Mai, eu unul nu sunt foarte ascultaret de grunge-ului... in mare parte pentru ca pot spune ca am facut o mare pauza in facultate iar pana la facultate Nirvana a facut legea; recent am redescoperit acest sunet... pentru ca nu prea e vorba de nimic altceva; este o muzica placuta pentru x% dintre oameni, un alt sunet placut care ne incanta momentele mai putin bune din viata... hehehe... este o muzica ciudata, adica iti place atunci cand esti trist, poti compune atunci cand esti trist, o simti cand esti trist; eu sincer nu cred ca poate exista acest sunet in Romania decat pentru distractia cantaretilor ai a unui public select; este cineva pe aici care canta asa ceva? care ar vrea sa cante? care are compozitii? formatie?
Va intreb pe voi, eu nu am umblat niciodata prin localuri rock sau cum le-or spune, sunt astfel de locuri unde poti canta gratis, ca incepator, asa doar de distractie? Cred ca ar fi mult mai "fun"... Ce ziceti?
Si inca ceva: imi pare mie, sau doar mi se pare sa-mi spuneti, dar Nirvana a fost singura formatie dintre toate care avea un sunet nealteret de bisericisme cum le spun eu, adica de prelungirea vocii a la Axl, sau solo-uri de chitara fara nici o noima; ce canta popa in biserica si si ce se canta prin comercial si nu numai e cam acelasi lucru! Nirvana a cantat natural, simpu. Nu va intrece nimeni simplitatea... pentru ca mai simplu decat ce e simplu...