922 song title "My Man Rocks Me (with One Steady Roll)"). Sense developed early 1950s to "play or dance to rock and roll music." Noun sense of "musical rhythm characterized by a strong beat" is from 1946, in blues slang. Rocksteady, Jamaican pop music style (precursor of reggae), is attested from 1969.
Va multumesc pt. rabdare si incercati si voi sa fiti mai deschisi la stiluri si sa analizati un gen, sau o formatie cum trebuie chiar daca genul respectiv nu va place.
Peace and understanding