Intalnirile forumiste de miercuri seara
Moderator: anjin-san
Da ce bre, shi-a pus-o SOD cu Oana? *lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Da ce bre, voiai sa asisti si matale la eveniment?
PS: Oana, de ce il injuri pe Mosu? Este frumos din partea ta sa-i faci asemenea uraturi? Explicatia acelei afirmatii o s-o gasesti intr-un mail pe care o sa il primesti in foarte scurt timp si in care o sa ti se spuna, probabil, a vrut sa invioreze atmosfera pe acest thread! Nu stiu, zic si eu!
PS: Oana, de ce il injuri pe Mosu? Este frumos din partea ta sa-i faci asemenea uraturi? Explicatia acelei afirmatii o s-o gasesti intr-un mail pe care o sa il primesti in foarte scurt timp si in care o sa ti se spuna, probabil, a vrut sa invioreze atmosfera pe acest thread! Nu stiu, zic si eu!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Referitor la ultimele posturi de pe acest thread.
Poate ca unii dintre voi nu au in vocabular cuvantul decenta si considera ca trebuie sa arunce vorbe dure doar de dragul circului.
Citesc si ma crucesc la ce s-a scris aici (si nu numai). Poate realizati si voi ca mistourile astea care denatureaza in jigniri ar trebui sa aiba o anumita limita.
Daca aveti sa va ziceti ceva de genul asta mai bine faceti-o intre 4 ochi ca tot aveti ocazia sa va intalniti aproape saptamanal... dar probabil ca la nervi in fata computerului e mai usor.
Am sa ma opresc aici.
Acum 2 luni datorita unor circumstante s-a nimerit sa moderez forumul asta. Nu este ceva ce mi-am dorit neaparat insa pe cat posibil am citit tot si am intervenit unde am crezut de cuviinta...decat lectura de genul asta mai bine lipsa.
Sopra , introarce-mi serviciul si lasa-ma doar cu muzica si filmele(alea pe care nu mai am cand sa le vad) mele. As fi mai multumit.
------------------------------
Pentru ca tot sunt pe threadul de intalniri forumistice:
Imi cer scuze tuturor care m-au apelat pe PM, mail, yahoo etc.. si carora nu am putut sa le raspund in ultimul timp. Nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu am facut-o inseamna ca am avut un motiv indeajuns de bun.
In rest... numai bine si ne-om vedea cand ne-om vedea.
Poate ca unii dintre voi nu au in vocabular cuvantul decenta si considera ca trebuie sa arunce vorbe dure doar de dragul circului.
Citesc si ma crucesc la ce s-a scris aici (si nu numai). Poate realizati si voi ca mistourile astea care denatureaza in jigniri ar trebui sa aiba o anumita limita.
Daca aveti sa va ziceti ceva de genul asta mai bine faceti-o intre 4 ochi ca tot aveti ocazia sa va intalniti aproape saptamanal... dar probabil ca la nervi in fata computerului e mai usor.
Am sa ma opresc aici.
Acum 2 luni datorita unor circumstante s-a nimerit sa moderez forumul asta. Nu este ceva ce mi-am dorit neaparat insa pe cat posibil am citit tot si am intervenit unde am crezut de cuviinta...decat lectura de genul asta mai bine lipsa.
Sopra , introarce-mi serviciul si lasa-ma doar cu muzica si filmele(alea pe care nu mai am cand sa le vad) mele. As fi mai multumit.
------------------------------
Pentru ca tot sunt pe threadul de intalniri forumistice:
Imi cer scuze tuturor care m-au apelat pe PM, mail, yahoo etc.. si carora nu am putut sa le raspund in ultimul timp. Nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu am facut-o inseamna ca am avut un motiv indeajuns de bun.
In rest... numai bine si ne-om vedea cand ne-om vedea.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
ati dat de draq, ca de data asta chiar m-am enervat.
Va certati ca tziganii, sa mor io. Si culmea e ca va impacati apoi extrem de repede sau ca cearta asta e doar de amorul artei. Va rog sa va abtineti de acum inainte. Oriunde, numai nu pe forum.
Aliosha - nu se pune problema, te scap de asta, dar trebe sa vb ceva inainte. thx pentru ajutor.
Va certati ca tziganii, sa mor io. Si culmea e ca va impacati apoi extrem de repede sau ca cearta asta e doar de amorul artei. Va rog sa va abtineti de acum inainte. Oriunde, numai nu pe forum.
Aliosha - nu se pune problema, te scap de asta, dar trebe sa vb ceva inainte. thx pentru ajutor.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Superba Oana
daca acest post este o aluzie la ce cred eu ca este atunci am o vb de dulce si o urare pt tine moshule:
oana, nu te grabi. se putea referi la kickass, kgula, onk, sod, sotia lu sod, sopra, may... si cine stie cati altii si-o mai trag pe aici

asha ca nu e cazul. si nici locul.
PS: stii ca de la moshul nu avem pretentii.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Of, am intrebat shi eu ceva shi uite ce a iesit...VA ROG NU VA MAI JIGNITZI, ma simt teribil de vinovata......
Moshul mi-a raspuns doar la intrebarea despre faptul ca voi va cunoastetzi intre voi....shi cred in continuare ca a glumit nitzelush pe seama mea.....ca eram noua pe aici shi nu pricepeam....cred ca asta a fost intentzia lui....sa nu va mai certatzi ...va rog mult....
Moshul mi-a raspuns doar la intrebarea despre faptul ca voi va cunoastetzi intre voi....shi cred in continuare ca a glumit nitzelush pe seama mea.....ca eram noua pe aici shi nu pricepeam....cred ca asta a fost intentzia lui....sa nu va mai certatzi ...va rog mult....
- ramada
- Junior Member
!!!sopra
sopra, ce-i cu tine de permitzi astfel de injuraturi ca la usha cortului?!
pai ce, daca provin de la o "superba" si se adreseaza unui "oribil", atunci sunt mai ushor de digerat?! te rog sa le shtergi. fii amabil(shtii tu), mersi.
pai ce, daca provin de la o "superba" si se adreseaza unui "oribil", atunci sunt mai ushor de digerat?! te rog sa le shtergi. fii amabil(shtii tu), mersi.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Mi-am dat seama ca nu am mai facut de ceva vreme un post de bagare in seama si mi-am zis sa trec la treaba. Din punctul meu de vedere, problema sta cam in halul urmator. Mosu a incercat sa faca un gest de caritate, dandu-i unele sfaturi ramadei, dar, probabil pentru a inviora oleaca atmosfera, a data cu muci-n fasole (stai domol, Mosule, nu am nimic cu tine si nici nu as vrea). Ma indoi ca SOD este persoana care tine evidenta userilor de pe acest forum celor care intretin raporturi sexuale, asa ca si in ziua de azi ma mir de ce tocmai cel amintit mai sus a fost pomenit in postul Moshului (sau Oribilului, depinde de context). Doar pentru ca el este gazda intalanilor din fiecare miercuri? Oana a sarit prea repede de anus in sus in conditiile in care Oribilosul nu a dat nici un "nume". Tocmai din acest motiv nu inteleg limbajul. Mai era ceva? A, da! Cred ca nu se gandeste nimeni la faptul ca am bagat acest post doar pentru ca exista o mica tensiune intre mine si cei doi "subiecti" (Oribilul si Superba). Sau, ma rog, fiecare este liber sa gandeasca ce doreste!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Boieri d-voastra! Gata cu telenovela asta.
Oana s-a intzepat singura la o faza de tot kkt-ul, fara ca nimeni sa jigneasca... iar de la asta a iesit prostia asta. Am inteles, am notat... iar pe viitor va rog sa ganditi de 2 ori inainte sa postati (asta e valabil pentru ambele parti).
angus - ca te satisfac partial, am sa le cenzurez injuraturile. Nu cred ca e motiv de ban, pentru ca a fost doar o neintelegere si o carutza de nervi... daca doresti sa comentezi in continuare, esti invitata mea :o
Oana s-a intzepat singura la o faza de tot kkt-ul, fara ca nimeni sa jigneasca... iar de la asta a iesit prostia asta. Am inteles, am notat... iar pe viitor va rog sa ganditi de 2 ori inainte sa postati (asta e valabil pentru ambele parti).
angus - ca te satisfac partial, am sa le cenzurez injuraturile. Nu cred ca e motiv de ban, pentru ca a fost doar o neintelegere si o carutza de nervi... daca doresti sa comentezi in continuare, esti invitata mea :o
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
esti invitata mea :o
mersi sopra, acum e ceva mai bine. nu de alta, dar cand peceul meu vede astfel de vorbe urate, se blocheaza instantaneu si trebe sa-l resetez. ceace nu mi place, caci dureaza mult si pierd vreme.
- angus
- Junior Member
Eu imi pregatisem o replica foarte frumoasa pentru Oana,dar nu o mai dau...sa nu mai agitam spiritele.
Oricum...postul meu nu facea referire la persoana ei....ci era o mica gluma adresata lui SOD. Nu stiu ce treaba are Oana cu ce am afirmat eu. In sfarsit..sa incheiem cu asta.
Vrea sa va anuntz o bucurie. Voi lua o pauza pana la sfarsitul anului de la intalnirile de miercuri seara din Backstage. Asa ca fitzi fericitzi..si petrecetzi. Oribilul Mosh nu va fi acolo pentru a va deranja cu prezentza lui mizerabila.
Oricum...postul meu nu facea referire la persoana ei....ci era o mica gluma adresata lui SOD. Nu stiu ce treaba are Oana cu ce am afirmat eu. In sfarsit..sa incheiem cu asta.
Vrea sa va anuntz o bucurie. Voi lua o pauza pana la sfarsitul anului de la intalnirile de miercuri seara din Backstage. Asa ca fitzi fericitzi..si petrecetzi. Oribilul Mosh nu va fi acolo pentru a va deranja cu prezentza lui mizerabila.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ete na! ce, asha de repede itzi iei jucariile shi pleci? tocma cand itzi sare lumea in aparare? ba, sa faci bine shi sa ne deranjezi in continuare cu "prezenta ta mizerabila". tu ai zis...
- angus
- Junior Member
He,he...pai tu anguse nici nu vii la intalniri. D'aia zici asa. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
DECLAR IN FATA FORUMISTILOR...
tocmai am vb cu moshu pe ym si am ajuns la concluzia ca NE IUBIM prea mult ca sa fim certati...
gata am recunoscut in fata lumii intregi ca te iubesc gabriel:D
asadar si prin urmare...imi cer scuze oficial fata de Oribilul Mosh (care nu este chiar asa de oribil da' ii place sa se prefaca in fata voastra...):kiss:
p.s. sa nu uiti moshule ce-i promis...stii tu...dupa postul meu...
gata am recunoscut in fata lumii intregi ca te iubesc gabriel:D
asadar si prin urmare...imi cer scuze oficial fata de Oribilul Mosh (care nu este chiar asa de oribil da' ii place sa se prefaca in fata voastra...):kiss:
p.s. sa nu uiti moshule ce-i promis...stii tu...dupa postul meu...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Originally posted by Nicholas_Alex
Da ce bre, shi-a pus-o SOD cu Oana? *lol*
nu draga dar asta e impresia lasata de prietenia dintre noi doi...:o
uitasem sa scriu...
-
Da,asa este. Din cand in cand mai facem si noi glume pe forum. Cam asa a fost si cu posturile de ieri. Ne place foarte mult sa ne tachinam.
Intradevar...eu si Oana ne iubim la infinit....la fel ca Steaua cu Rapid. :p
Imi cer si eu scuze fatza de Superba Oana. Si promit sa fiu cuminte....pentru o perioada nedeterminata de timp.
Ash scrie mai multe....dar acum ma uit la meci. E Milan cu Real. Sper sa castige ;y milanez ! :yD
Intradevar...eu si Oana ne iubim la infinit....la fel ca Steaua cu Rapid. :p
Imi cer si eu scuze fatza de Superba Oana. Si promit sa fiu cuminte....pentru o perioada nedeterminata de timp.
Ash scrie mai multe....dar acum ma uit la meci. E Milan cu Real. Sper sa castige ;y milanez ! :yD
-
Iar am stricat telenovela si am zis finalul inainte ca el sa aiba loc :cry:Initial trimis de Sopra Tutt1
Va certati ca tziganii, sa mor io. Si culmea e ca va impacati apoi extrem de repede sau ca cearta asta e doar de amorul artei.
Acum ca toti sunt fericiti, back to work.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Originally posted by Sopra Tutt1
Iar am stricat telenovela si am zis finalul inainte ca el sa aiba loc :cry:
Acum ca toti sunt fericiti, back to work.
nu inainte de a primi ceva de la moshu...;D (pe forum bineinteles...)
-
Oana mi-a zis ca cica nu am scris bine ca ne iubim ca Steaua si Rapid.
Atunci....na...ne iubim ca veveritzele din padure. Oana...e mai bine asa ?
Alte idei nu prea am ! Zi tu mai bine...cum ai vrea sa ne iubim....si eu sunt de acord ! :p
Atunci....na...ne iubim ca veveritzele din padure. Oana...e mai bine asa ?
Alte idei nu prea am ! Zi tu mai bine...cum ai vrea sa ne iubim....si eu sunt de acord ! :p
-
POST ANIVERSAR 1383
sunt unii forumusti care sunt de cacat!ce e asta ma moshule,nu ti-am zis sa nu ma mai pomenesti in nici unul din mesajele tale?chiar vrei sa-ti rup degetele ca sa nu mai ai cu ce tasta?ce e asta ma?lipsesc de pe forum din motive de deces in familie si cand ma intorc,toata lumea vorbeste de mine si de relatiile mele!ba,va fut in gura!nu ma luati de prost!dupa ce ca va gazduiesc in fiecare miercuri,dupa ce ca va creez facilitati,dupa ce ca stau eu si oamenii mei in picioarele voastre ca sa va facem sa va simtiti bine,voi ma mancati de cur?moshule,sunt negru de suparare pe tine!
va tabacesc curul deseara!ati dat de dracu!
nikolae alex sau cum iti zice,tu chiar vrei sa vin la piatra dupa tine?
va tabacesc curul deseara!ati dat de dracu!
nikolae alex sau cum iti zice,tu chiar vrei sa vin la piatra dupa tine?
-
SOD - Mesaje: 6035
SOD....nici tu sa nu ma mai pomenesti in posturile tale. Te rog foarte mult.
Iar eu am facut la adresa ta o kterinca,cum si tu ai facut la adresa mea atatea si atatea kterinci. Daca Oana a sarit in sus....si m-a luat la injuraturi nu e vina mea.
Eu i-am spus ei pe PM...si am scris si aici....ca posturile mele nu au nici o legatura cu ea.
Iar tie itzi raspund cu aceiasi moneda cu care imi raspunzi si tu.....kterinca de prost gust.
Deci,inca o data te rog...daca vrei sa nu itzi mai vezi numele in posturile mele....nici eu sa nu mai imi vad numele in posturile tale.
......
Sopra,nu ai sa fi numai tu cu SOD. M-au sunat Cruela & crazy_felina si mi-au spus ca ele doua vin...si ca vine si Jasmyna.
Din pacate pentru unii ...din fericire pentru altzii....Oribilul Mosh se va uita la Steaua - Dinamo in timpul intalnirii din aceasta saptamana.
Iar eu am facut la adresa ta o kterinca,cum si tu ai facut la adresa mea atatea si atatea kterinci. Daca Oana a sarit in sus....si m-a luat la injuraturi nu e vina mea.
Eu i-am spus ei pe PM...si am scris si aici....ca posturile mele nu au nici o legatura cu ea.
Iar tie itzi raspund cu aceiasi moneda cu care imi raspunzi si tu.....kterinca de prost gust.
Deci,inca o data te rog...daca vrei sa nu itzi mai vezi numele in posturile mele....nici eu sa nu mai imi vad numele in posturile tale.
......
Sopra,nu ai sa fi numai tu cu SOD. M-au sunat Cruela & crazy_felina si mi-au spus ca ele doua vin...si ca vine si Jasmyna.
Din pacate pentru unii ...din fericire pentru altzii....Oribilul Mosh se va uita la Steaua - Dinamo in timpul intalnirii din aceasta saptamana.
-
POST ANIVERSAR 1385
ba moshule,ia zi-mi si mie cand ai fost tu vreodata serios?de cand te cunosc eu,nu stiu daca ai facut 2 sau 3 glume bune.ba,nu ma mai musca de cur,atata tot!si mai zi-mi ceva.ai multumit,mie sau lui sopra ,vreodata pentru berea aia de o torni in tine in fiecare miercuri?
daca tu crezi ca e mai important meciul ,care oricum il da in reluare,stai acasa!esti un patetic obosit!nici nu mai obosesc sa-ti raspund!
si ca veni vorba de katerinci,nu te pune cu mine!nici nu incape comparatie intre caterincile mele si ale tale.in primul rand avem statute diferite iar cu katerincile tale imi poti crea probleme si atunci voi fi nevoit sa te ucid!intelegi unde bat?nu de alta,dar unii chiar cred ce spui tu!
daca tu crezi ca e mai important meciul ,care oricum il da in reluare,stai acasa!esti un patetic obosit!nici nu mai obosesc sa-ti raspund!
si ca veni vorba de katerinci,nu te pune cu mine!nici nu incape comparatie intre caterincile mele si ale tale.in primul rand avem statute diferite iar cu katerincile tale imi poti crea probleme si atunci voi fi nevoit sa te ucid!intelegi unde bat?nu de alta,dar unii chiar cred ce spui tu!
-
SOD - Mesaje: 6035
Itzi multumesc mult pentru beri,draga SOD. Dar azi prefer sa stau acasa. In primul rand pentru ca e meci...si in al doilea rand nu vreau sa imi rupi botul si nici sa imi rupi degetele de la mana.
Hai..gata cu aberatziile ! Fa tu in continuare glume si kterinci bune....dar nu le mai face cu mine !
Iar nicholas nu sade la Piatra....ci in Constanta. Scrie si la locatie.
Hai..gata cu aberatziile ! Fa tu in continuare glume si kterinci bune....dar nu le mai face cu mine !
Iar nicholas nu sade la Piatra....ci in Constanta. Scrie si la locatie.

-
Huh...iar va luati de mine,bí¤h? Am intrebat si eu de curiozitate, ca imi place sa ma uit la "Bitch Family aka Roger/Brooke Forrester&Co"..
Am inteles din postul tau SOD, ca tu gazduieshti forumishti in fiecare miercuri...asta inseamna ca nu e bine sa ma pun rau cu tine, ca dupa aia nu ma primesti si pe mine acolo....vorba aia, "fa-te frate cu dracu´ pina treci podu´".
Acum vorbind serios, condoleantele mele!
PS. Moshul a avut dreptate, nu te duce pina in Piatra, ca te duci degeaba

Am inteles din postul tau SOD, ca tu gazduieshti forumishti in fiecare miercuri...asta inseamna ca nu e bine sa ma pun rau cu tine, ca dupa aia nu ma primesti si pe mine acolo....vorba aia, "fa-te frate cu dracu´ pina treci podu´".
Acum vorbind serios, condoleantele mele!
PS. Moshul a avut dreptate, nu te duce pina in Piatra, ca te duci degeaba

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
dap..pai sa ma bag si eu in seama pe-aici(cu riscul sa ma ucida Alin :kiss: ) ..
cu toate ca am stat doar 2 ore mi-a facut placere sa-i revad pe zguby,Sod...cruela & crazy felina
in sfarsit i-am cunoscut si eu pe K-gula ( respect...si merci pt sfaturi .. :p ) , Superba Oana..care e intr-adevar superba si are cu ce se lauda..
...asa...pe Cosanzeana a.k.a. Fat frumos din Lacrima alias Zoso ( am parul mai lung decat tine..sac) pe jaja beens( din pacate nu prea am stat de vorba)..pe Anca ( Afra)
..
Tin sa-i spun "ave cezar" TATALUI NOSTRU -- > Sopra (am numai cuvinte de lauda pt el )
asa...alin....vezi ce scrii de mine!!! :hehe:
marele absent : ORIBILUL MOSH ( pai ce faci mah omule..cand apar eu tu ramai acasa sa te uiti la meci?! )
in concluzie : i had a good time!! cam atat !
cu toate ca am stat doar 2 ore mi-a facut placere sa-i revad pe zguby,Sod...cruela & crazy felina
in sfarsit i-am cunoscut si eu pe K-gula ( respect...si merci pt sfaturi .. :p ) , Superba Oana..care e intr-adevar superba si are cu ce se lauda..

Tin sa-i spun "ave cezar" TATALUI NOSTRU -- > Sopra (am numai cuvinte de lauda pt el )
asa...alin....vezi ce scrii de mine!!! :hehe:
marele absent : ORIBILUL MOSH ( pai ce faci mah omule..cand apar eu tu ramai acasa sa te uiti la meci?! )
in concluzie : i had a good time!! cam atat !
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
O sa vin eu cu alta ocazie...sa te vad si sa-i beau berile lui *** ! E doar a doua mea absentza.
Apropos....cate intalniri au fost pana acum ?
PS : e bine ca lumea ma pomeneste in mesaje,chiar absent fiind :rolleyes:
Meciul a fost frumos,iar Dinamo i-a cam pishat pe Steaua .
Apropos....cate intalniri au fost pana acum ?
PS : e bine ca lumea ma pomeneste in mesaje,chiar absent fiind :rolleyes:
Meciul a fost frumos,iar Dinamo i-a cam pishat pe Steaua .
-
Am plecat mai devreme pentru ca trebuia sa ma duc la ziua colegului.... imi pare rau ca n-am stat mai mult.
Si eu am numai cuvinte de lauda pentru Jasmyna si limba ei fermecata... cu faza aia ati reusit sa imi lasati sechele pe o perioada indelungata si sa ma simt un frustrat :cry:
Moshule, tu esti cu m*** oricum... la 2 min dupa ce am aprins calculatorul mi-ai dat chat sa ma intrebi de ce nu sunt la intalnire, desi meciul era abia pe la minutul 70 (poate vrei tu sa faci prezenta in locul nostru). Deci lasa basmele si minciunile pentru altii (acum probabil ai sa zici ca erai in trecere pe la calculator sau ca faci 2 lucruri in acelasi timp... micul nostru Napoleon). De acum iti urezi sa prinzi tzurzuri la cat stai pe scaun (m-ai cam enervat cu curiozitatea ta).
Si eu am numai cuvinte de lauda pentru Jasmyna si limba ei fermecata... cu faza aia ati reusit sa imi lasati sechele pe o perioada indelungata si sa ma simt un frustrat :cry:
Moshule, tu esti cu m*** oricum... la 2 min dupa ce am aprins calculatorul mi-ai dat chat sa ma intrebi de ce nu sunt la intalnire, desi meciul era abia pe la minutul 70 (poate vrei tu sa faci prezenta in locul nostru). Deci lasa basmele si minciunile pentru altii (acum probabil ai sa zici ca erai in trecere pe la calculator sau ca faci 2 lucruri in acelasi timp... micul nostru Napoleon). De acum iti urezi sa prinzi tzurzuri la cat stai pe scaun (m-ai cam enervat cu curiozitatea ta).
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma