william blake
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
william blake
cat disperat poiezii de william blake. eventual in format electronic, daca se poate
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Tu n-ai auzit mah de Google?
IA DE AICI
SAU MAI BINE
[url=http://]IA TOATA PAGINA SI CATA-TZI SINGUR[/url]
(asta e forum bah nu motor de cautare pe bere si motorine d'astea)
IA DE AICI
SAU MAI BINE
[url=http://]IA TOATA PAGINA SI CATA-TZI SINGUR[/url]
(asta e forum bah nu motor de cautare pe bere si motorine d'astea)
- gaga
am gasit cate ceva aici:
http://www.blakearchive.org.uk/cgi-bin/nph-dweb/blake/Illuminated-Book/@Generic__CollectionView;cv=java
http://www.blakearchive.org.uk/cgi-bin/nph-dweb/blake/Illuminated-Book/@Generic__CollectionView;cv=java
-
bah vali, linkul de la mine e de pe google, wtf? Nu stiam ca nu merge facut link la pagina gasita pe google. Da la ce-ti trebuie mah Blake? Sa impresionezi bibliotecara?
dinu: adica poti face o asemanare intre poetul asta care e englez cu Baudelaire si Rimbaud? Mi se pare ciudat dar nestiind opera lui Blake poate merita incercat de cercetat.
dinu: adica poti face o asemanare intre poetul asta care e englez cu Baudelaire si Rimbaud? Mi se pare ciudat dar nestiind opera lui Blake poate merita incercat de cercetat.
- gaga
ba merge mah, numa ca tre sa stii sa dai copi/paste
nu mah, incerc sa im explorez un pic latura poetica...si vreau sa recitesc ceva byron, shelley, blake si alte alea. daca mai are cineva idei de poeti care sa scrie la sentiment...sa dea cu ei in mine
nu mah, incerc sa im explorez un pic latura poetica...si vreau sa recitesc ceva byron, shelley, blake si alte alea. daca mai are cineva idei de poeti care sa scrie la sentiment...sa dea cu ei in mine
-
Initial trimis de dinu
Lool pai mey, intai o fo' cocosu si porma oul si gaina. Adica nu Blake e de la Doors inspiratzie, ci taman invers.
vali,e un album Themes from William Blake's Heaven and Hell,de la trupa Ulver...e un fel de soundtrack pe care se recita poezii de blake.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Initial trimis de dinu
Lool pai mey, intai o fo' cocosu si porma oul si gaina. Adica nu Blake e de la Doors inspiratzie, ci taman invers.
ideea era ca aia dat cel mai putin inspirat citat din el, citat care apoare in vreo 2 carti cu doors si in filmul lui oliver stone. de aia am dat si eu cu paru si am zis ce am zis
-
Vali, ce poezii de-ale lui Blake ti-au placut cel mai mult din ce-ai citit? Povesteste-ne cite ceva din descoperirile tale...
Un alt poet "cu sentiment" ar fi Robert Browning... His dramatic monologues are a treat in privinta asta. Nici nevasta-sa Elizabeth Barrett Browning nu e mai prejos, cu ale sale "Sonnets from the Portuguese" care se gasesc integral pe net. Ce parere ai de ei?
A... ca sa nu mai vorbim de John Donne!
Asta e un tablou de-al lui Blake. Se numeste "Pity". Ce parere aveti de el?
Un alt poet "cu sentiment" ar fi Robert Browning... His dramatic monologues are a treat in privinta asta. Nici nevasta-sa Elizabeth Barrett Browning nu e mai prejos, cu ale sale "Sonnets from the Portuguese" care se gasesc integral pe net. Ce parere ai de ei?
A... ca sa nu mai vorbim de John Donne!

Asta e un tablou de-al lui Blake. Se numeste "Pity". Ce parere aveti de el?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Guinevere
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1