ATENTIE! Daca nu ai nici o legatura cu muzica de gen si daca nu iti place atunci nu vad de ai da reply la mesajul asta! Numai asa ca sa ne"jignesti" pe noi cei care ascultam aceasta muzica, asta te face un mare snob!
La fel cum a zis si fratele SHM in post-ul anterior B.U.G. Mafia vor scoate foarte curand un album nou care cu siguranta v-a ridica din nou industria hip hop la nivel occidental cu beat-uri arpopiate de cele ai marilor producatori din state: Timbaland, The Neptunes sau Dr.Dre! La ce ne putem astepta! Tinand cont ca pe ultimul lor album piesele : Cuvinte Grele, Zi de Zi, si Poezie de strada au ridicat "sound-ul" west la un nivel nemai intalnit pana la "Familiarizeaza-te" a celor de la La Familia...este de asteptat ca viitorul album sa te faca sa "shake that ass" si sa te trezeasca putin la realitate, lucru pe care ce-i din underground il uita, sau il trec cu vederea atunci cand fac glume' de genul "gangsta.....pistoale cartiere"...ptr mine aceste aere denota inteligenta lor mediocra care se foloseste de imaginea trupelor cu adevarat underground din afara ca sa arate si ei despteti...aceste sunt doar niste false impresii. Banuiesc ca una din cele mai "unda" sau "east-coast" din Romania este DA Hood Justice, dar stiti care e mentalitatea lor, pai sa va spun din vorbele unui membru al trupei "Sub-Zero": "Este loc pt toti frate in hip hop, si noi suntem in relatii bune cu toti inclusiv cu mafia, si la familia......" toate astea din aceiasi gura care este prieten cu Rimaru ....probabil persoana care uraste cel mai mult "west-ul" de altfel si cea care a starnit acest razboi de rahat "east-west" sau mai nou "underground-comercial" la noi in tara!
In concluzie noul album Mafia va fii tare...alta explicatie nici nu vad. In timp s-a vazut progresul din hip hop-ul romanesc. Ce trupe au imbunatatit sound-ul si au aparut cu negative "la moda"? Cele din vechiul Cartel! Noi nu avem nevoie de aere si figuri, noi avem nevoie de muzica care sa o simtim si care sa ne faca sa simtim ca traim, muzica facuta de cei din vechiiul CArtel!
pace lu SHM si celor care sunt cu noi!
"este loc pentru toti..."
B.U.G. Mafia 4ever!
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Asha e
In cea mai mare parte sunt de acord cu xtreme3k.
Fuck RIMARU!rimaru pulii mele,nu e decat un cacat care vrea sa iasa in fatza.esti east?stai in pula mea in banca ta si canta east,dar nu ataca west-ul pt ca nimeni din west nu s-a luat de racla fara sa aiba motiv.In fatza tuturor west-arilor rimaru nu e decat un cocalar care o da in filozofie ca decat atat l-a invatzat ma-sa.Sa stai capu-n punga si mai pune cate o caseta west din cand in cand la cas rimare.
Fuck RIMARU!rimaru pulii mele,nu e decat un cacat care vrea sa iasa in fatza.esti east?stai in pula mea in banca ta si canta east,dar nu ataca west-ul pt ca nimeni din west nu s-a luat de racla fara sa aiba motiv.In fatza tuturor west-arilor rimaru nu e decat un cocalar care o da in filozofie ca decat atat l-a invatzat ma-sa.Sa stai capu-n punga si mai pune cate o caseta west din cand in cand la cas rimare.
- SHM
- Junior Member
bai frate nu stiu de unde leai scos mai man mai dar is super si scuzama dar astea is cuvinte care trebuie puse pe prima pagina la toate ziarele din Romania asta de cacat!!! esti super cred si mai cred ca ejti trecut prin viatza ca nu orice cacatoi ar scoate cuvinte ca astea daca ar fi un lamer care suge pula la colt de strada pt o futere in cur pe gratis!!!! mai scoate man dintrastea si spargei pe fraierii care stau jos,adik pe ajtia ca mine!! ca nu oi fi io pui de zmeu!!mai vb noi man daca vom mai apuca!!
- forbidden
stiri
pentru ultimile detalii despre proiectele "CASA" viziteaza pagina
http://www.rap-arena.cjb.net sper ca infourile de acolo sa te delecteze...a si nu cred ca o sa gasesti pe vreun alt site info-urile de pe site deocamdata!
http://www.rap-arena.cjb.net sper ca infourile de acolo sa te delecteze...a si nu cred ca o sa gasesti pe vreun alt site info-urile de pe site deocamdata!
-
n3aGabitz - Junior Member
mafia (MARFA)
CA SA VORBIM DE MAFIA AR TREBUI SA LUAM TOATE TRUPELE DE HIP-HOP SI SA VEDEM CE AU FACUT ELE PTR. RIDICAREA HIP-HOP-ULUI LA RANG DE ARTA SI DUPA ACEEA SA VB DE MAFIA CAREDUPA PAREREA MEA SUNT CEI MAI ADEVARATI IN DOMENIU CHIAR DACA SUNT VOCI CARE SUSTIN CONTRARIUL
ASA CA FRATILOR TINE-TIO TOT ASA CA SUNTETZI BETON
PEACE MAN
ASA CA FRATILOR TINE-TIO TOT ASA CA SUNTETZI BETON
PEACE MAN
- MAIHAI DORU
Imi plac baietii care-asculta mafia:)
hmm....de fapt nici nu shtiu ce fac io acum...daca iese ceva sau nika` nah`...am vrut sa-mi zic parerea despre bug mafia...:
so...io-s` de acord cu acei care ii sustiin pe mafia, intr-adevar..is cei mai tari shi ii respekt..daca nu era sa fie mafia cre` ca nu era sa ascult acum hip hop da` dance(cum faceam mai demult)
BUG Mafia 4ever `cause ei "au pus viata pe cd" shi canta despre baietzashi, despre bani, carter, fie shi despre tirfe..oricum asta e realitatea!...poate aici nu se spune opinia proprie da` io urask manelishtii , poola lor de manelishi shi dance-ul la un lok care shtiu sa compuna aceleashi poveshti false despre "tragedia vietii" ca de ex: "te iubesc te doresc" sau mai fuck shi unele schimbari" nu te mai iubesc nu te mai doresc" shi cam asta e toata povestea.....shi in fine nu putem compara un concert de dance cu unu de hip-hop! e mare diferentza sa vezi cum stau unele fete cu miinele ridicate catre trupa preferate(de dance evident) lor shi tzipa ca oile shi mor de fericire daca membru din trupa cutare ii zimbeshte sau d`alea(despre baietii care asculta dance nu mai comentez....
shi cre` ca e mult mai pantova sa vezi cum baietzashii dau din cap` ptr hip hop asta e...
HIP HOP CULTURA VIATA DE STRADA ZI SHI NOAPTE>...reprezint ptr hip-hopul romanesc
"Am respekt de cartier fiindca sint de cartier!"
so...io-s` de acord cu acei care ii sustiin pe mafia, intr-adevar..is cei mai tari shi ii respekt..daca nu era sa fie mafia cre` ca nu era sa ascult acum hip hop da` dance(cum faceam mai demult)
BUG Mafia 4ever `cause ei "au pus viata pe cd" shi canta despre baietzashi, despre bani, carter, fie shi despre tirfe..oricum asta e realitatea!...poate aici nu se spune opinia proprie da` io urask manelishtii , poola lor de manelishi shi dance-ul la un lok care shtiu sa compuna aceleashi poveshti false despre "tragedia vietii" ca de ex: "te iubesc te doresc" sau mai fuck shi unele schimbari" nu te mai iubesc nu te mai doresc" shi cam asta e toata povestea.....shi in fine nu putem compara un concert de dance cu unu de hip-hop! e mare diferentza sa vezi cum stau unele fete cu miinele ridicate catre trupa preferate(de dance evident) lor shi tzipa ca oile shi mor de fericire daca membru din trupa cutare ii zimbeshte sau d`alea(despre baietii care asculta dance nu mai comentez....

HIP HOP CULTURA VIATA DE STRADA ZI SHI NOAPTE>...reprezint ptr hip-hopul romanesc
"Am respekt de cartier fiindca sint de cartier!"
- Mar7juana
- Junior Member
Acum fara suparare, limbajul obscen nemotivat in fapt ce ishi face simtzita prezentza in majoritatea mesajelor pro-mafia denota in mod evident nivelul de inteligentza a celor ce le-au scris shi kre implicit asculta acest gen(or fi shi unii kre asculta mafia shi au shi ceva in kp dar ei sunt doar exceptziile kre confirma regula). Sunt insa de acord k nu ar trebui sa fie loc de ura in rap dar nici nu potzi sa stai in bank ta shi sa nu comentezi knd vin alde mafia shi zic k ei sunt cei mai tari din hh romanesc. Pt cei ce asculta stilul gangsta or fi cei mai tari dar per total imi rezerv dreptul de a ma indoi de acest lucru. Sa nu uitam k beaturile cu kre se mandresc mafiotzii sunt majoritatea sintetizate pe calculator, k sa nu mai vb de Uzzy kre iroseshte o voce ideala pe versuri fara noima. Inchei inainte de a incepe sa critic mai tare pt a evita sa imi fac dushmani fara sens...Yo...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
bah da nu mai muriti atat... B.U.G. Mafia au fost sunt si vor fi #1 in rap-ul romanesc, chiar daca fura, copiaza, se inspira de la altii din afara... De ce nu se inspira si racla sau ceilalti si sa aiba acelasi succes? PENTRU CA NU SUNT DEMNI SA FIE #1. It's something in the air, care imi spune ca asa va ramane treaba la noi. BUG deasupra tuturor initotdeauna pentru totdeauna. PUNCT.
- ckride
- Junior Member
da nu nahui
Decret,stii ce teash sfatui...sa te uiti mai sus,sa vezi ce scrie,BUG.MAFIA 4ever,ce anseamna asta,anseamna ca bucata asta e dedicata acestui grup,aici ne exprimam respectul pentru acest grup,care cred yo ca dea lungui anilor au facut mult an hhul romanesc,asa ca nu comenta,ca nu ai facut altceva decat sa ancurci aici itele,PACE.
- wclan
- Junior Member
FARA DOAR SAU POATE !
-uite oameni buni , fara doar sau poate ascultatorii trupei voastere preferate(bug mafia) sunt in mare parte si manelisti si danceri(va convine acest fapt ?) care se cred mari si tari pe texte gangsata , dar nu despre acest lucru vreau sa punctez aici , in primul rand ar tebui sa se vada putina unitate in hh romanesc , pana cand acest razboi de'a poola nu va disparea nu vom putea evolua , nu conteza ce patre va place mai mult est sau vest mai important e ca sunteti rapperi , inca nu ati priceput acest aspect?si nu va mai luati cu frate ,frate ca doar nu sunteti nici pocaiti nici manelisti , sau gresesc ?
-exemplu la rockeri nu vedeti cata unitate e la ei de ce nu se confrunta ei cu astfel de probleme ? sunt mai destepti ? ''nu conteaza cat de lung ai parul ci conteaza cat ci cum gandesti'' este? deci de ce poola nu puteti accepta si altceva inafara de mafia? ce veti face cand mafia se va retrage ? SI INCA CEVA FOARTE IMORTANT ABSOLUT TOT CE FACE MAFIA E PENTRU EI NU PENTRU FANI NICI PENTRU HIP-HOP-UL ROMANESC !!! oare sa ma insel?
-poate mai revin ...
-exemplu la rockeri nu vedeti cata unitate e la ei de ce nu se confrunta ei cu astfel de probleme ? sunt mai destepti ? ''nu conteaza cat de lung ai parul ci conteaza cat ci cum gandesti'' este? deci de ce poola nu puteti accepta si altceva inafara de mafia? ce veti face cand mafia se va retrage ? SI INCA CEVA FOARTE IMORTANT ABSOLUT TOT CE FACE MAFIA E PENTRU EI NU PENTRU FANI NICI PENTRU HIP-HOP-UL ROMANESC !!! oare sa ma insel?
-poate mai revin ...
-
LEXIC - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1