"Copiii de azi sunt doar emcii de maine"
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
"Copiii de azi sunt doar emcii de maine"
Cine v-a lasat cea mai buna impresie pe "Actiunea Instrumentalul". Votati.
- ckride
- Junior Member
Mie nu mi-a placut decat Rasa, desi imita si ei destul de mult, in schimb piesa celor de la Griffo nu prea-si are locul pe album, versurile-s puerile iar negativul e jalnic.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
Irefutabil
Mi'a placut Anonim...bunicei. Raman insa la parerea ca cel mai bun MC din "noul val" e Maximilian...nu stiu de ce, pur si simplu imi place..are voce, rime..e bun...pula mea..parerea mea.
- MasterGz
- Junior Member
.....
piesa 6 skitu lu Griffo, au fost prost alese negativele alea (da sunt de afara, cel putin primu....l-am recunoscut imediat). Si nici griffo nu da bine acolo, zici ca e pusa de umplutura piesa. Pe actiunea instrumentalu insa Griffo da cel mai bine impreuna cu ala cu voce groasa de la RASA parca, daca nu ma insel. Restul slabut.....nimic nou.
pace
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
parerea mea
din cele 4 trupe mi-au placut anonimii si anexa 1.da nu asta conteaza conteza ce au facut parazitii ca au ridicat si alte trupe mici care pot sa ajunga si ele mari...in fine parte aiurea e ca din 300 de demouri doar 5 au ajuns acolo...pacat.....
a da si o faza pe care a zis-o chello la you,ca alea 5 au fost cele mai bune din CEI CARE AU TRIMIS DEMO
Gnom
a da si o faza pe care a zis-o chello la you,ca alea 5 au fost cele mai bune din CEI CARE AU TRIMIS DEMO
Gnom
-
Gnom - Junior Member
Mie cel mai mult imi place Anexa1, in special pt ca ei canta total diferit de felul parazitilor de a canta. In plus, toti mi s-au parut readucand idei mai vechi din versurile celor de la Parazitii.
Totusi, am o intrebare - cat de slabe or fi fost oare trupele care au trimis melodii, daca le-au ales tocmai pe astea, care sunt si ele cum sunt?
Am zis.
Totusi, am o intrebare - cat de slabe or fi fost oare trupele care au trimis melodii, daca le-au ales tocmai pe astea, care sunt si ele cum sunt?
Am zis.
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Anonim si Rasa parca mai misca ceva...restu cam putzin
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
La o ascultare mai atenta mi-au gadilat urechile intr-un mod placut Anexa 1 doar pentru simplul fapt ca suna ca Delikt-ul la inceputurile lui glorioase. In rest umpluturi...din pacate.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
Mie mi-au placut toate trupele promovate asa:
la Anonim +stil + voce -rime
la Rasa +voce +stil +rime
la Nimeni Altu -voce +stil ++rime
la Griffo -stil -voce +rime
la Anexa1 -voce +stil -rime
Per total, mi-au placut cel mai mult primul MC de la Rasa si Nimeni Altu'!
la Anonim +stil + voce -rime
la Rasa +voce +stil +rime
la Nimeni Altu -voce +stil ++rime
la Griffo -stil -voce +rime
la Anexa1 -voce +stil -rime
Per total, mi-au placut cel mai mult primul MC de la Rasa si Nimeni Altu'!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
ANEXA 1
Anexa 1 sunt cei mai buni pe acea piesa... shi btw ii vetzi auzi shi pe compilatzia World Wide Hip Hop KOnexxtionz - vol. 1 ...detalii pe http://www.HipHopKulture.go.ro
word !
word !
-
KOndamnat - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1