MEGADETH la VH1

ce-a fost pe Muzici o data

MEGADETH la VH1

Mesajde gaga » Vin Oct 26, 2001 10:54 am

Stiu ca imi voi lua injuraturile de rigoare pentru subiectul acesta dar sper sa fie si oameni interesati sa-l citeasca, mai ales cei ce nu au vazut emisiunea, pentru ca in ea a fost vorba despre dependenta in genere si mai putin despre istoria trupei dpdv. muzical.

Cel mai interesant mi s-a parut cand Ulrich, Hetfield (arata groaznic, era inainte de internare) si Mustaine povesteau de plecarea lui Dave din tallica.
Ulrich: " L-am trezit intr-o dimineata, era inainte de mutarea noastra la NY si l-am aruncat in statia de autobuz cu toate sculele lui (dave fiind hire, of course)"
Dave: "Mi-am vazut tatal in coma si apoi murind, asta a fost cel mai rau lucru care mi se putea intampla, nu faptul ca m-am trezit lefter intr-un autobuz (tatal sau, fost bancher, alcoolic, divortat, a fost reantalnit de Dave dupa multi ani doar in momentele in care era pe moarte si cand Dave a condus ca nebunul beat fiind sa-l vada la spital - cineva i-a spus atunci ca o sa ajunga ca taica-su)"
Au fost niste imagini super cu Metallica live pe vremea in care Mustaine mai era la ei si niste foto tot cu dave de cand era bebe...
Bineanteles ca Dave a fugit de-acasa, a abandonat scoala... si alte chestii care fac deliciul lui doc sux.
A urmat povestea intalnirii Mustaine-Ellefson - stateau in acelasi bloc si Ellefson zdranganea ingrozitor la bass iar Dave i-a aruncat nu stiu ce si i-a spart aeru' conditionat. Apoi s-a completat trupa cu Gar Samuelson (care a adormit la interviu cu tigara in mana) si Chris Polland (fost muzician de jazz). Imediat dupa ce s-a format trupa a aparut kill'em all, lucru care l-a enervat teribil pe Dave pt. ca continea piese compuse de el (nu i s-a cerut acordul).
Deci KIMB a aparut in umbra tallicii dar tot a vandut 100.000 de copii, fiind depasit de urmatorul release: Peace Sells... care a fost promovat intr-un turneu in deschidere la Alice Cooper. Batranul Alice a fost speriat de nebunia, salbaticia si excesele celor de la deth. In acel turneu dave a avut una din cele mai grave caderi, mai apoi revenind alaturi de ceilalti doi noi veniti:Jeff Young si Chuck Behler (Samuelson a fost concediat si Polland a renuntat).
Dave a povestit cum a compus piesa In my darkest hour in memoria lui Cliff Burton. In 1988 este randul lui Ellefson sa cada, Dave fiind aproape in permanenta addicted. Dupa cum spunea producatoarea clipului, cand a filmat No more mr. nice guy era in asa hal ca abia se tinea pe picioare, a speriat toata echipa.
A venit momentul RIP cand au aparut Menza si Friedmann si desi a fost un succes, datorita exceselor cei doi Dave erau faliti si bineanteles allways addicted. Lansarea lui Countdown a fost facuta cu bani putini si din nefericire a avut loc aproape in acelasi timp cu tallica 91 deci nu a avut aceleasi sanse (91 a fost locul 1 in topuri in acel an) p.s. l-au aratat pe Friedmann acum si arata ca draq, a avut dreptate Mihailov, drogurile conserva mai bine decat alcoolul.
In anul 1993 Dave a atins pragul (practica deja amestecuri intre droguri foarte puternice) si a intrat in moarte clinica fiind resuscitat, lucru urmat de 8 zile de coma. L-au filmat cand a iesit din spital... doamne cum arata!!!!
Imediat dupa iesirea din spital au cantat intr-un supershow in deschidere la.... Metallica! Atunci a fost apogeul (merita sa vedeti imaginile). Imediat dupa lansarea lui Youthanasia Dave a revenit la heroina urmand a 15 (daca am inteles bine) dezintoxicare. Iar au fost niste imagini (de amator cred) in care se plimba pe malul oceanului in BASTON, cu cainele in lesa (pentru cine nu stie are un Mastino Napoletano).Socante imagini.
Samuelson a murit in 1999 - drugs, of course (povesteste Chris Poland cu lacrimi in ochi - Chris a fost el insusi la detox, acum fiind clean, chiar arata bine!).
In final s-a spus ca astazi Megadeth e focus pe muzica, se spun numai cuvinte bune despre TWNAH. In tot show-ul nici o vorba despre Risk (nici lui Dave nu-i place ce a iesit). Apoi au bagat clipul la Moto Psycho pe care eu nu-l mai vazusem. Dupa superemisiune a fost o dezamagire sa vad o chestie atat de comerciala (gagici semi-dezbracate care se agita in fata scenei!! OK, bune, dar la Ricky Martin, la Motley Crue, nu la o trupa de thrash... ma rog, my oppinion).

Asta nu s-a vrut o cronica, v-am povestit si eu ce-am vazut, daca mai e ceva de spus va completa vali pentru ca emisiunea a fost exploziva, imaginile se succedeau foarte rapid iar sonorul la VH1 la mine a fost prost dintotdeauna.
p.s. am cautat o poza mai veche si am gasit mai multe, vali... cand imi faci mama training ca nu pot atasa mai mult de o poza!
Fişiere ataşate
mustaine82.jpg
mustaine82.jpg (41.91 KiB) Vizualizat de 927 ori
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde KickAss » Dum Oct 28, 2001 2:16 am

Bineinteles ca nu l-ai tras pe caseta. Sau poate....
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 8:18 am

Kickass... Ce-ai vrut sa spui puiul mamii?
Bineanteles ca prietenul vali a avut grija de mine si mi l-a inregistrat...
gaga

Mesajde DIABOLIK » Dum Noi 04, 2001 11:56 pm

Imi pare nespus de rau ca l-am ratat .Am vazut a 2-a zi abea in bestial newsletter ca fusese dar probabil ca o sa mai fie peste cateva luni in reluare.Daca tot era vorba de `deth check this:
http://www.metaljudgement.com/concerts/current.html
DIABOLIK

poate

Mesajde Vizitator » Lun Noi 05, 2001 12:07 am

poate ca daca vorbesti cu dana, iti face o copie
Vizitator

Pentru diabolik

Mesajde gaga » Lun Noi 05, 2001 8:36 am

- nu am posibilitati sa-ti fac o copie, am un singur video.
- merci de link, am gasit poze pe care nu le aveam.
- daca ai alta idee (despre caseta e vorba, da-mi un privat....)
gaga

Re: Pentru diabolik

Mesajde Vizitator » Mie Noi 14, 2001 2:30 pm

Eu am video dar e decorativ.In schimb am un divx facut de mine dupa un DVD cu toate clipurile pana la Hangar 18.E f interesant ptr ca intre clipuri povestesc ce li se intampla la filmari si alte treburi.
Vizitator

Anonim=diabolique

Mesajde gaga » Mie Noi 14, 2001 2:39 pm

he he, ai uitat sa te loghezi... Pe cine tre' sa omor pentru ce ai tu? Name it...
gaga

Buey

Mesajde gaga » Joi Noi 22, 2001 2:15 pm

Cum bine stiti (sau nu stiti?) Megadeth va scoate un album live intre doua de studio. Si daca va pasa sau nu I don't care, macar pt. diabolik, uitati playlistul concertelor din Tucson si Phoenix unde s-a inregistrat. Din aceste piese se va alege lista pt. albumul live si sunt SUPERPIESE de pe toate albumele, chiar TOATE. Check this out:

TUCSON

Prince of darkness
Dread
Kill the King
Wake up Dead
Darkest Hour
Angry again
She Wolf
Train
A toute le monde
Hangar 18
Almost honest
Conjuring
Time/Use the man
Crush 'em
Sweating
Trust
Symphony
Peace sells/paranoid/Anarchy
Holy wars
Silent Scorn

PHOENIX

Prince of darkness
Dread
Kill the king
Wake up dead
Darkest hour
She wolf
Reckoning day
Devil's Island
Burning Bridges
Hangar 18
Return to hangar
Almost honest
Hook in mouth
1000 times
Mechanix
Tornado
Ashes
Sweating
Trust
Symphony
Peace Sells
Holy wars
Silent scorn
----------------------
Personal inclin sa cred ca vor fi alese piesele care s-au cantat la ambele concerte (au vrut sa traga duble). Vedetzi bah dudelor ce se canta la concerte deth???? Nu trei piese, mereu aceleasi ca altii.
gaga

Ultima ora

Mesajde gaga » Lun Noi 26, 2001 10:37 am

De la Dave citire:

- se reediteaza KIMB, din pacate lui Mustaine ii place coperta originala asa ca s-au naruit sperantele de a vedea un nou Vic pe un nou KIMB, in schimb va aparea o poza foarte veche (cu Chris si Gar) pe care nu a mai vazut-o inca nimeni

- coverul de la These Boots s-ar putea sa nu apara pt. ca Hazelwood, cel care a scris initial versurile nu a dat acceptul

- piesele pt. live la care au fost trase duble sunt un pic diferite (unele sunt cantate mai rapid, altele au mai multa improv, etc)

"I hope that we will go on to make more Megadeth music soon, but this I know for shure; we made a great "Live Record" for us all. FINALLY!"

Mustaine sez
GOODBYE DROOGIES!
gaga

Ultimele noutati

Mesajde gaga » Vin Noi 30, 2001 12:00 pm

"Droogies!
Rattlehead and Skull Beneath the Skin are done.

All I have to say is "Fuck yeah!"

This was a great idea to do this and I am glad that so many of you suggested it, whether directly or through indirect comments about the poor production.

Chris Poland has called and is going to come tomorrow. I only wish that I knew for sure that Gar was watching.

Saturday we start mixing the Live record and it just keeps getting better. I can't wait to see Jimmy next week. He offered to come down and help, also to keep me company.

So far, so good, fuck yeah!

Mustaine sez,
GOODBYE DROOGIES! "
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fişiere ataşate
im-still-watching-you.jpg
im-still-watching-you.jpg (23.27 KiB) Vizualizat de 906 ori
gaga

Re: Ultimele noutati

Mesajde DIABOLIK » Dum Dec 02, 2001 12:12 pm

Daca vrei iti pot face o copie dupa divx-ul ala si il poti avea destul de curtand(asta daca esti din Bucuresti).Live-ul asta va aparea si pe DvD asa ca vom avea un Divx cum apare ;)
DIABOLIK

Diabolik !!!

Mesajde gaga » Lun Dec 03, 2001 10:08 am

Initial trimis de DIABOLIK
Daca vrei iti pot face o copie dupa divx-ul ala si il poti avea destul de curtand(asta daca esti din Bucuresti).Live-ul asta va aparea si pe DvD asa ca vom avea un Divx cum apare ;)

Bineanteles ca vreau!!!! Daca tot veni vorba, a aparut un free download de pe viitorul KIMB si o piesa cover dupa Harrison (in memoriam) acre a fost inregistrat in 96 in Buenos Aires, de astea ai auzit ceva???? Le gasesti pe home page la:

deth

Latest news
Droogies!

On another note, “KIMBABIGâ€Â
gaga

Cum spuneam,

Mesajde gaga » Sâm Ian 05, 2002 5:23 pm

a aparut remixu' de la KIMB cu o super coperta pe care o gasiti acilea:
Fişiere ataşate
kimb_new release.jpg
kimb_new release.jpg (46.12 KiB) Vizualizat de 911 ori