C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

post aniversar 573, iera sa uitz!

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 1:41 pm

Initial trimis de dana
google talkeri ce sunteti

bah, io nu am gugalit, chiar ma bucuram sincer shi tomnai ce ma emotzionam la amintiri da pa vremea liceului, cand shtiam textele lu' Toma pa dinafara, toata clasa, nu numai io. preferatul mea era ala cu bradutzu. care daca-i prea inalt in sus, aranjam cu vecinu' sa-i primeasca varful prin tavan. shi daca-i prea inalt in jos, aranjam cu mesutza shi-i taiem picioarele. (picioare, onk!)
de ce vreai tu, mah dana, sa ne intunericeshti frumoasele aducerile aminte din fragede tinetetzi?

aiule, tot ma caznesc shi dau refresh dupe refresh, da' cica ba nu. asha ca pana o sa sa deshchiza, o sa-mi mai treaca din adrenalina. oricum, o meritzi pa bere, chiar shi numai pentru copy/paste-ul ala!

zoso, schimbatzi avatarul imediat la loc! am spus! acum pa loc,shin momentul acesta! vai, ce m-am mai speriat....
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Noi 28, 2002 1:42 pm

SOD, au trecut 20 de minute?

bai ochila, ce venin? zic shi io ca suntetzi degeaba odata si sari?
daca vine shefu inchid yahoo si dau ctrl+z si se ascunde netu' ca am jmecherii pe comp, na... asha ca acolo la cimotograf cand te duci, se face ca un garlici asha supt o casa. acolo shade una grasa.
gaga

POST ANIVERSAR 1388

Mesajde SOD » Joi Noi 28, 2002 1:46 pm

danone,tu nu ai uitat niciodata nimic?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: POST ANIVERSAR 582

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 1:51 pm

bah sod-ule te-ai dat la...fund. tu cand mai bagi tequila in backstage sa mai vin si io p-acolo?
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Noi 28, 2002 2:05 pm

ba da SOD, uit chiar foarte des.
gaga

POST ANIVERSAR CINCI SUTE SHI CEVA

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 2:09 pm

Initial trimis de Hera
M-am uitat pe fereastra si nu am vazut decat doi caini care faceau prostii langa un copac !
btw, o sursa de ras cateva minute bune

draga Hera, te-a afectat ashea de tare momentul vizionat ca te-ai pierdut definitiv shi te-ai riscat sa intri iar in gura lupilor?
pai nu v-am zis mah odata sa va uitatzi daca ie apa in bazin inainte sa saritzi?
ne pui tu sa pierdem minute bune, oameni serioshi, sa citim ineptziile alea triste de grupa mica, doar doar om rade, dar nica.
bah, noi la grupa mare avem alte jucarii!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 2:18 pm

LOOOOOOOOL anguse
io dau 4 beri acu...sau ce vrea muschii lu mataluta . bata-te sa te bata norocu ca ma facusi sa rad in hohote...
eyewitness

Mesajde Hera » Joi Noi 28, 2002 2:22 pm

Initial trimis de eyewitness
si ia auziti bah truditori vrednici ,hera asta care se baga ca musca-n cacat nu era cu ghiozdanelu ? cine-i facu bah carte de munca ? ziceti mah sa stiu si io ,tradare tradare da' sa stim si noi baga-mi-as picioarele ...ca bine le zice onkoasa...

nu mi-a facut nimeni carte de munca , nu au vrut ai draq sa plateasca nika la stat .... vai de anul asta care trecu! Ete-asa ajung eu sa nu iau pensie !;P

angus, o intrebasem ceva pe onk pe literatura si mi-a dat raspunsul acela,pus de mine in ghilimele . si , spre surprinderea ta , de la etajul IX unde ma aflu, se vad mult mai multe , pacat ca nu ma uit pe fereastra .

Reactionati de parca as atenta la bunul demers al forumului astuia ! Parca as rupe cine-stie-ce datina si reguli prestabilite de "grupa mare". Nu cumva exagerati?
Hera
Junior Member

POST ANIVERSAR 58..SI CEVA

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 2:23 pm

Initial trimis de dana
ba da SOD, uit chiar foarte des.

tu pe cine vrei sa pacalesti acu elefantoaico?
eyewitness

Mesajde onk » Joi Noi 28, 2002 2:27 pm

io una, ca sa zic asa, imi bag picioarele....

edit: dak aveti impresia ca ma bag aiurea in seama cu posturile astea sictirite(vezi, dane?), va propun sa cititi cu atentie si,poate cine stie, intr-o zi veti intelege....pana una alta io imi bag picioarele
onk

POST ANIVERSAL 500 shi-o tzara

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 2:39 pm

LOOOOOOOOL anguse
io dau 4 beri acu...sau ce vrea muschii lu mataluta . bata-te sa te bata norocu ca ma facusi sa rad in hohote...

k, s-a contorizat cu berile.

daca vreai sa te mai razi o tura, ia dacilea, posturile 16 plus 17 dupe pagina, a lu zoso:http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=101017#post101017 da' sa faci abstractzie da avatar, ca te ia spaimele shi nu mai potzi sa te razi in voe.

zoso, da unde le-ai luat, mah? da-ne shi noo sursa!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 2:59 pm

Initial trimis de Hera

-nu mi-a facut nimeni carte de munca
-Reactionati de parca as atenta la bunul demers al forumului astuia ! Parca as rupe cine-stie-ce datina si reguli prestabilite de "grupa mare". Nu cumva exagerati?

tu hero tata cred ca ai fost tare frustrata in copilarie si poate chiar si-acum la pubertate. maica-ta poate nu-ti dadu tzatza suficienta, taica-tu nici atat, copiii la joaca te marginalizau,nu-ti dadeau atentie si te izolau,la scoala colegii te lasa singurica in prima banca,profesorii te ignora si ce te-ai gandit hai sa ma bag in seama pe-aici pe forum poate castig atentie si aprecieri si poa' mai trece acneea. uiti un lucru, poti zburda pe forumu asta pe unde vrei ,aici insa prima conditie e sa fii in campul muncii. daca nu, ai threaduri adecvate pt nivelu si pregatirea ta respectiv "say what's on yr mind..." , "ce ne-a incantat sufletul..." si altele unde te poti desfasura la intreg pontentialu tau si unde poate ti se va acorda atentia pe care o cersesti cu atata ravna.
in alta ordine de idei noi aici nu discutam subiecte de pe alte threaduri, acestea se discuta acolo unde-si au ele obarsia (vezi literatura) aici ne scoatem junghiurile jenante aparute in procesele de productie,dam cu capu,ne-njuram si atunci cand una ca tine se baga ca proasta in p*** pe-aici risca sa fie victima scosului junghiurilor din c****. deci du-te-n pana mea si baga-te-n seama unde vrei tu ca ai ditamai forumu si lasa-ne in durerea noastra ...cu ale noastre...
eyewitness

Mesajde Hera » Joi Noi 28, 2002 3:07 pm

Nu gasesti explicatie la orice cautand traumele din copilarie ! Am si am avut o viata normala .
Dar, dle eyewitness: daca nu am carte de munca inseamna ca nu muncesc ? nici macar nu ai citit cu atentie : ai dat quote doar la ce ti-a sarit in ochiul ala de martor : am zis "anul care trecu si uite-asha ajung eu sa nu iau pensie" . Nu am carte de munca,lucrez fara carte de munca de 1 an, de-aia spuneam acolo de pensie.
Hera
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 3:08 pm

anguse rasei la alea da' alea e bancuri . la postu tau am ras pt originalitate de-aia meriti 5 beri minus una = 4 .
eyewitness

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 3:11 pm

da ce mah minus una?!:con: umbli ashea, cu jumatatzi da masura, casa nu-mi fie bucuriea complecta...au dupa ce tzia eshit, prin calcul cinstit, ca 5 beri, tziai numarat banii shi dupa aia ai postat? :D

nu merje, nu merje, nu merje, nu merje. aka lincu cu Toma.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 3:14 pm

pai nu zisesi ca dai si tu berea cu linku cu nea tomita ca te teleportai cu 15 ani in urma ?
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 3:17 pm

bah oameni buni hera aia e chiar masochista sa mor io. bah ,stiu ca am mai zis da' cred ca-i nasol sa fii imbecil. poate m-aude zoso si iar se supara....

anguse la mine mere sa moara titirica : http://www.romanianvoice.com/poezii/umor/

ce dracu?
eyewitness

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 3:24 pm

pai nu zisesi ca dai si tu berea cu linku cu nea tomita ca te teleportai cu 15 ani in urma ?

aaaa, bada bada, recunosc sincer. da la mine tot nu merje.

da' tu later edit nu shtii sa foloseshti? au vreai satz creasca numarul de posturi neaparat, ca shasha m-ai dovedit, cu toate caci ai aparut pa fanclub dupe mine. ca p-aia cu "numai da breh quote la mesajul de deasupra" vad c-ai prins-o, vreai sa tzio zic shi p-aia cu leitar edit?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 3:29 pm

ia mai zii ca le zici bine...pe bune. baga un pm
eyewitness

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 3:47 pm

SOD, iar ai calcat pa bec, mama draga?...
lecturand cu interes ultimul post a lu sopra dupe "banuri shi banari", shi pen ca n-am voe sa sicriu acolo, constat aicea ca SOD ia ban dupe ban, unu' in septembrie, altu in octombrie, shi acuma iara, ca numai e mult din noembrie...
mah, or tu ei salar regulat de la sopra, vad ca nu trece luna fara sa te remunereze? da' pa cartea da munca itzi trece ceva, sau e bani negri, casa nu sa puna la pensie?
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Noi 28, 2002 3:48 pm

si dragii moshului, uite asha se infiripa.....ai la o cafea....ai satz dau un pm... bla-bla-bla....intortocheate caile netului:rolleyes:
onk

Mesajde as xxl » Joi Noi 28, 2002 3:50 pm

buna ziua
da ce va distrati voi pe aicisa cand altii munceste din greu. rusine sa va fie. macar cinci minute.
maciuci©
as xxl

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 3:51 pm

pai vezi mah tanti onk, daca tu-tzi baji toate picioarele necontenit shi ne lashi da capu' nostru paicea?
ia scoatetz picioarele dupe unde tzi le baji shi vino in sanul nostru...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 3:54 pm

anguse zic io la mataluta : o roade pizMa....
eyewitness

Mesajde onk » Joi Noi 28, 2002 3:57 pm

ochila cel perspicaci s-a prins.... da, ma roade....:( da ce sa fac... ma tratez, imi mai bag un picior, doo, acolo.... mai muncesc.... mai o cafea.....mai un ym... mai o barfa....mai o stramba pe forum....

uitnes, baga mare, mai ai 8 posturi, faci 600, iti da cine ti-o da o bere, si suplinesti la angus ca lasca stim noi ca nu ramai dator.....
onk

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 4:03 pm

onk, m-am ras tare la postul tau da deasupra, ai o bere. una tu, una lasca.
creca ne trebe un contabil sa tzina scoru la beri, ca deja sa-ncurca trebile.
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Noi 28, 2002 4:06 pm

lasca tiu io berile....nu numaratoarea, numa berile....trust me.....
onk

POST ANIVERSAR 593

Mesajde eyewitness » Joi Noi 28, 2002 4:25 pm

onk io sunt dibaci nu perspicaci....

bah la cate posturi se dau moderari? vad ca se poarta pupincurismu si poate iau o moderare doo pe aici .la sex anal sau in grup ce s-o gasi si pt mine. ce ziceti?
eyewitness

Mesajde onk » Joi Noi 28, 2002 4:28 pm

ba, de cand imi tot bag io picioarele, mi-a vazut cineva avataru'?

a, si papemaine....
onk

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 4:30 pm

pai iote-l mah, ie tot acolea, ce-l pierdushi? ca nu vaz sa se fi schimbat freo modificare...
la ora asta papemaine?! ai program de gravide, ceai?!
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare