Scrisoarea-Voltaj
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Scrisoarea-Voltaj
Initial trimis de SatyR
Salutare .....vreau sa va dati si voi cu parerea despre melodia asta.....
f slaba piesa, aproape perfect asemanatoare cu restul pieselor Voltaj. versuri banale, linie melodica 0!! oare de ce or mai avea astia instrumente daca tot nu le folosesc?!
- Miss_undeztood
Linie melodica 0 ?,hais a nu exageram......parerea mea e ca e cea mai reusita melodie a lor.....
Sa nu se inteleaga ca sunt un mare fan voltaj sau mai stiu eu ce...nu prea am tangente cu muzica comerciala...dar totusi cand mai rasare cate o piesa nu mai tin cont de cine o canta si o apreciez...melodia asta iese putin in evidenta fatza de ce abureli se mai canta pe la noi
Sa nu se inteleaga ca sunt un mare fan voltaj sau mai stiu eu ce...nu prea am tangente cu muzica comerciala...dar totusi cand mai rasare cate o piesa nu mai tin cont de cine o canta si o apreciez...melodia asta iese putin in evidenta fatza de ce abureli se mai canta pe la noi

- SatyR
Re: Scrisoarea-Voltaj
Initial trimis de SatyR
Salutare .....vreau sa va dati si voi cu parerea despre melodia asta.....
stilul voltaj...slab...
- disi
e o melodie foarte frumoasa dar nu cea mai frumoasa a lor .eu cred ca cea mai drumoasa melodie a lor este tu...
cred ca sunt una din putinele trupe bune in romania si au un stil care te face sa dansezi
dar suntem noi obisnuiti cu manele si hip-hop
parerea mea
cred ca sunt una din putinele trupe bune in romania si au un stil care te face sa dansezi
dar suntem noi obisnuiti cu manele si hip-hop
parerea mea
- SharKana
- Junior Member
Yeaaaaaaaah
Voltaj - Scrisoarea , o melodie de exceptie , am fost prezent la Sala Polivalenta la ultimul concert din turneul Anti Sida .. acolo pe langa Hi-Q , Impact , Sistem , Class au fost prezenti si baietii de la Voltaj .. care au cantat live .. si daca era vorba de Scrisoare .. eu atat va doresc .. sa luatzi parte la un concert live unde Voltaj vor canta aceasta melodie de exceptie .. iar daca voi nu vetzi fi cuprinsi de un sentiment de teama/frica/bucurie .. atunci .. nu suntetzi oameni.Multumesc
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Dupa ziua de azi nu mai pot afirma decat: "Azi a fost cald si soare, dar nu in inima mea. Si dimineata mi s-a parut k aud vocea ta! Nu stiu cum sa fac sa nu-mi mai fie asa de dor... Si iti scriu aceste randuri sperand k timpul va trece mai usor! Numar zilele, numar noptile cat mai am s-astept sa te strang la piet! Zilele... Noptile... astept! // Si nu mai vreau sa ma trezesc intre aceiasi pereti albi si goi!... La fel k sufletul meu, cand nu suntem amandoi! Departe si singur(a), ma-ntreb: oare-am sa ajung inapoi? Am nevoie de tine, k pamantul de ploi!"...
PS. Imi place!... si nu doar melodia asta!
PS. Imi place!... si nu doar melodia asta!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Melodia e super..trista.Dar imi place..ma sensibilizeaza shi mai mult..daca se poate.
;P

Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
a!shi inca ceva!melodia suna altfel decat restul melodiilor Voltaj.Nu se mai aude chitara aia stresanta!Acum cantecul acesta suna altfel,shi videoclipul e beton.Mai ales la sfrashit..nu shtiu ..n-am cuvinte sa spun cat de mult imi plac tipii astia.bravo lor!10 pentru melodie shi 10 pentru videoclip!
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii