despre semnaturi, cine e si ce face ele...

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde gaga » Joi Iul 25, 2002 4:11 pm

Cum e asta o chestie discutata si rasdiscutata.

Adica propozitzie interogativa fara semn de intrebare? Imbogatzeste taica kickass patrimoniul in locul altora.

Nu ma cert, discut si tu pici ca o musculitza de otzet la sfarsit, ata ete, ghinionul dvs.

Ideea oarecum finala era ca orice atzi vrea voi daca al meu creier vede laptele negru ata ete, ghinion. Si la asta ajunsesem prin discutzii generate de ateism, freethinkeri, etc... etc... etc...
Si treaba cu "pseudoateu/creshtin" este o apelare oarecum peorativa, la care s-a ajuns datorita respectivelor discutii.

Aia cu pleonasmul a zis-o altcineva, un idol al unora de pe forum, eu doar am marshat aiurea. Dar bineintzeles in paranoia mea am senzatzia ca nu mai ai jucarii (ca unii ti-au dat case closed pe scandal) si te bagi in seama pe aici. Am zis odata, daca nu e pleonasm, nu e... ce mai vrei, statuie la universitate sa o cace porumbeii?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde KickAss » Vin Sep 06, 2002 5:52 am

DANA: Fiindca a trecut atata timp nu mai tin minte despre ce era vorba. oricum nu mai conteaza dar vroiam sa-ti aduc la cunostinta ca n-am inteles nimic. LOL

Sa revenim la semnaturi: Domnule Sopra, de ce in semnatura dvs. propozitia "You have the right to remain silent" trimite la http://www.fanclub.ro? Ne arestati pe Fanclub, Fanclubul ne aresteaza, noi arestam Fanclubul sau nu putem spune nimic pe Fanclub? :D

PS: Doamne ce mesaj tampit! Il las oricum sa vada lumea ce fac restantele si o noapte de nesomn dintr-un om. Copii, asa NU!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 06, 2002 9:28 am

Kickuletz mama, ti-i rau? Te doare capu' in asa hal????
de ce conduc un matiz? pentru ca nu au vrut sa-mi vanda un tanc... sa viu sa te calc pe tine. asa ai scapat cu viata sa apuci sa dai restantele alea.
da cu semnatura ta ce-i? nu mai vezi nici un viitor sa inteleg?

hai bafta mare si lipsa de ghinion
gaga

Mesajde onk » Vin Sep 06, 2002 12:25 pm

Dana, io una zic despre semnatura ta ca e discutabila: "de ce conduc un matiz? pentru ca nu au vrut sa-mi vanda un tanc..." de ce? pentru ca ma indoiesc (maaaaaaaaaaama, tic verbal, nu creca am mai mult de doo posturi fara "ma indoiesc) so, sunt convinsa ca nu te lasau astia pe drumu natzional sa te duci cu tanka-tanka la munca :D
onk

Mesajde gaga » Vin Sep 06, 2002 12:45 pm

hodoronk tronk

auzi? tu ziceai ca ai citit nukita? nikita stanescu, sau aia de da cu pumnu' in romana? :D
gaga

Mesajde onk » Vin Sep 06, 2002 1:01 pm

o sa rog la sopra sa caute un iemotikon cu unu gras care rade cu mainile de burta, ca un mosh craciu, ca un d-ala vreau sa pun ACI.

de exemplu: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. R U TOCHIN TO ME?
onk

Mesajde gaga » Vin Sep 06, 2002 1:24 pm

fato io am treaba si tre sa ma concentrez la niste kestii nasoale care imi macina nervii (printre altele).

da cand mi-am recitit mesajul sa vaz de ce razi a trebuit sa fug din birou sa ma raz la veceu :D

taaare. nu-l modific, mostra de prostie daniana care posteaza la dat la nas si la top speed bwahahahahaha
gaga

Mesajde onk » Vin Sep 06, 2002 2:30 pm

da sa stii ca nu radeam ca tu habar n-ai sa scrii in literatura si limba romana... :) io radeam ca dak pana si tu te indoiesti de mine si de capacitatea mea de a vedea dincolo de intzelesul ví£zului......
onk

pen' sopra

Mesajde angus » Joi Noi 28, 2002 4:21 pm

draga sopra, ie timpul satz mai spui o vorba, caci ma jeneaza exemplul negativ pa care il dai aicea la lutze, pin semnatura ta. daca nu gaseshti iute un inlocuitor la ultima parte din semnatura, cere indrumare la tanti profesoara onk, sau pune punct dupe umilintze.
fii amabil. mersi!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

connecting ppl

Mesajde Aliosha » Joi Noi 28, 2002 7:05 pm

Semnatura userului bellmondo:

"Cine vrea o discutie mai personala...sa sune la numarul meu de telefon!!...... e pe connex!! 0722675104"

Si-o fi cumparat omul celular si nu il suna nimeni. Drept urmare , ca sa isi motiveze investitia, a bagat numaru' pe fanclub.

Totul e sa sune.
"Against modern football."
Aliosha

Re: pen' sopra

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 29, 2002 1:47 pm

Angus - acum ie bine?
Sopra Tutt1
Junior Member

Re: Re: pen' sopra

Mesajde angus » Vin Noi 29, 2002 1:57 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Angus - acum ie bine?

nu ie.
mai incearca.
unde vezi tu punctu' de dupe umilintze?
shtiu ca e greu shi ca nu potzi chiar din prima incercare, da' nu dispera.
satz desenez? :D
angus
Junior Member

zosache

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 30, 2002 7:09 am

"rockeritele is faine, dar alea de gashca nu arata bine, alea de treaba is minore si alea tari in pat tre' sa le futi cu lumina stinsa"

:D
"Against modern football."
Aliosha

Re: zosache

Mesajde angus » Sâm Noi 30, 2002 1:25 pm

Initial trimis de Aliosha
"rockeritele is faine, dar alea de gashca nu arata bine, alea de treaba is minore si alea tari in pat tre' sa le futi cu lumina stinsa"
:D

bah sopra, pardon, adica draga domnule sopra, cand ai de gand sa vezi mah semnatura lu zoso? ca noi am vazut-o, ne-am ras, gata, e timpul sa bagi stelutzele.
angus
Junior Member

Re: Re: Re: pen' sopra

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Noi 30, 2002 1:39 pm

Initial trimis de angus
e timpul sa bagi stelutzele.

de ce? esti "tare in pat"? :con:
Initial trimis de angus
satz desenez? :D

Da, deseneaza-mi.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde angus » Sâm Noi 30, 2002 2:31 pm

draga sopra, tu nu potzi mah satz dai singur avertisment? sau sa te banezi ashea, macar freo saptamana, da proba? ia incearca, sa vezi cum ie.
ia mai ducetzi-va pa forumul de sex cu pushtismele astea!:mad:
angus
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Noi 30, 2002 2:41 pm

ce-i drept... eu nu vreau si nu pot sa ma ridic la nivelul tau :rolleyes:

Cat despre faptul ca ar fi cazul sa ma banez o saptamana... am sa studiez problema ;)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde onk » Lun Dec 02, 2002 10:57 am

aloooooo.....

"ia mai ducetzi-va pa forumul de sex cu pushtismele astea!" zice angus, si io zic la fel.
soprane, daca esti administrator nu inseamna sa iai subiectele de pe literatura la misto. daca nu ai observat, iti spun eu, ai intrat in ultima vreme pe aci din diverse motive, nu este treaba mea, am lasat sa curga replicile asteptand ceva constructiv. DAR.....
concluzie: in momentul asta ai o avertizare de la mine pe literatura (avertizare = aici si acum, nu inseamna avertisment, este o atentionare)

si v-as ruga sa reveniti la subiect sau sa va duceti pe aberatii sau pe scandal cu polemicile, ok?
onk

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Dec 02, 2002 1:23 pm

Scuze onk, am intrat pentru ca s-a discutat de ceea ce am scris eu. In locul tau i-ash da avertisment lui anus (probabil ca nu vezi asa de sus, adica cu cateva posturi mai sus), pentru ca nu spune nimic concret si vorbeste aiurea (sau in punga).
Scuze, n-am sa mai intru. cya
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde onk » Lun Dec 02, 2002 1:37 pm

Soprane, ma dezamagesti:

in primul rand jignesti un user care a scris offtopic si si-a vazut de treaba. a atras atentzia asupra semnaturii lui vali si a atras atentzia asupra semnaturii tale, explicand, intr-un mod intr-adevar mai complicat, ideea ca un cuvant obscen intr-o semnatura ii deranjeaza ochiul, si a sugerat sa se renuntze la acele cuvinte

in plus, ti-a sugerat tie sa modifici semnaturile ce contzin cuvinte obscene, inclusiv semnatura ta ce contzine cuvantul kkt. Daca tu ai intzeles altceva din ce a zis Angus, imi pare rau, dar asta a zis.

in al doilea rand ma jignesti pe mine, sugerand ca nu citesc tot ce se scrie si ca atrag atentzia in functzie de cum mi se ridica tonusul.

Soprane, iti mai spun ca vorbarelile aiurea de mai sus au plecat de la observatzii foarte pertinente si de bun simtz, de aceea am lasat sa se continue discutziile, chiar daca in bashcalie.

in concluzie, ......daca nu jigneai, neavertizat ramaneai...
onk

Mesajde Superba Oana » Lun Dec 09, 2002 2:50 pm

k.
tot poporul s-a amuzat de semnatura mea ,mai putin cei care ma cunosc...
adevarul este ca cei care ma cunosc stiu despre ce vb...multa lume ma considera rea si pe mama o sfanta pt. ca eu vb foarte urat la adresa ei...dar cand ajung sa o cunoasca -si vad ca nu este asa cum vrea sa para-imi dau dreptate =>de aici si semnatura mea: if you think i'm a bitch wait until you meet my mother...

offtopic : ma bucur ca am ocazia sa intru din nou pe literatura onk...imi pare rau ca nu am vazut acest thread mai demult...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde onk » Vin Noi 14, 2003 2:20 pm

nu stiu, sa o discutam acilea sau pe "de veghe in lanul de secara", pe ea, pe semnatura....? deocamdata o nominalizez
Mithos
Junior Member

Inregistrat: Oct 2003
cei atasat pt cea care a zis ca a.j e cea mai buna chiar dc are buzele mai mari, o fac si mai buna

Anterior

Înapoi la Carte