)
tin totusi sa va anunt ca de acum in colo,with curtesy of our loving administrator...ma voi numi pur si simplu Mirela.
)
Initial trimis de Mirela
cred...ca oricum mi-ati fi recunoscut stilul inconfundabil(ti-am zis eu b0nechino ca mi se urca la cap)
tin totusi sa va anunt ca de acum in colo,with curtesy of our loving administrator...ma voi numi pur si simplu Mirela.

Oricum, cind oi avea timp caut pe net.
"....e una din frazele mele preferate din Eneida lui Vergiliu si ce inteleg eu prin ea e ca aparentele inseala,nu toate lucrurile sunt exact ceea ce par la prima vedere si trebuie sa fim atenti...s-ar putea ca intr-o simpla aparitie sa aflam o deitate salvatoare
E un aici subliniat (adica asa aici) si inca un link, preluat direct din cautarea google, ca sa se vada cuvintele cheie. Si ceva explicatii.
Orice gasesti pe net ! Foarte interesante explicatziile gasite de tine !Initial trimis de Mirela
ps:cine-i mod.pe generalitati??(poate ne schimba numele subiectului ca sa aiba de-a face cu steagurile....)

)harfa respectiva...care este emblema de stat a republicii si se intalneste de asemenea pe "coat of arms"-uri(numai ca pe fond albastru)...simbolizeaza "The Irish Free State".din cate stiu eu,in muzeul colegiului Trinity din Dublin e expusa o foarte veche harfa,una din putinele exemplare existente(si inca utilizabile) ale acestui instrument...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator