hey folks !
í
m-tv european music awards
Moderator: anjin-san
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: m-tv european music awards
Apropos de Eminem . Am ascultat o piesa in colaborare cu Elton John . La prima auditzie mi-a sunat bine , insa abia dupa mi-am dat seama de eroare...Asta parca i-ar fi strans cu manutzele lui de gat pe totzi homosexualii ...Voi shtitzi de piesa asta , sau e fo' facatura pe calculator? Deshi dupa cum suna, parea autentica aceasta colaborare .
- Sioux
- Junior Member
Re: Re: m-tv european music awards
piese de care zici mata a fost cantat live la 2001 grammies de Eminem cu Elton John....eh nu ca as stii....
PP
daca tii neaparat poti sa gasesti pozele de la "performance" pe net...
out

daca tii neaparat poti sa gasesti pozele de la "performance" pe net...
out
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: m-tv european music awards
[quote]Initial trimis de doua vorbe
[B]hey folks !
í
[B]hey folks !
í
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: m-tv european music awards
Initial trimis de manelesux
Eminem e "european"???
Nu ar fi frumos ca la aceste "european awards" sa fie premiatzi cantaretzii europeni? Sau e doar inca o ocazie de a umfla palmaresu americanilor? Ceva de genu....ne facem un cadou la American Awards, shi pe urma ii punem shi pe aia de peste ocean sa ne mai dea un premiu....pe urma poate urmeaza "japanese awards", care o fi pentru noul album a lui MICHAEL!
Btw,a auzit careva noile piese ale lui M.J.????
"european" referitor la vanzari in Europa si succes si etc ; nu la cine e sau nu european , ca ar fi bine sa fie asa .. da deh marketing peste tot.Deci pe MJ l-am vazut doar intr-un clip pe la MTV , nashpa , destul de sad tot tindand-se de penis , tot asa de descompus , cam ca si sor-sa de janet care nu stiu ce cauta la nominees (!!!) sa zica ca ea incearca tot felul de chestii sa faca cu muzica ei , damn ea si bjork ce se mai vad drept "oameni de stiintza ai muzicii" (im fan bjork anyway); deci janet cam le miorlaie mai ales pt o nigger , personal nu-mi pot aminti vreun song de-al ei asa de insipida mi se pare .
Cat despre eminem si elton ... no comment mai bine.
ps ;sper doar sa nu le vad pe j lopez si pe b spears pe acolo , una leganandu-si the lardy ass , alta crying "thank you God ".
bleah.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Re: Re: Re: m-tv european music awards
frate esti foarte "sad" ....oricum e clar daca o dai pe bjork ca nu mai ai multe sanse....
sanatate!
sanatate!
-
Re: Re: Re: m-tv european music awards
sper doar sa nu le vad pe j lopez si pe b spears pe acolo , una leganandu-si the lardy ass , alta crying "thank you God ".
bleah. Ci
ca Britney Spears , cea fata mare ...Poate exagerat de mare , a cerut personalului unui hotel pat vibrator cu apa shi oglinda pe tavan .Vaiiii, v-atzi shi ganditzi la prostii. Pai patul vibrator pe apa e pe post de hutza huta.Cu oglinda aia pe tavan m-am tot intrebat ce o sa faca de vreme ce este atat de virgina. Aaaa, am uitat : sa vada cum arata cand doarme .
bleah. Ci
ca Britney Spears , cea fata mare ...Poate exagerat de mare , a cerut personalului unui hotel pat vibrator cu apa shi oglinda pe tavan .Vaiiii, v-atzi shi ganditzi la prostii. Pai patul vibrator pe apa e pe post de hutza huta.Cu oglinda aia pe tavan m-am tot intrebat ce o sa faca de vreme ce este atat de virgina. Aaaa, am uitat : sa vada cum arata cand doarme .
- Vizitator
am ascultat
Initial trimis de manelesux
Btw,a auzit careva noile piese ale lui M.J.????
am trecut azi pe la "Virgin Megastore" si am ascultat albumu lui nou....si sincer sa fiu isi merita inapoi coroane de King of Pop!
In materie de "sound" pe album se gaseste tot ce iti ofera muzica digitala pana la beat-uri grele de hip hop si balade si sunete de ambianta de clasa. Vocea este mult mai serioasa si temele melodiile difera ...dupa mine cea mai buna piesa de album este "privacy" in care este frustrat si suparat pe toata lumea in care s-a bagat in viata lui personala....
pace
-
Re: am ascultat
pe cioara am stimat-o dintotdeauna, insa nu ma poate obliga nimeni sa imi shi placa mai mult de 3 piese ...La care un esentzial aport shi-a a adus Van Hallen
Partea aia cu viatza lui personala , e ofuscat degeaba , pt ca in momentul in care ajungi un star cu adevarat, nu mai ai viatza personala. Se numeshte risc asumat
Albumul asta nu l-am ascultat , insa am vazut clip-ul. Nu ma poate convinge nimeni ca tipul nu e megaloman , dar shi ca sufera de mania persecutziei . In rest dans 1000 de puncte shi un clip meserash ... Ma rog, actorii ai de prima mana sa traiasca . Scenaristul shi regizorul ... Shi noi pe langa ei ( daca se poate
)
Am auzit ca i-a cazut nasu' pe scena , e real ?

Albumul asta nu l-am ascultat , insa am vazut clip-ul. Nu ma poate convinge nimeni ca tipul nu e megaloman , dar shi ca sufera de mania persecutziei . In rest dans 1000 de puncte shi un clip meserash ... Ma rog, actorii ai de prima mana sa traiasca . Scenaristul shi regizorul ... Shi noi pe langa ei ( daca se poate

- Sioux
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: m-tv european music awards
Initial trimis de Anonim
sper doar sa nu le vad pe j lopez si pe b spears pe acolo , una leganandu-si the lardy ass , alta crying "thank you God ".
bleah. Ci
Acuma sincer vorbind , daca aia e virgina papa de la Roma e protestant , lol , si cat despre la ce are nevoie de pat " vibrator"

pace oameni buni .
--------------------------------------------------
n-am auzit nici un favorit pentru premii .
- doua vorbe
- Junior Member
Re: Re: am ascultat
Am auzit ca i-a cazut nasu' pe scena , e real ? [/B][/QUOTE]
Hai mah lmao , zau asa ?
Nu se poate , lol , desi Uhu-ul nu mai e ce era acu odinioara , lol .
Acuma serios , isi merita coroana , din cand in cand suna putin cam repetitive song-urile , dar se egaleaza prin dans , si in plus cine naiba sa devina King of Pop ?
Aia de la N*Sync ? :p
atata tot , laterz .
Hai mah lmao , zau asa ?
Acuma serios , isi merita coroana , din cand in cand suna putin cam repetitive song-urile , dar se egaleaza prin dans , si in plus cine naiba sa devina King of Pop ?
atata tot , laterz .
- doua vorbe
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: m-tv european music awards
Initial trimis de original
frate esti foarte "sad" ....oricum e clar daca o dai pe bjork ca nu mai ai multe sanse....
sanatate!
ma rog asta-i parerea ta , si poti sa ti-o pastrezi , eu de fapt ma cosider chiar "happy" ca imi place bjork . Sa ramana lumea in criza de artishti si nu o ascult pe janet care miorlaie undeva langa mariah carey ; cum spunea sheryl crowe , ;"it's torture to listen to their music" ; si sunt de acord . but u can worship them as much as u wish .
-
Re: Re: Re: am ascultat
Initial trimis de doua vorbe
Hai mah lmao , zau asa ?
atata tot , laterz . [/B][/QUOTE]
si eu am ascultat (intamplator) noul album , si mi se pare slab , adica nea mj crede probabil ca daca plastic surgery il ajuta sa-si mentzina fatza si ochii de "capropara neprihanita" , asa se intampla si cu muzica? deci daca e normal ca un artist sa aiba un anumit stil propriu si personal , ei bine ar trebui a se tina cont si de faptul ca "tinand-o pe-alui" vreme de naiba stie cati ani ,n-aduce nimic nou , interesant noului album ; pana si clipurile au aceeasi tematica , rutina , dance etc. (see smooth criminal )Nu vorbesc de efecte si imaginii si sound , astea tin de tehnica si atata timp cat esti madona sau mj , n-ar trebui sa existe vreun flop in domeniul ala , ca doar lucreaza cu the best in the industry ; citeam in Q magazine ceva de genul ca life goes on , but mj can not reinvent himself like madonna did , ca dovada ca cineva cum e Kyle Minogue l-a detronat prin topuri .
Personal prefer sa-l consider pe MJ un "classic" si asta prin prisma primelor doua albume care mi-au placut . Atat.
-
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma