stateam mai deunazi si magandeam la tot felul de trupe.
azi ma gandeam la hendrix (ca e ziua lui) si ce-ar fi facut el daca ar mai fi trait. oare ar mai fi
facut muzica la fel de frumos ca acum 40 de ani? e mai bine ca a murit, acest lucru scutindu-l de jena
caderii in penibil si dizgratie?
intrebare: e mai bine ca un artist s ase retraga la timpul lui sau sa "mulga" tot ce se poate si cand nu
mai poate si nu mai e apreciat sa moara de la sine?
sunt o caruta de trupe care a r trebui sa se retraga si sa ne amintim de ele cu albume minunate cum ar
fi "in rock" sau "perfect strangers" (ca sa exemplific numai o trupa care din 84 nu a mai facut nimic
notabil). eu personal m-as fi multumit fara albume gen abandon sau reload (sa sa bat apropo catre alta
trupa) si sa nu vad concertele sustinute de metallica sau purple in bucuresti. eu inteleg, e o datorie
catre fani, dar mai presus de datoria de a aparea pe scena, e datoria de a stii cand a cazut cortina.
sau, las-o nene, nu mai compune, canta cantecele alea din 69, ca ar fi beton.
pe de lata parte, si unii care fac muzica din 62 (clapton) si inca nu li s-a stins izvorul inspiratiei,
reusind inca sa mai fascineze in continuare. "Pilgrim" a fost un album nou, intr-adevara cu orchestratii
noi si cu parfum vechi. "ten new songs" al lui cohen e un album bun, pe acelasi ton si acelasi filon.
ultimele 2 albume alice cooper sunt bune, is heavy, dar parca moshul a pierdut din intensitate, a mai pierdut din instrumentisti si e cazul sa stea acasa sa vada de nepoti.
rolling stones - astia o sa moara pe scena, bine ar fi sa ii vedem si pe aici, ca si acum, dupa 40 de ani, inca mai misca si misca mia bine decat 95% din pustii astia.
aliosha, facem un lobby sa se uneasca forumurile de rock romanesc si rock strain?
cade cortina...
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
is de parere ca multe trupe tzin cortina ridicata fortzat, pana-n ceasul al doishpelea shi chiar shi dupe, de cele mai multe ori in detrimentul calitatzii. pacat. pe de alta parte,banu-i oichiul dracului. shi ce sa faca acum, la batranetze, cand toata viatza au rockerit, vreai sa se apuce de pus faiantza?!
asta-i shi unul dintre motivele pentru care nu mai ascult muzica noua. ce mi-a placut acum zece ani, aia-mi place shi acum. exceptziile sunt foaaarte rare.

asta-i shi unul dintre motivele pentru care nu mai ascult muzica noua. ce mi-a placut acum zece ani, aia-mi place shi acum. exceptziile sunt foaaarte rare.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Ma, nu sunt neaparat de acord: de exemplu Pink Floyd ( vechea mea obsesie) ar fi trebuit probabil sa se retraga dupa plecarea lui Waters. N-au facut-o, au mai scos albume gen "A Momentary Lapse Of Reason" sau "The Division Bell", net inferioare celor precedente, dar pe care se regasesc si piese exceptionale ca "Marooned" sau "High Hopes". Era mai bine fara ele?
Alt exemplu e Scorpions. Dupa catastrofa numite "Eye 2 eye" a urmat un album chiar bun, "Moment of Glory".
Chiar si in exemplu dat de tine cu Metallica - S&M e chiar bun, am fi fost mai saraci fara el.
Alt exemplu e Scorpions. Dupa catastrofa numite "Eye 2 eye" a urmat un album chiar bun, "Moment of Glory".
Chiar si in exemplu dat de tine cu Metallica - S&M e chiar bun, am fi fost mai saraci fara el.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
cand ai deep purple and royal philarmonic orchestra nu iti mai trebe S&M
da, dupa mine pinkie ar fi trebui nu sa se retraga, ci sa se opreasca din scos albume. am fi fost toti mai fericiti.
scorpions: piesa aia cu 2 be number 1 e vai mama ei, le-a scazut cota imens. dovada: au venit sa cante la cerb.
da, dupa mine pinkie ar fi trebui nu sa se retraga, ci sa se opreasca din scos albume. am fi fost toti mai fericiti.
scorpions: piesa aia cu 2 be number 1 e vai mama ei, le-a scazut cota imens. dovada: au venit sa cante la cerb.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
...
si eu cred c ar trebui sa se retraga inainte de a deveni penibili... dar cred ca le e extrem de greu sa traiasca in afara luminii reflectoarelor, sa si recunoasca batranetea, lipsa inspiratiei, lipsa suflului si instalarea definitiva a oboselii:)
cunosc un solitst pe care l iubesc foarte tare,fiindca are farmec, e cabotin,a muncit foarte mult reusind sa scoata maximum posibil dintr o voce modesta... si stiu, simt ca atunci cand trupa lui de "matrimoniali" nu va mai canta, o sa imbatraneasca subit.
cunosc un solitst pe care l iubesc foarte tare,fiindca are farmec, e cabotin,a muncit foarte mult reusind sa scoata maximum posibil dintr o voce modesta... si stiu, simt ca atunci cand trupa lui de "matrimoniali" nu va mai canta, o sa imbatraneasca subit.
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1