Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Azi mi-a incantat sufletul pachetul "The Who - Ultimate Collection" cu autograful lui Pete Townshend pentru mine, primit cadou de la Aminta Townshend. Mii de multumiri!!!
Cat despre autograf... "I tried to get him to write <<To Leo>> but he's just so fuckin stupid." . Deh, vedeta rock, ce sa-i faci!
Si m-a mai incantat ca azi la munca toata lumea a fost binedispusa si asta mi-a facut ziua mult mai placuta. Parca nici muscaturile catelei nu mai dor la fel...
Cat despre autograf... "I tried to get him to write <<To Leo>> but he's just so fuckin stupid." . Deh, vedeta rock, ce sa-i faci!
Si m-a mai incantat ca azi la munca toata lumea a fost binedispusa si asta mi-a facut ziua mult mai placuta. Parca nici muscaturile catelei nu mai dor la fel...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Posturile lui nicholas_alex de pe turism. Domne,baiatul asta este extraordinar ! Pur si simplu este bun rau !
Apoi...ca am fost pe patinuar...si pe langa un meci superb de hockey incheiat cu scorul de 10-5 am spart semintze si am papat hot-dog.
Apoi...ca am fost pe patinuar...si pe langa un meci superb de hockey incheiat cu scorul de 10-5 am spart semintze si am papat hot-dog.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Guritza mea iubita....singurul lucru care mi-a incatat ziua astazi!!!!! A...si micul 'tatuaj' pe care il am (temporar) pe burtica...(atentie...nu este un tatuaj obisnuit)....:drool:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Bad Girl ,ce e aia guritza mea iubita ?
Love to Fly , si mie imi place NFS Hot Pursuit. Dar imi place sa fiu Politia...si sa merg cu viteaza mare si cu sirena si girofaruri.
Si imi place cum spune femeia aia prin statie : "in pursuit of a black Diablo ! "
Love to Fly , si mie imi place NFS Hot Pursuit. Dar imi place sa fiu Politia...si sa merg cu viteaza mare si cu sirena si girofaruri.
Si imi place cum spune femeia aia prin statie : "in pursuit of a black Diablo ! "
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ca te-ai sarutat cu Jasmyna ? :eek:
-
:con: Moshule mi-ai spart gura si totzi dinti!!! ;y
hm...n-ai cum sa stii despre ce este vorba pentru ca nu stii cine e guritza mea :a
hm...n-ai cum sa stii despre ce este vorba pentru ca nu stii cine e guritza mea :a
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Pai eu asta te-am intrebat..si tu mi-ai raspuns cu o intrebare...si eu ti-am raspuns ce cred !
Deci...cine este guritza ta scumpa ? Despre ce vorbesti ?
-
Din motive (personale) nu pot sa spun pe forum...lasa ca vorbim noi odata pe yahoo sau ceva :kiss:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da' cat ai salariu ? 200 000 lei ? :p
Nu, domnule Oribil Mosh, am 7.000.000, dar tot am reushit sa-l cheltui intr-o saptamana.
Oricum, am remarcat aciditatea mesajului. Daca al meu post nu era conform standardelor putea fi, foarte bine, sters.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
Nu era nici o aciditate. Ai inteles tu gresit. Dar ai spus ca ti-ai papat banii in 2 zile...si eram curios ce salariu ai !
Caci eu in 2 zile..cam 200 000 cheltuiesc.
Deh...dar nu imi iau multe lucruri....acolo 1-2 beri ,niste chipsuri ,un iaurt...si se duc banii.
N-au valoare ,domnule....n-au valoare !
Caci eu in 2 zile..cam 200 000 cheltuiesc.
Deh...dar nu imi iau multe lucruri....acolo 1-2 beri ,niste chipsuri ,un iaurt...si se duc banii.
N-au valoare ,domnule....n-au valoare !
-
Imi cer scuze pentru pozitia ariciului pe care am adoptat-o.
On-topic, mi-a incantat sufletul cu adevarat astazi faptul ca a iesit mama din spital si ca s-au mai linistit treburile pe la servici ca sa mai pot trece si eu pe la net.
On-topic, mi-a incantat sufletul cu adevarat astazi faptul ca a iesit mama din spital si ca s-au mai linistit treburile pe la servici ca sa mai pot trece si eu pe la net.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
hm...Uite azi de exemplu am mers cu vara-mea la un film (Triplu X) care mi s-a parut destul de cool. Plus, m-am intalnit cu multi prieteni pe acolo... Colege de scoala, foste cunostinte, etc... si mi-a facut placere sa stau cateva minute de vorba cu persoanele acelea...
tot astazi am reusit sa-mi developez niste poze (yes) si cred ca mi-am batut recordul de vorbit la telefon...
tot astazi am reusit sa-mi developez niste poze (yes) si cred ca mi-am batut recordul de vorbit la telefon...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Internetul prin cablu...:)
Am fost la un coleg care are internet prin cablu...si am luat pe HDD vreo 200 de melodii NOI de pe net. Am ce asculta...
p.s: Din pacate m-am intors acasa la dial-up si la cei 4-5 kb\s:)

p.s: Din pacate m-am intors acasa la dial-up si la cei 4-5 kb\s:)
-
Love2Fly - Junior Member
azi vine tata din america...........e vremea cadourilor..........:o
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai eu asta te-am intrebat..si tu mi-ai raspuns cu o intrebare...si eu ti-am raspuns ce cred !
bai mosule! in primul rand fetele au doua gurite. una cu cu o perechie de buze, cealalta cu doua. tu la ce te gandesti. sau mai exista varianta alintului fata de prietenul, sau prietena ei.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
azi m-am intalnit cu doua dintre prietenele mele cele mai bne si am pus tara la cale...
2) mi-am cumparat 3 catei
3} l-am cunoscut si eu azi pe cel mai superb baiat din lume
2) mi-am cumparat 3 catei
3} l-am cunoscut si eu azi pe cel mai superb baiat din lume
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
:con: cine???
ti-am povestit.. un tip care seaman cu serby ... 100 %.. unu marius .. am sa-ti arat pozele cu el cand ne vedem.

I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
Adica sambata nu? Can't wait...
hm...deci Marius il cheama...
(asta chiar uitasem)... da stai ca cica eu acum aberez si nu as dori sa fiu facuta inculta din cauza asta....so:
1. am vorbit cu surioarele mele dulci pe mirc...
2. am scapat de tipetele profei de engleza (i said i'm sorry...teacher? :con:)
3. ramane sa ma mai gandesc...
hm...deci Marius il cheama...

(asta chiar uitasem)... da stai ca cica eu acum aberez si nu as dori sa fiu facuta inculta din cauza asta....so:
1. am vorbit cu surioarele mele dulci pe mirc...
2. am scapat de tipetele profei de engleza (i said i'm sorry...teacher? :con:)
3. ramane sa ma mai gandesc...

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Mai manca-v-as, voi ati auzit de mirc? Da' de pemeuri? Da' de mailuri? Hai, demonstrati-mi ca ati auzit!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixo incerca sa folosesti cuvinte mai simple....ce e aia...demonstratie ? crezi ca stiu dragele moshului ce inseamna acest cuvant ?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
baixo incerca sa folosesti cuvinte mai simple....ce e aia...demonstratie ? crezi ca au auzit ele de acest cuvant ??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de Mirela
baixo incerca sa folosesti cuvinte mai simple....ce e aia...demonstratie ? crezi ca stiu dragele moshului ce inseamna acest cuvant ?
Mirela... iti place sa te faci auzita? Nu trebe sa te repeti...
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Pardon , nu mi-am dat seama ca l-am trimis de doo ori .
Daca poti mata' sa stergi unu' din ele...mi-ai incanta sufletul . (asta asa , sa nu fiu offtopic
)
Daca poti mata' sa stergi unu' din ele...mi-ai incanta sufletul . (asta asa , sa nu fiu offtopic

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma