Mai, eu unul nu sunt foarte ascultaret de grunge-ului... in mare parte pentru ca pot spune ca am facut o mare pauza in facultate iar pana la facultate Nirvana a facut legea; recent am redescoperit acest sunet... pentru ca nu prea e vorba de nimic altceva; este o muzica placuta pentru x% dintre oameni, un alt sunet placut care ne incanta momentele mai putin bune din viata... hehehe... este o muzica ciudata, adica iti place atunci cand esti trist, poti compune atunci cand esti trist, o simti cand esti trist; eu sincer nu cred ca poate exista acest sunet in Romania decat pentru distractia cantaretilor ai a unui public select; este cineva pe aici care canta asa ceva? care ar vrea sa cante? care are compozitii? formatie?

Si inca ceva: imi pare mie, sau doar mi se pare sa-mi spuneti, dar Nirvana a fost singura formatie dintre toate care avea un sunet nealteret de bisericisme cum le spun eu, adica de prelungirea vocii a la Axl, sau solo-uri de chitara fara nici o noima; ce canta popa in biserica si si ce se canta prin comercial si nu numai e cam acelasi lucru! Nirvana a cantat natural, simpu. Nu va intrece nimeni simplitatea... pentru ca mai simplu decat ce e simplu...