C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Initial trimis de onk
si dragii moshului, uite asha se infiripa.....ai la o cafea....ai satz dau un pm... bla-bla-bla....intortocheate caile netului:rolleyes:
pai sa nutz vina mah satz baji picioarele?
iaca am contabilizat: tziai bagat picioarele de freo opishte ori, plus 1392 da posturi cu semnatura, ori doo picioare fiecare, cate picioare fac, datzi repede un calculator, sa fie freo, stai ashea, acuma acuma....mamaaaaa cate picioare are fata asta, de shi le tot baga shi tot n-o fi terminat!
metaforic vorbind, sherpii n-are picioare, caci ei se tarashte prin tarare.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
POST ANIVERSAR NUMARU' 1
dragi colegi de breasla ce va aflati in clasa muncitoare!de acum incolo,de voiti a lua legatura cu je,doar prin telefon mobil sau fix,fax,email,ym sau porumbei calatori deoarece je nu mai doreste sa faca parte din "familia" fanclubului.
in continuare voi gazdui intrunirile de miercuri,ca nu-s cacanar sa-mi iau cuvantul inapoi!
gudbai,pa,ciao,la revedere!
in continuare voi gazdui intrunirile de miercuri,ca nu-s cacanar sa-mi iau cuvantul inapoi!
- RETURN OF SOD
proletari din toate forumurile uniti-va!
stimate tovarase sod
ca sef de sindicat si secretar al organizatiei de baza consider demisia dvs inacceptabila si ca atare contrara liniei partidului.
documentele elaborate si dezbatute la ultimul congres al partidului infiereaza aceste atitudini de tip burghez si militeaza pentru progresul spiritual pe baza criticii si autocriticii la locul de munca. in acest sens BOB-ul pe intreprindere analizand cu profunda mahnire cererea dvs considera ca o saptamana de gandire si reculegere vor fi benefice pt indreptarea moralului dvs de tip revolutionar , militant si intotdeauna aservit cauzei partidului. intelegem ca orice constructie a unei societati noi si puternice ,pe baze trainice presupune si esecuri si rataciri si piedici si de aceea suntem convinsi ca in scurt timp va veti alatura trup si suflet la mareata opera de constructie a unei societati multilateral dezvoltate ,demne si mandre.
ca sef de sindicat si secretar al organizatiei de baza consider demisia dvs inacceptabila si ca atare contrara liniei partidului.
documentele elaborate si dezbatute la ultimul congres al partidului infiereaza aceste atitudini de tip burghez si militeaza pentru progresul spiritual pe baza criticii si autocriticii la locul de munca. in acest sens BOB-ul pe intreprindere analizand cu profunda mahnire cererea dvs considera ca o saptamana de gandire si reculegere vor fi benefice pt indreptarea moralului dvs de tip revolutionar , militant si intotdeauna aservit cauzei partidului. intelegem ca orice constructie a unei societati noi si puternice ,pe baze trainice presupune si esecuri si rataciri si piedici si de aceea suntem convinsi ca in scurt timp va veti alatura trup si suflet la mareata opera de constructie a unei societati multilateral dezvoltate ,demne si mandre.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Re: SOD se intoarce
dragi tovarashi shi pretini,
tomnai cand sa va semnalez cu stopoare ca iata cine ie ultimu membru inscris pa fanclub, dete munca peste mine shi avui o trebutza.
revin deci shi zic pa scurt; mah SOD, io nam telefon, fax, mail, porumbei calatori shi ce mai zici matale pacolo, shi nice pe la becsteigi nu trec prea des, din cauza de motive, asha ca de ce sa ma frustezi tu pa mine shi sa ma lipseshti de posibilitatea de a lua legatura? fromos ieste? aud?
tomnai cand sa va semnalez cu stopoare ca iata cine ie ultimu membru inscris pa fanclub, dete munca peste mine shi avui o trebutza.
revin deci shi zic pa scurt; mah SOD, io nam telefon, fax, mail, porumbei calatori shi ce mai zici matale pacolo, shi nice pe la becsteigi nu trec prea des, din cauza de motive, asha ca de ce sa ma frustezi tu pa mine shi sa ma lipseshti de posibilitatea de a lua legatura? fromos ieste? aud?
- angus
- Junior Member
Re: POST ANIVERSAL 500 shi-o tzara
Initial trimis de angus
k, s-a contorizat cu berile.
daca vreai sa te mai razi o tura, ia dacilea, posturile 16 plus 17 dupe pagina, a lu zoso:http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=101017#post101017 da' sa faci abstractzie da avatar, ca te ia spaimele shi nu mai potzi sa te razi in voe.
zoso, da unde le-ai luat, mah? da-ne shi noo sursa!
vorba lu onk, imi bag pula.
abia acum am ajus acas. am fost la munci, dupe cadou (sunt un mare porc, ca nu ma pricep la cadoae), dupa linoleu (cine dracu i-o fi pus sa faca 14 tipuri?) si...acum trag o laba si ma culc.
suntem o gashca de amici care ne trimitem bancuri reciproc. mai mult ei decat eu. am destule. o sa mai postez cand ma trezesc.
eye, nu mah, m-am trezit la 5, si la si jumate plecam

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
mah anguse da' tu nu mai posedezi casa ? nu incropisi de-o familie? iti pierzi toate tineretele la servici? sau iti dau astia spor la salariu daca le stingi lumina prin stingere in fiece zi?
uite sa-ti dau de ezemplu : io gata te pupai pe portofel si dus fui
uite sa-ti dau de ezemplu : io gata te pupai pe portofel si dus fui
-
mah zoso, ca te prinzi greu, am vazut; ca ejti obraznic, ne-ai mai spus, nu trebe sa ne desenezi prin michimaushi; despre ce m-am prins io, tu precis nu te-ai prins, (deshi am o vaga indoiala); cat despre bancuri, nu te supara frate, mie chiar mi-au placut alea doo maxim, da' cand am vrut sa te votez, ca cel mai bun banc, cica am mai votat in sondajul ala, creca pe nentu rolf. cu pushcaria, ejti adanc...
- angus
- Junior Member
Re: POST ANIVERSAR NUMARU' 1
Initial trimis de RETURN OF SOD
dragi colegi de breasla ce va aflati in clasa muncitoare!de acum incolo,de voiti a lua legatura cu je,doar prin telefon mobil sau fix,fax,email,ym sau porumbei calatori deoarece je nu mai doreste sa faca parte din "familia" fanclubului.
najpa mah
-
bah SOD am ras o ora cand am citit postul pt care ti-ai luat (iar) ban .. dom'le omul acesta este savuros in injuraturi, pacat ca exista regulament pe fanclub. SOD de la mine nota 10 si diploma si coronitza.
restu lumii a mai vb careva cu mine? ca io hmmm hmmm treaba.
acu nitzel net de destindere
restu lumii a mai vb careva cu mine? ca io hmmm hmmm treaba.
acu nitzel net de destindere
- gaga
nu's mari mah. sunt medii. aka normale.
cat despre post: tztztztz :no: a aparut asha ceva pa fanclub?!
leitar edit: hai ca io sting lumina, ca dupa-aia sa supara aiul. e individios ca noi avem statue shi el nu.
cat despre post: tztztztz :no: a aparut asha ceva pa fanclub?!
leitar edit: hai ca io sting lumina, ca dupa-aia sa supara aiul. e individios ca noi avem statue shi el nu.
- angus
- Junior Member
Initial trimis de angus
despre ce m-am prins io, tu precis nu te-ai prins, (deshi am o vaga indoiala)
pai ma vede nevasta-mea :a
am mai pus bance, sa ai.
aseara am adormit rushinos devreme ca sa ma scol acum iar la 5.
SOD! SOD! SOD! SOD! SOD! SOD! SOD! SOD!
-
neata
cam prea neata da asta e
hai ca vine uichendu...mai e putin. gata plec ca acu vine una p-aici care-si baga picioarele si mi-e ca-mi da in cap cu ele...
cam prea neata da asta e
hai ca vine uichendu...mai e putin. gata plec ca acu vine una p-aici care-si baga picioarele si mi-e ca-mi da in cap cu ele...
-
da, andrei, subscriu si eu la ce a zis onk.
ah, si te sun eu maine sa imi spui ca mi-ai spus moercuri seara, ca n-am retinut.
PS: ma uitam pe niste mesaje mai vechi si m-a apucat dorul de tsepoasa. ea oare pe unde o fi acum?
ah, si te sun eu maine sa imi spui ca mi-ai spus moercuri seara, ca n-am retinut.
PS: ma uitam pe niste mesaje mai vechi si m-a apucat dorul de tsepoasa. ea oare pe unde o fi acum?
-
bah zoso ca mare dreptate avu angus...urat avatar ti-ai tras sa mor io. schimba-l bah ca ne sperii . mi-e si frica sa mai intru pe unde postezi tu...
-
pai mah, mai e toamna azi si maine. de la 1 decembrie facem alt subiect.
sariti cu propuneri.
eu m-am gandit asha:
1. statui pentru clasa muncitoare
2. iarna nu-i ca vara
3. munca nu-i ca vara
4. o munca in plus pentru fiecare
5. daca ninge azi, maine e fain ca tre sa merg la munca prin zapezi
eye, mai ai mah avatarul ala cu maslina in pahar?
sariti cu propuneri.
eu m-am gandit asha:
1. statui pentru clasa muncitoare
2. iarna nu-i ca vara
3. munca nu-i ca vara
4. o munca in plus pentru fiecare
5. daca ninge azi, maine e fain ca tre sa merg la munca prin zapezi
eye, mai ai mah avatarul ala cu maslina in pahar?
-
mneatza evribadi
gata, s-a sunat da prima recreatzie.
zoso, mishto bancurile ale proaspete. baga mah vechiul avatar, iera asha, mai odihnitor, mai flauarpauar, ce ne stresezi cu uratul asta. cat despre semnatura-tzi, baga stelutze, caci io am o dambla: nu pot sa vad pa fanclub vorbe urate. mai mult de "ej nashpa" nu suportez. tzi-am zis caci monitorul meu este sensibil.
pese: ajuta-l mah pa ai, fa-i tu un avatar mishto cu un oichi, ceva. poate te premiaza.
votez sincer pentru iarna nu-i ca vara
momentan ma duc pa cinema, ca vaz ca avetz interes si p-acolo.
zoso, mishto bancurile ale proaspete. baga mah vechiul avatar, iera asha, mai odihnitor, mai flauarpauar, ce ne stresezi cu uratul asta. cat despre semnatura-tzi, baga stelutze, caci io am o dambla: nu pot sa vad pa fanclub vorbe urate. mai mult de "ej nashpa" nu suportez. tzi-am zis caci monitorul meu este sensibil.
pese: ajuta-l mah pa ai, fa-i tu un avatar mishto cu un oichi, ceva. poate te premiaza.
votez sincer pentru iarna nu-i ca vara
momentan ma duc pa cinema, ca vaz ca avetz interes si p-acolo.
- angus
- Junior Member
auliuuu uitai POST ANIVERSAR CU 6 FOI
bah onkoaso chiar ma gandeam sa-mi produc un avatar , poza mea adica. in final am renuntat ca va cadeau dracu compurile la toti cand ati fi intrat pe fan.
da' asta cu "senior member" nu-ti place?
bah zoso o mai am pe maslina da nu mai ie in pahar .ma imbatai ca porcu si dadui cu el de tejghea...asa sa stii...
da' asta cu "senior member" nu-ti place?
bah zoso o mai am pe maslina da nu mai ie in pahar .ma imbatai ca porcu si dadui cu el de tejghea...asa sa stii...
-
POST ANIVERSAR 601
bah hai hotarati-va cu threadu asta ca il bagam pe aliosha in sedinta. bagati si voi 2-3 propuneri si votam. daca nu vorba onkoasei ...bagati-va picioarele
-