Ce ascultati va caracterizeaza ?

ce-a fost pe Muzici o data

Ce ascultati va caracterizeaza ?

Mesajde Red Scorpion » Vin Noi 29, 2002 7:36 pm

Multi spun chestia asta . Vreau sa aud si parerea voastra . Chiar sunt curioasa daca va defineste rock-ul , house-ul , maneaua sau mai stiu io ce ascultati .
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight

I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
Red Scorpion
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Noi 30, 2002 7:47 pm

Ce inseamna ca ma caracterizeaza? Daca imi place, stiu eu, "Memory Remains" inseamna ca-mi raman amintirile? Daca ascult "Am nevasta de valoare" tre' sa am nevasta de valoare? Pai in cazul asta ce ma fac daca-mi place "Am amant si-s maritata"?

Nu muzica iti determina caracterul, ci invers. Dar in alt mod de la individ la individ.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Noi 30, 2002 8:29 pm

Eu zic ca da. Ma regasesc in multe melodii care-mi plac, mai ales Depeche Mode. Acum vreo 2-3 ani ma regaseam foarte bine in melodia ,,Little 15", acum pe ,,Enjoy The Silence"... Sunt o parte din mine shi din sufletul meu. Uneori chiar ma intreb daca mi-au influentzat personalitatea.
Muzica Synth in general, pentru ca-i mai ,,ciudata". Shi eu sunt mai altfel decat altzii...

Muzica anilor '60, blues-urile mai ales, pentru ca sunt putzin melancolica.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde xumbech » Mar Dec 31, 2002 3:42 pm

Pe mine nu prea ma caracterizeaza ceea ce ascult.
Imi place muzica reggae, dar nu ma regasesc in versuri sau in melodie. Ascult Phoenix, sunt chiar preferatii mei, ma face sa ma gandesc cum se traia acum 100 de ani, dar eu traiesc in prezent.

Pe unii poate ii caracterizeaza, dar pe mine nu.:p
Atunci cand vei fi uitat, vei inceta sa mai existi
xumbech
Junior Member

da

Mesajde Florin » Mie Ian 01, 2003 11:26 am

Cu sigurantza potzi afla ceva despre un om vazandu-i colectzia de muzica.
Florin
Junior Member

Mesajde omnem » Mie Ian 01, 2003 4:10 pm

da, dar nu cum intzeleg unii: Rockerii sunt nespalatzi shi pletoshi, manelishtii sunt tzigani...

ca sa potzi sa-tzi faci o parere despre acel om trebuie sa vezi ce melodii ii plac shi sa incerci sa le intzlegei... :)
omnem
Junior Member

Mesajde Lovealot » Joi Ian 02, 2003 12:18 am

Initial trimis de omnem
da, dar nu cum intzeleg unii: Rockerii sunt nespalatzi shi pletoshi, manelishtii sunt tzigani...

ca sa potzi sa-tzi faci o parere despre acel om trebuie sa vezi ce melodii ii plac shi sa incerci sa le intzlegei... :)

De acord cu tine, nu poti spune ca rokerii sunt nespalati la fel cum nu poti spune ca manelistii sunt tigani, si in general, nu poti sa caracterizezi pe cineva din punct de vedere material in functie de ce muzica asculta. Insa cand il vezi pe unul ca are numai manele si chestii de genul Westlife si Britney iti poti da seama cat il duce capul.
Lovealot
Junior Member

Mesajde genicon » Joi Ian 02, 2003 1:39 am

Bine-nteles ca da!
Cred ca a fost gresit inteleasa intrebarea. Sau, ma rog, poate o inteleg eu gresit. Pana va face Scorpionu lumina, sa va zic eu cam cum inteleg aceasta intrebare: nu ca referindu-se la o melodie anume, ci la un gen. Iar genul pe care il asculti, sau ma rog, pe care il preferi, e imposibil sa nu te caracterizeze. O dovada a acestui lucru - felul comportamentului si al vestimentatiei rockerilor, al rapperilor... Greu de imaginat un rapper cu plete, imbracat in piele si cu stiu eu cate cruci si capete de mort la gat...
Intr-o alta ordine de idei, pacat ca ne caracterizeaza ceea ce ascultam, pt ca la noi in Rom sunt exagerat de multi care asculta manele...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

pai da bravo

Mesajde Bamse » Joi Ian 02, 2003 5:07 am

daca rapperi poarta "salvarii", rockerii plete ...si pantofii aia negri si visini cu mult lac de zici ca sunt parchet + pantaloni aia cu dunga ..."e" ieftini ..atunci romanul s-a profilat pe manele

Io ascult cam de toate da nu manele...orice da nu manele
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde genicon » Joi Ian 02, 2003 10:51 pm

Ma rog... nu prea inteleg eu ce ai zis... poate nu prea ma duce capul. Si... poate nici macar nu vorbeai cu mine. :) Da eu m-am simtit. Totusi, nu cred ca ai raspuns la intrebarea pusa de scorpion - ce ascultam ne caracterizeaza??? (pt ca tu ai zis ca nu asculti manele, dar daca as fi citit doar mesajul asta al tau, as vi zis ca asculti si te caracterizeaza :p) fara suparare! ;)
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

bine ar fi

Mesajde frum » Lun Ian 06, 2003 3:05 pm

Bine ar fi sa ii caracterizeze pe toti muzica pe care o asculta.
Dar nu e asa.
Stiu o gramada de oameni care asculta ce asculta pentru ca ceata din mintea lor se reflecta in tot ce fac.
Si nu ar putea nicidecum sa iti explice de ce ii place pentru ca nu stie de ce si nici nu e interesat sa stie. Daca il intrebi, incepe sa bilbiie penibil si poate te si bate.
Dracu stie ce gasesc fanii lui Costi Ionita* bun la el.
Dracu si nimeni altcineva

*Nu am nimic cu Costi Ionita. Poate nici nu exista un artist cu numele asta. Doar ca in memoria mea ii asociez un anumit fel de atrocitati sonore noaptea tirziu pe Atomic. Cititorul este liber sa inlocuiasca acest nume cu oricare altul doreste, dupa bunul lui plac. Cu conditia ca inlocuirea sa il caracterizeze :)
frum
Junior Member

Înapoi la De pe muzica