60 de ani
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
crezi ca daca ar fi apucat sa traiasca ar fi reusit sa realizeze "chitara vorbita" telul lui suprem in tinerete?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
in mai multe ocazii a afirmat ca telul lui este sa realizeze prin sunetele pe care le scoate la chitara ceva asemanator cu vorbirea
-
pai asta era ideea. inceputurile le-a facut si intrebarea mea era legata de reusita/perfectiune in acest sens daca ar fi trait pana azi...
-
tocmai am citit o faza interesanta
http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=552
ce ziceti, ce rol au jucat mitchell si redding in chestia care se numeste acum "jimi hendrix"?
http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=552
ce ziceti, ce rol au jucat mitchell si redding in chestia care se numeste acum "jimi hendrix"?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Pai managerul lui Hendrix din vremurile cu Experience - Chas Chandler (fostul basist de la Animals) i-a obtinut lui Hendrix un deal tare fain: In The Jimi Hendrix Experience, Otis Redding si Mitch Mitchell aveau statutul de ANGAJATI. Pe Axis-Bold as love e o piesa a lui Mitchell acu nu imi vine in cap numele Little miss lover parca, in rest piesele erau cam a lui Hendrix. Deci pretentiile oricarui dintre cei 2 nu prea au sorti de izbanda...
S-a stins cand era in apogeul carierei (unii sustin ca era deja cam in declin - Band of Gipsies nu a fost un proiect cine stie ce, mie personal nu imi place nimic din ce e scos cu Billy Cox la bass. PArerea mea: Chiar daca era pe o panta descendenta, sigur ar fi gasit energia sa revina in forta.)
In scurta lui activitate pe firmamentul muzicii (1966-1970) a schimbat cursul istoriei.
Intr-adevar, oare cum ar fi fost rock-ul acum daca mai traia?
James Marshall Hendrix 1943-1970. RIP
S-a stins cand era in apogeul carierei (unii sustin ca era deja cam in declin - Band of Gipsies nu a fost un proiect cine stie ce, mie personal nu imi place nimic din ce e scos cu Billy Cox la bass. PArerea mea: Chiar daca era pe o panta descendenta, sigur ar fi gasit energia sa revina in forta.)
In scurta lui activitate pe firmamentul muzicii (1966-1970) a schimbat cursul istoriei.
Intr-adevar, oare cum ar fi fost rock-ul acum daca mai traia?
James Marshall Hendrix 1943-1970. RIP
human being/being human
-
basstard - Junior Member
dar oare daca nu ar fi fost aia 2 si ar fi fost alti 2 angajati, ar fi sunat la fel???
piesa de pe axxis se numeste "she's so fine" si la voce canta noel. acum, pe un album hendrix, piesa aia e o cazatura, desi, in comparatie cu altele din vremea ei nu e rea.
piesa de pe axxis se numeste "she's so fine" si la voce canta noel. acum, pe un album hendrix, piesa aia e o cazatura, desi, in comparatie cu altele din vremea ei nu e rea.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
10 mesaje
• Pagina 1 din 1